Bi bakayım ben de teşekkür ederimŞampuan ve masaj yağını aldım
Var canım olmaz mı 1 aydır yasiyorumSelam kızlar benim 2 gündür genital bölgede kemik ağrım oluyor yürürken çok zorlanıyorum çok acı veriyor var mı bunu yaşayan yoksa yine bayrak bende mi ? Ajjajs
Bugun bende aynisini yasadim hatta videoya bile cektimKızlar az önce kaburgama öyle bir tekme yedim ki ilk defa bağırdım resmen o neydi öyle. Küçük totosuyla şimdi böyleyse ilerde napacam düşündürdü
Evet yenidogan bebekler basindan cok usurmus, gecen de bir doktoru dinledim, sapka kullanin diyordu.Şapka şartmiki
İnşallah ya tek duam doğuma kadar idare etmesi beni. Allahım sağlıkla sorunsuz doğuma gitmeyi nasip etsin hepimizeBende akşamları bıçak girer gibi ağrı oluyor bazen parol içiyorum bazen kendi kendine geçiyor. Çok zor valla inşallah sıkıntısız atlatırız bu durumu
Ağrıyordu. Sağ arka kaburga altından boşluğa doğru yayılan acı verici bi ağrı vardı doktora söylediğimde baktı hemen ve genişleme olduğunu söylediBöbrekte genişleme olduğunu nasıl anladınız? Şikayetiniz neydi
Yaa seninde mi başladı of çok felaket bi ağrı canım aşırı yanıyorVar canım olmaz mı 1 aydır yasiyorum
Üzerine de bide hemeroid ağrısı eklendi canim
Ben şampuan ve pişik kremi mustela aldım. Duştan sonra sürmek için veya masaj yapmak için organik Hindistan cevizi yağı aldımKızlar şampuan pişik kremi vücut losyonu olarak ne aldınız acaba? Mustelanın yeni doğan setini alacaktım ama kimyasal var içinde diyorlar siz ne tercih ettiniz
Kizlar bi grupta incia markasını önerdiler pişik kremi için, doğal içerikliymiş. Trendyolda varBen şampuan ve pişik kremi mustela aldım. Duştan sonra sürmek için veya masaj yapmak için organik Hindistan cevizi yağı aldım
Bende mustela çok öneriliyor diye almıştım. Kötü müymüş içeriğiKizlar bi grupta incia markasını önerdiler pişik kremi için, doğal içerikliymiş. Trendyolda var
Bende onu alıcaktım şu set olanlardan. Petrol türevi bir ürün içeriyormuşBende mustela çok öneriliyor diye almıştım. Kötü müymüş içeriği
Mustela içeriğinde bi madde tespit edilmiş diye duydum ama araştırmadım henüzBende mustela çok öneriliyor diye almıştım. Kötü müymüş içeriği
Maalesef canim üçüncü hamilelik hiç yaramadı bana vücudum sinyaller veriyor hayırlısıyla bir dogursaydikYaa seninde mi başladı of çok felaket bi ağrı canım aşırı yanıyor
Bende oğlumda yaşamadım böyle bişey genç ve çıtırdım tabi o zamanlar ajsjsjMaalesef canim üçüncü hamilelik hiç yaramadı bana vücudum sinyaller veriyor hayırlısıyla bir dogursaydik
Ben yürürken bile zorlanmaya başladım:/kızlar daha önce sorulmuştur ama ben yine de teyit etmek istedimsizin de kasıklarıza giren iğne batması gibi ağrılar oluyor mu
Bende onu alıcaktım şu set olanlardan. Petrol türevi bir ürün içeriyormuş
Yaa ilk defa duydum. Gerçekten öyleyse kullanmıyım bende o zamanMustela içeriğinde bi madde tespit edilmiş diye duydum ama araştırmadım henüz
Mustela alcaktım bende vazgeçtim chicco seti alcamYaa ilk defa duydum. Gerçekten öyleyse kullanmıyım bende o zaman
Yürürken ağrı nerde oluyor tam olarakBen yürürken bile zorlanmaya başladım:/
Üzülme ben 58 ile hamile kaldım şuan 54-55 arasındayım doktorum çocuk sağlıklı büyüdükten sonra senin kilonun bir önemi yok demiştiBende henuz 4 kilo aldim, az almisim degil mi, bebegin gelisimi iyi dedi doktor, kendimi yeterince iyi besleyemiyor muyum acaba ? Benim gibi az kilo alan var mi kizlar...
Kasıklar, özel bölge ve alt karın. Birde sürekli sıkışıyormuşsunuz gibi bi his……Yürürken ağrı nerde oluyor tam olarak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?