Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    189
Bende henuz 4 kilo aldim, az almisim degil mi, bebegin gelisimi iyi dedi doktor, kendimi yeterince iyi besleyemiyor muyum acaba ? Benim gibi az kilo alan var mi kizlar...
canım ben de o civar aldım ve çok memnunum ki süreçte hep evimde olsaydım daha az alırdım. Yurtdışında veya anne evinde kontrolü kaybettim

kesinlikle aynı şekilde düşünüyorum, kuaföre bile gidince 1-2 saat geçiyor :) evet belki çift göğüs pompası ilk etap için fazla olabilir ama en azından tek edinmek gerekli diye düşünüyorum :))
Ben dört ay iznim bitince başlayacağım işe ve ilk günler yeterince emmezse mama yerine sütümü sağıp veririm diye düşünüyorum. Elbette o esnada da alınabilir ama illa ki alacağım iş sebebiyle, neden o zamana stres sebebi olsun ki dedim ve aldım. Ablamın göğsünde biriken süt apse yapmıştı çok zorlandı o yüzden içinde kalan sütü sağmak zorundayım diye düşünüyorum.

Günaydın Sizinde bacak aranızdaki kenar kemikleri acıyor mu? Böyle acıyor yanıyor kesik gibi. Bazende alt kasık kemiklerim acıyor ağrı değil ve o kısımdaki etlerim acıyor oturduğum yerden kalkınca az iş yapınca ya da biraz yürüyünce bacaklarımı atamıyorum birde bazen taş gbi oluyor karnım ve bir noktada toplaşıyor sanki o nokta kısımda karnımda acayip acıyor koca karnım da bir nokta acıyor oysa öyle tepindiği zaman bile karnım öyle acımıyor kendini salana kadar oraya dokunmak bile acı veriyor ve herşey normal olmasına rağmen zaman zaman nefes almak zor oluyor bayılacak gibi nst baktı muayene etti kan baktı tansiyon bakıldı ciğerim ve kalbim dinlendi sorun yok ileri tetkik yapılmadı doktırdayken dinleniyordu gün içinde yapıyor bunu bu üçüncü gebelik ilk defa böyle oluyor ikincide de evet son zamanlarda biraz kemik ağrısı nefes darlığı çektim bu kadar değil ve sancım yoktu ama kasılmam çıkmıştı devamında sizin de böyle mi ?

günaydın nst normal mı çıktı, öyleyse bi sorun yoktur sanırım, bana da karnın periyodik olarak bi sertleşip bi gevşemesi iyi değil dediler ama bu sanırım anlaşılmayacak bişey değilmiş

Günaydın kızlarr
1 ayı daha devirdik birlikte, Eylül hepimize çoook iyi gelsin Git gide doğuma yaklaşıyoruz inanamıyorum halâ. Grupta ilk doğum haberleri kimlerden gelecek, doğum sonrası tecrübelerimiz neler olcak, kimin bebeği uykucu kimin bebeği gazlı olacak çoook merak ediyorum Dayanınn yorgun savaşçılarım son düzlüğe giriyoruz
Bu ayı hepimiz sıfır sorunla atlatalım inşallahh

İlk benim gibi duruyor 5 ekim ile 20 ekim arası alırız dedi drum sağlıkla büyüyüp zamanında gelsin hepsi hepimize bol sabırlar diliyorum

İlk benim gibi duruyor 5 ekim ile 20 ekim arası alırız dedi drum sağlıkla büyüyüp zamanında gelsin hepsi hepimize bol sabırlar diliyorum
Neeee 5 ekim miiiii kız çok yakın tarih yaaaaa doğurursan sakın üşenme bak yaz buraya kızlar ben doğurdum diye. Seninki terazi oluyor o zaman kesin

1 Eylül itibariyle 29+6 dan selamlar Doktorumla anlaştığımız tarihe göre (1 Kasım) 61 gün kaldı doğuma yaz bitti artık vuslat yaklaşıyor kızlar çok heyecanlı değil mi sonbahar bize bu yıl kavuşmaların en güzelini yaşatacak Allah’ın izniyle inşallah inşallah hepimiz sorunsuz kucağımıza alırız sağlıkla mutlulukla Eylül bize çooook iyi gelsin

