Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    189
Selam kızlar benim 2 gündür genital bölgede kemik ağrım oluyor yürürken çok zorlanıyorum çok acı veriyor var mı bunu yaşayan yoksa yine bayrak bende mi ? Ajjajs
Var canım olmaz mı 1 aydır yasiyorum
Üzerine de bide hemeroid ağrısı eklendi canim

Kızlar az önce kaburgama öyle bir tekme yedim ki ilk defa bağırdım resmen o neydi öyle. Küçük totosuyla şimdi böyleyse ilerde napacam düşündürdü
Bugun bende aynisini yasadim hatta videoya bile cektim
Şapka şartmiki
Evet yenidogan bebekler basindan cok usurmus, gecen de bir doktoru dinledim, sapka kullanin diyordu.

Bende akşamları bıçak girer gibi ağrı oluyor bazen parol içiyorum bazen kendi kendine geçiyor. Çok zor valla inşallah sıkıntısız atlatırız bu durumu
İnşallah ya tek duam doğuma kadar idare etmesi beni. Allahım sağlıkla sorunsuz doğuma gitmeyi nasip etsin hepimize

Kızlar şampuan pişik kremi vücut losyonu olarak ne aldınız acaba? Mustelanın yeni doğan setini alacaktım ama kimyasal var içinde diyorlar siz ne tercih ettiniz
Ben şampuan ve pişik kremi mustela aldım. Duştan sonra sürmek için veya masaj yapmak için organik Hindistan cevizi yağı aldım

kızlar daha önce sorulmuştur ama ben yine de teyit etmek istedim sizin de kasıklarıza giren iğne batması gibi ağrılar oluyor mu

Bende henuz 4 kilo aldim, az almisim degil mi, bebegin gelisimi iyi dedi doktor, kendimi yeterince iyi besleyemiyor muyum acaba ? Benim gibi az kilo alan var mi kizlar...
Üzülme ben 58 ile hamile kaldım şuan 54-55 arasındayım doktorum çocuk sağlıklı büyüdükten sonra senin kilonun bir önemi yok demişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…