Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    189
Günaydın kızlar, ben rüya görmüyorum ama yavaştan doğum korkusu mudur artık bilmem bi endişe kaygı başladı bende nasıl olacak diye düşünüp duruyorum

Ben de sezaryen doğuma giriyordum sürekli ayaklarım geri gidiyordu. Bide uyandım geri uyudum rüya devam etti normalde istesem olmaz . Son trimesterde böyle rüyalar görüldüğünü duymuştum. Bilinçaltımızda bir yerlerde sürekli doğumu ve bebeği düşünüyoruz çünkü

Hiç rüya görmedim desem:/

Bende bi ara sürekli doğurduğumu görüyordum ama çok garipti yani altımda pijama var pijamanın içinden cekip cıkarıyorum beboyu
Ama doğum kaygısı hiç yok aşko bende. Sadece heyecan var, çünkü doğumun nasıl bisey olduğunu hiç bilmiyorum hiç araştırmıyorum. Sanki güle oynaya bebeğimi kucağıma alcakmısım gibi zannediyorum

Bende kullanıyorum iğne ilk haftalar yaptım karından ama artık koldan devam ediyorum karına güvenemem bebeğin bir yerine denk gelme ihtimali olmaz mı ya sizce de çünkü baya büyüyorlar artık
Bende bebeğe direkt değilde yinede kese içine falan girer mi diye düşünmüştüm, doktorumda ısrarla karından devam edebilirsin hiç sorun olmaz dedi. Kol benim çok acıyor ve morarıyor ya karına da alıştım belki çok büyüyünce uyluk falan mı denerim bilemedim.

Bende kullanıyorum iğne ilk haftalar yaptım karından ama artık koldan devam ediyorum karına güvenemem bebeğin bir yerine denk gelme ihtimali olmaz mı ya sizce de çünkü baya büyüyorlar artık
bende 5 haftdan yapiyorum her gun sabah aksam. gobekten benim doktor baska yere yapma dedi. bebeye gelme ihtimali olamaz. o iyneyi oyle tasarlamislar ki sadece deri altina geciyor bir de elimizle iyneyi vurdugumuz yeride 2 parmak arasinda tutuyoruz ya o da bir garanti oluyor bebis orda olmaz. yani merak etme bebege gelme ihtimali yok kac kat derinlerde bebis. bir defa iyneyi vurunca bebis aniden iyne yaptigim yerin altinda hareket etdi nasil korkmustum iyneyi ona batirirmiyim diye ama mumkun degil

Günaydın kızlar, ben rüya görmüyorum ama yavaştan doğum korkusu mudur artık bilmem bi endişe kaygı başladı bende nasıl olacak diye düşünüp duruyorum

Bende sürekli görüyorum. Hatta şöyle ben daha biberon almadım bebişe. Rüyamda doğuyor ama göğsümü sıkıyorum sıkıyorum süt gelmiyor. Mama verelim diyorum biberonu yok bir sıkıntı yaptım. Dünde doğmuş yıkıyordum.

Benimde doğumla ilgili stresim yok sağlıklı ve vaktinde doğması, doğduktan sonra direk kucağıma almak bunları düşünüyorum sadece.
Ay şaka maka baya azaldı yaa.

yok girmez canim sadece deri altina yapmak icin tasarlanmis ben arastirmistim baya ilk gunler 5 haftadan yapiyorum. bebis daha derinlerde iyneyi yaptigin zaman 2 parmakla vurdugun yeri one cekiyorsun ya o da bir garanti oluyor bebis orda olmaz

ben kendimi degil tum akrabalari tanidiklari dogurtdum 7 aydir ruyamda her kes hamile her kes doguruyor

Yok canım bebeği çıkarmak için 7 kat kesiyorlar öyle düşün gerginlikten bize çok yakın geliyor ama ben çok araştırdım hiç bi sorun olmuyormuş. 40 hafta boyunca karından yapanlar tanıyorum

40 hafta boyunca katından yapanları biliyorum. Doktora sorduğumda 7 kat içeride bebek iğne ona ulaşır mı sanıyorsun deyip güldü bize çok ince geliyor ama kas tabakası aslında elimize gelen ben karından devam ediyorum

Kızlar iç çamaşırımda su gibi ıslaklık oluyor gerildim yine ben
Benim de oluyor o ya. Doktora söyledim bebek baskı yaptığı için fark etmeden idrar sızabilir dedi. Bebeğim suyuna baktı normal suyu dedi ama ince ince sızıntı olsa suyunu etkiler mi bilmiyorum bende emin olamadım

İnşallah idrardır. Rengi saydam gibi. Cumartesi kontrolüm yarına mı alsam acaba

Dün gece ben de gördüm dokuz santim açılmam vardı sonra doğurdum. Sonra da bebik yürüme çağına geldi hemen bi güzeldi ki teyzesi

Dün gece ben de gördüm dokuz santim açılmam vardı sonra doğurdum. Sonra da bebik yürüme çağına geldi hemen bi güzeldi ki teyzesi
ben cinsiyetini görmüştüm. oda suyun içinde kız tokaları görmüştüm çok güzel, birini alıyordum. Tabiride rüyayı hamile bir kadın gördüyse kız çocuğu olacak yazıyordu. ama onun dışında hiç bir şey görmedim. çok fazla doğumu düşünmüyorum bakmıyorum okumuyorum ondan olabilir kdsfjkjh

Ayyy benim de rüyamda bebeğim karnıma tekme atıyor ama öyle bi atıyor ki ayağı karnımdan fırlıyor çok korkmuştum çilek doğum şeklin belli miii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…