Otribebe Nazal Burun Aspiratörü Başlangıç Seti - Fiyatı, Yorumları Ben bunu aldım canım. Eczaneden de küçük 5 lik enjektörle serum fizyolojik alırım onunla yaparım dedim.Kızlar bu yenidoğan bebişlerin burununu nasıl temizliyoruz? Alınması gereken bir alet edevat var mı fjskxkckc. Napacaz o minicik burun deliğine
Merhaba hocam. İdrar tahlillerimde hep bakteri yüksek çıkıyor. İdrar yapmada zorluk ve kasık ağrısı şikayetlerim var. Monurol içeyim mi? O da sadece 1 hafta kadar rahatlatıyor sonra yine aynı şikayetler devam ediyorDoktor ne dedinizde yaptı . Benimki ısrarla yapmıyor
Benim sürekli tekrarladığı için istedi benceaaa ben hiç yaptırmadım bundan şart mı acaba
Çikolata yiyip üstüne buz gibi su iç hareketlenir annesiya böyle ufak ufak hareket hissediyorum ama net ve güçlü hareketler değil o yüzden içime dert oldu. İşten çıkıp eve gidince bi takip edeyim de hissedemezsem gideyim ben de. Ne zormuş bu annelik gerçekten delilik herhalde keyfi isteyince hareket edecek canım kızım.
dinlenince geçiyo mukizlar kasiklarimda tam olarak kasikda degil biraz kasik ustu karin alti sag sol taraflarda agri oluyor 1 saat gibi gidip geliyor 1 saat once yoktu bisey. en cok sag tarafda. dogum belirtisi falan ola bilirmi ki ? baska ne ola bilir
oturunca oluyordu agri. evde yurudum biraz gecti oturdum yine cok az vardinlenince geçiyo mu
Baş ağrısı 2 gündür bende de var , baya etkiliyorKızlar bende de 3 gündür filan uyandığımda baş ağrısı,başta böyle ağırlık var.Bende düzgün uyku uymuyorum ama şu baş ağrısı sinirimi bozmaya başladı bu neden olur .
Ben bruno'nun burun aspiratorunu kullanmistim, onun sivisi var bir iki damla damlatiyosun sonra cekiyosunKızlar bu yenidoğan bebişlerin burununu nasıl temizliyoruz? Alınması gereken bir alet edevat var mı fjskxkckc. Napacaz o minicik burun deliğine
doktorum dinlenince geçiyosa sıkıntı yok ama devamlıysa gel diyo geneldeoturunca oluyordu agri. evde yurudum biraz gecti oturdum yine cok az var
2 gun sonra gidecegim bende insallah ki bisey olmaz. devamli degil sanirim bende 1 saat olmadi sonra yine hafif agri oldu karnimin alt tarafinda sagda kasik degil karnimin alti. gaz da ola bilirmi ki acaba kabizlikda vardoktorum dinlenince geçiyosa sıkıntı yok ama devamlıysa gel diyo genelde
Demir ilacı kabızlık yapıyor2 gun sonra gidecegim bende insallah ki bisey olmaz. devamli degil sanirim bende 1 saat olmadi sonra yine hafif agri oldu karnimin alt tarafinda sagda kasik degil karnimin alti. gaz da ola bilirmi ki acaba kabizlikda var
evet ya 1 aydir guzel gidiyordu bu hafta yine kabizlikDemir ilacı kabızlık yapıyor
Uzun süren bir agri mi . Kısa anlık Ağrı olup geçiyor bende . Aynı dediğin yerde ani bir öksürük yada harekette de oluyor2 gun sonra gidecegim bende insallah ki bisey olmaz. devamli degil sanirim bende 1 saat olmadi sonra yine hafif agri oldu karnimin alt tarafinda sagda kasik degil karnimin alti. gaz da ola bilirmi ki acaba kabizlikda var
Bu demir ilacı bi bende mi ishal yapıyor ya magnezyum da aynı şekilde sırf bu yüzden içmek istemiyorumDemir ilacı kabızlık yapıyor
Ben bacaktan ve koldna yapıyororum zaten her yerim iğneden dolayı şiş mor sürekli göbekten yapamazdım ben göbeğim perişan olduKızlar merhaba 28+4'deyim kan sulandırıcı iğne kullanıyorum. Doktorum karından daha iyi sonuna kadar karından yapabilirsin dedi. Başka doktorların belli bir hafta sonrası karından yapmayı önermediğini duymuştum benzer durumda olan var mı?.
Bende kullanıyorum iğne ilk haftalar yaptım karından ama artık koldan devam ediyorum karına güvenemem bebeğin bir yerine denk gelme ihtimali olmaz mı ya sizce de çünkü baya büyüyorlar artıkKızlar merhaba 28+4'deyim kan sulandırıcı iğne kullanıyorum. Doktorum karından daha iyi sonuna kadar karından yapabilirsin dedi. Başka doktorların belli bir hafta sonrası karından yapmayı önermediğini duymuştum benzer durumda olan var mı?.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?