- 14 Mart 2013
- 8.069
- 4.069
- 448
Ay ben 4.5 kg doğmuşumCanım 29. Haftamda 10 gün kadar önde olduğunu söyledi, o güne kadar 5 6 gün kadar öndeydik. Benim boyum 1.72 60kiloyla hamile kaldım eşim 190 boyunda 95 100 kilo yapısal olarak minik bi bebek beklemiyordum zatengenetik olarak ortalama üstü olduğumuz için normal dedi doktorum, bi de bana sen kaç kilo doğdun diye sordu kilolu doğduğumu öğrenince bu da bi etken olabilir dedi. Doktor herhangi bir sakınca görmediği takdirde bebiş de sağlıklı olduğu sürece sorun yok bence
Benim bi kaç gün kolum ağrıdı onun dışında bi sorun yaşamadımBugün 20. haftamdayım ben de oldum bugün . Nasılsınız ağrınız oldu mu benim biraz kolum agrimaya başladı
Boyunuz şuan kaç acabaAy ben 4.5 kg doğmuşumbana çekmesin lütfen
Çok fazla değişken var ya hepsi farklı gelişiyor sağlıkla gelsinlerAy ben 4.5 kg doğmuşumbana çekmesin lütfen
Kızlar 7. Haftalardan 31'li haftaları bitirdik çok şükür yaBu arada benim tekrar hastaneye yatısim yapıldı 34. Haftada doğum planlandi hayırlısı ile sağlıkla ve vaktinde doğarlar
sağlıcakla gelsinler inşallah bebişler ilk doğuran annişlerden olcaksınKızlar 7. Haftalardan 31'li haftaları bitirdik çok şükür yaBu arada benim tekrar hastaneye yatısim yapıldı 34. Haftada doğum planlandi hayırlısı ile sağlıkla ve vaktinde doğarlar
Ah ne şükür hemdeKızlar 7. Haftalardan 31'li haftaları bitirdik çok şükür yaBu arada benim tekrar hastaneye yatısim yapıldı 34. Haftada doğum planlandi hayırlısı ile sağlıkla ve vaktinde doğarlar
Ya çok şükürKızlar 7. Haftalardan 31'li haftaları bitirdik çok şükür yaBu arada benim tekrar hastaneye yatısim yapıldı 34. Haftada doğum planlandi hayırlısı ile sağlıkla ve vaktinde doğarlar
Allah allah ya neden iyi değilmiş ki benim bebo da 1 hafta 10 gün kadar önde çıktı geçen ilk defa bayağı bi önde çıktı, doktorum genetik olarak eşimle boylu olduğumuz için normal dedi sıkıntı görmedi, normal doğum olmayacaksa neden sıkıntıymış ki onu anlamadım çokk uçuk değilse yanibende 3900 4 e yakın doğmuşum normal doğurmuş hatta anacığım ama hiç de bişey olmamış sağlıklı doğmuşum anlayamadım
Sağlıkla gelsinlerKızlar 7. Haftalardan 31'li haftaları bitirdik çok şükür yaBu arada benim tekrar hastaneye yatısim yapıldı 34. Haftada doğum planlandi hayırlısı ile sağlıkla ve vaktinde doğarlar
Kızlar 7. Haftalardan 31'li haftaları bitirdik çok şükür yaBu arada benim tekrar hastaneye yatısim yapıldı 34. Haftada doğum planlandi hayırlısı ile sağlıkla ve vaktinde doğarlar
Olabilir valla o kadar fazla değişken durum varki bu konuda, geri kalmasınlar da sağlıkla ilerlesinler kuzucuklarımızBenim de 5 gün önce çıktı.O kadar önde sayılmaz ama zaten eşim iri bir adam 4,5 kilo doğmuş.Belki babasına çekti yaniBen de 1.60 54 kilo bir kadındım işte Bana çekmemiş
Benim hiç çıkmadı ya dikkatli bakınca çok silik bi iz var sadece ben de niyeyse çok özeniyorum gebelik çizgisinekızlar benim göbek çizgim paslanmışım gibi duruyo ya sanki biri cifle çitilese beyazlıcakdoğumdan sonra tamamen geçiyo dimi bu
Ay hiç özenilcek bişi değil ya:/Benim hiç çıkmadı ya dikkatli bakınca çok silik bi iz var sadece ben de niyeyse çok özeniyorum gebelik çizgisine
Ama tamamen gidiyormuş ya neyse ki gebeliğe özel bişey 40 çıkmadan tamamen yok olurAy hiç özenilcek bişi değil ya:/
ay dün o doluluk hissi başıma vurdu başım ağrıdı nasıl, bide sırtıma vuruyo kaslarım taşıyamıyo sırt ağrısı başlıyoKızlar yemek yedikten sonra patlayacak gibi oluyor karnım. Çok da yemiyorum. Aşırı rahatsız hissediyorum sizde de böyle oluyor mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?