Bunu bende yaşadım ve mamaya karşı olan hemşire ya da doktor olunca getirmiyorlarda. Benim emzirmem konusunda çok diretmişlerdi mesela. Sezeryan olmama rağmen sütüm de ilk günden gelmişti ama hem kızım 4 kiloya yakın doğmuştu hem de sarılığa çevirmiş yeterli beslenemedi yani sütüm yetmedi. Hastaneden çıktığımız gece sürekli ağlıyordu ben zaten acemiyim en sonunda annem mama alalım dedi eşim gece nöbetçi eczaneden mama almaya gitmişti.
Kızım mamayı içince öyle bir uyudu ki zaten sarılık da artmış o süreçte bi kaç gün sonra hastanede kalmıştık 2 gece sarılık için ve hep mama verdik.
Yani ben mamayı kesinlikle alıcam bi daha aynı şeyleri yaşamak istemiyorum. Belki bu kadar ilerlemeyecekti sarılığı başlarda verseydim mama.
Bir de manuel süt sağma pompam vardı onu da beceremedim çok zor gelmişti eşim yapmaya çalıştı bi kaç kere ama çok yorucu kesinlikle elektrikli süt pompasını da hazır edeceğim.
Benim tecrübem de bu şekilde kızlar

Neeee 5 ekim miiiii kız çok yakın tarih yaaaaa doğurursan sakın üşenme bak yaz buraya kızlar ben doğurdum diye. Seninki terazi oluyor o zaman kesin
Yolda yazarım ben doğuruyorum diye anası gibi terazi olacak kızım 29 ekime çok istiyordum hayırlısı artık sağlıklı olsun hepimizin yavrusu başka bir dileğim yok

kızlarr bu kadar süt muhabbeti yapmışken göğsünüzde herhangi bir dolgunluk ağrı vs hissediyor musunuz? benim hiçbir hassasiyetim yok şu an göğsümde. süt de gelmiyo zaten. sizde nasıl durumlar

kızlarr bu kadar süt muhabbeti yapmışken göğsünüzde herhangi bir dolgunluk ağrı vs hissediyor musunuz? benim hiçbir hassasiyetim yok şu an göğsümde. süt de gelmiyo zaten. sizde nasıl durumlar
Benim de yok sadece şişti ve damarlandı. 2. Trimester dan sonra daha rahatladı göğüslerim hassasiyetim yok hiç

Yolda yazarım ben doğuruyorum diye anası gibi terazi olacak kızım 29 ekime çok istiyordum hayırlısı artık sağlıklı olsun hepimizin yavrusu başka bir dileğim yok
Çok istiyorsan kesin 29 ekimde doğar bak anaların gönlünden geçeni Allah bilirmiş Sağlıkla gelsinler inşallah hepsi ya kıymetli bebeklerimiz onlar bizim

Az önce küçük bir fincan kahve içtim şuan öyle bir hareketli ki dışardan bile farkediliyor. Gece de çok hareketliydi uyuyamadım ya acaba üstüne mi yatıyorum sıkışıyor mu diye dikkat etmekten. Az önce banu çiftçinin uygulamasında okudum bu haftalar en fazla hareket hissedilen haftalarmış normalmiş yani

Güçlüden ziyade can acıtıcı olmaya başladı benimki. Yani içini oyuyormuş gibi bisey
Benimde öyle dün geceden beri rahmime doğru oyuluyor gibi bi his , bazen sistit , enfeksiyon olduğunda da böyle hissettiriyordu sanki çişim varmış gibi sonra saniyeler sonrasında yokmuş gibi değişik bisey var . Sürekli olmuyor arada sadece

Doktora ben sormuştum bazen yüzüstü uyumuş olarak uyanıyorum farkında olmadan bişey olur mu diye. O su dolu kesenin içinde hissetmiyor bile rahat ol demişti.

Bu haftalardan sonra yeri daraldıkça hareketler daha mı azalacak yani

Sürekli olsa insan dayanamaz ama dün gece benim de coook uzun süre o sekilde acılı devam etti ya hop oturdum hop kalktım. Ya canları sağolsun bebekler iyi olsun hepsi geçer ama insan endişe ediyor acaba hersey yolunda mı diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…