Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    189
Doktor ne dedinizde yaptı . Benimki ısrarla yapmıyor
Merhaba hocam. İdrar tahlillerimde hep bakteri yüksek çıkıyor. İdrar yapmada zorluk ve kasık ağrısı şikayetlerim var. Monurol içeyim mi? O da sadece 1 hafta kadar rahatlatıyor sonra yine aynı şikayetler devam ediyor

Tam olarak bunu yazmıstım

Çikolata yiyip üstüne buz gibi su iç hareketlenir annesi

kizlar kasiklarimda tam olarak kasikda degil biraz kasik ustu karin alti sag sol taraflarda agri oluyor 1 saat gibi gidip geliyor 1 saat once yoktu bisey. en cok sag tarafda. dogum belirtisi falan ola bilirmi ki ? baska ne ola bilir

Kızlar bende de 3 gündür filan uyandığımda baş ağrısı,başta böyle ağırlık var.Bende düzgün uyku uymuyorum ama şu baş ağrısı sinirimi bozmaya başladı bu neden olur .
Baş ağrısı 2 gündür bende de var , baya etkiliyor

Kızlar bu yenidoğan bebişlerin burununu nasıl temizliyoruz? Alınması gereken bir alet edevat var mı fjskxkckc. Napacaz o minicik burun deliğine
Ben bruno'nun burun aspiratorunu kullanmistim, onun sivisi var bir iki damla damlatiyosun sonra cekiyosun

Kızlar hamileler için sandalye veya koltuğa oturduğumda belimi destekleyecek yastığa ihtiyacım var.Nasıl bir şey alabilirim,her yerde kullanılabilecek . İş yerinde zorlanacak gibiyim

2 gun sonra gidecegim bende insallah ki bisey olmaz. devamli degil sanirim bende 1 saat olmadi sonra yine hafif agri oldu karnimin alt tarafinda sagda kasik degil karnimin alti. gaz da ola bilirmi ki acaba kabizlikda var
Uzun süren bir agri mi . Kısa anlık Ağrı olup geçiyor bende . Aynı dediğin yerde ani bir öksürük yada harekette de oluyor

Kızlar sizde de oluyor mu ben her gün rüyamda doğum yapıyorum dün baya vajinal doğum yaptım bebek keseden çıktığı gibi yürüdü filan bir gün önce kalp atışı zayıfladı lanet olsun insta. Akışım saçma sapan doğum hikayeleri ile dolu. Bazen de patavatsız insanlar var. bebiş büyüdükçe diyorum ki sen nasıl çıkacaksın baya geriniyor hissediyorum artık. Sizlerden de bu kaygıyı yaşayanlar var mı ?

Ben bacaktan ve koldna yapıyororum zaten her yerim iğneden dolayı şiş mor sürekli göbekten yapamazdım ben göbeğim perişan oldu en güzeli döndürmek bence bana hep öyle dediler

Bende kullanıyorum iğne ilk haftalar yaptım karından ama artık koldan devam ediyorum karına güvenemem bebeğin bir yerine denk gelme ihtimali olmaz mı ya sizce de çünkü baya büyüyorlar artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…