Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    189
Ay ben 4.5 kg doğmuşum bana çekmesin lütfen

Kızlar 7. Haftalardan 31'li haftaları bitirdik çok şükür ya Bu arada benim tekrar hastaneye yatısim yapıldı 34. Haftada doğum planlandi hayırlısı ile sağlıkla ve vaktinde doğarlar

buna şükür kuzum 2 gün hastane de kalınca zorlandım sen çok güçlü bir annesin çok az kaldı. Sağlıkla kucağına al bebişlerini. Çok heyecanlıymış burda öyle bütün olduk ki. Hepimiz tek tek birbirimizle doğuracak gibiyiz

Kızlar 7. Haftalardan 31'li haftaları bitirdik çok şükür ya Bu arada benim tekrar hastaneye yatısim yapıldı 34. Haftada doğum planlandi hayırlısı ile sağlıkla ve vaktinde doğarlar
sağlıcakla gelsinler inşallah bebişler ilk doğuran annişlerden olcaksın

Ah ne şükür hemde hastaneden izin almıştın haftasonu kızını da gördün dimi ek bi motive olmuştur sana da ilk bebişlerimiz geliyorr artık yavaş yavaş ayy sağlıkla gelsin miniklerin

Ya çok şükür çok az kaldı kavuşmanıza desene, çok heyecanlı gerçekten canım sağlıkla al bebişlerini kucağına inşallah

Benim de 5 gün önce çıktı.O kadar önde sayılmaz ama zaten eşim iri bir adam 4,5 kilo doğmuş.Belki babasına çekti yani Ben de 1.60 54 kilo bir kadındım işte Bana çekmemiş

Aslında ne kadar önde veya geride olduğu değil de gelişim eğrisi önemli diyorlar. Ben de hiç takılmıyorum ama şöyle bi 1 hafta önde olsa feci mutlu olurum yediklerim yarıyor falan derim

Yaaa maşallah savaşçı anne kavuşmanıza az kaldı sağlıkla gelsin minik kuşlar

Benim de 5 gün önce çıktı.O kadar önde sayılmaz ama zaten eşim iri bir adam 4,5 kilo doğmuş.Belki babasına çekti yani Ben de 1.60 54 kilo bir kadındım işte Bana çekmemiş
Olabilir valla o kadar fazla değişken durum varki bu konuda, geri kalmasınlar da sağlıkla ilerlesinler kuzucuklarımız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…