- 25 Şubat 2025
- 738
- 546
- 18
karpuz dondurma tahin pekmez beyaz ekmek reçel bunları tamamen kestim normale döndüBenimki de 38 cm çıktıAma senin bebişinin maşallahı var
Ooo hepsini bol bol hüpletiyodun demek kikarpuz dondurma tahin pekmez beyaz ekmek reçel bunları tamamen kestim normale döndü
Allah allah ya neden iyi değilmiş ki benim bebo da 1 hafta 10 gün kadar önde çıktı geçen ilk defa bayağı bi önde çıktı, doktorum genetik olarak eşimle boylu olduğumuz için normal dedi sıkıntı görmedi, normal doğum olmayacaksa neden sıkıntıymış ki onu anlamadım çokk uçuk değilse yanibu yavaşlamış hali 2 hafta öndeydi doktorum meyve dondurma tatlıyı kestirdi 1 hafta öndeye düştü 3 hafta içinde çünkü iri bebek iyi değilmiş
ben de 4.5 kg sezaryen doğmuşumAllah allah ya neden iyi değilmiş ki benim bebo da 1 hafta 10 gün kadar önde çıktı geçen ilk defa bayağı bi önde çıktı, doktorum genetik olarak eşimle boylu olduğumuz için normal dedi sıkıntı görmedi, normal doğum olmayacaksa neden sıkıntıymış ki onu anlamadım çokk uçuk değilse yanibende 3900 4 e yakın doğmuşum normal doğurmuş hatta anacığım ama hiç de bişey olmamış sağlıklı doğmuşum anlayamadım
karpuzcanavarı yapıcaktım kullanıcı adımı chlsiağsşcmmcldndkfjOoo hepsini bol bol hüpletiyodun demek ki
Doktorun ne derse onu dinle tabikii ben çok ekmek şekerli şeyler tüketen biri değilim az yiyorum hep böyleydim ondan biz genetiğe yorduk birazben de 4.5 kg sezaryen doğmuşumyok zaten normal doğum istemiyorum ama sorgulamadım doktorum ne derse güveniyorum bi de benim yediklerim şekerliydi ve bebek şişkoydu evet ama porsiyonlarım fazlaydı sağlıklı değil öyle de
Ecowell ve pureseed markalarının da iyi olduğunu duydum. Yani mustela da kötü değildir tabi ama ben konak yapmayacak tam organik bir şey aramıştım weleda içime sindi.Hadi ya kafam çok karıştı bende mustela setini alacaktim .başka araştıran varmı acaba
Hadi ya kafam çok karıştı bende mustela setini alacaktim .başka araştıran varmı acaba
İçeriği nasıl, ben roll on unu kullanıyırum gerçi bir süredir. Bayada memnunumkızlar sivenonun sitesinde indirim var ve 150 tl kupon var. ben bütün her şeyi aldım az önceee. haberiniz olsun
Hiçbir kimyasal yok%100 doğal içerikliİçeriği nasıl, ben roll on unu kullanıyırum gerçi bir süredir. Bayada memnunum
Ayy benim boyum normal 168 falan ama eşim uzun baya . Ona güvenerek baya önde olur gelişimi diye düşünmüştüm ama normal şuan. Sizin önde olduğunu kaçıncı hafta söyledi doktorunuz?Allah allah ya neden iyi değilmiş ki benim bebo da 1 hafta 10 gün kadar önde çıktı geçen ilk defa bayağı bi önde çıktı, doktorum genetik olarak eşimle boylu olduğumuz için normal dedi sıkıntı görmedi, normal doğum olmayacaksa neden sıkıntıymış ki onu anlamadım çokk uçuk değilse yanibende 3900 4 e yakın doğmuşum normal doğurmuş hatta anacığım ama hiç de bişey olmamış sağlıklı doğmuşum anlayamadım
Sorma orijinal ağrılar hep bendeÜstteki kemiğin mi ağrıyor canım bende hiç olmadı vallabaşı sen çekiyorsun
Canım 29. Haftamda 10 gün kadar önde olduğunu söyledi, o güne kadar 5 6 gün kadar öndeydik. Benim boyum 1.72 60kiloyla hamile kaldım eşim 190 boyunda 95 100 kilo yapısal olarak minik bi bebek beklemiyordum zatenAyy benim boyum normal 168 falan ama eşim uzun baya . Ona güvenerek baya önde olur gelişimi diye düşünmüştüm ama normal şuan. Sizin önde olduğunu kaçıncı hafta söyledi doktorunuz?
Benimde boyum 1.70 eşimde 1.80 ama bebiş 35 cm di sanırım en son. Öyle boyu önden gitmiyor yaniAyy benim boyum normal 168 falan ama eşim uzun baya . Ona güvenerek baya önde olur gelişimi diye düşünmüştüm ama normal şuan. Sizin önde olduğunu kaçıncı hafta söyledi doktorunuz?
Aaa tamam canim. Ben 3.5 kilo doğmuşum normal yani. Ondan heralde . Eşime güveniyordum ailesi falan hep uzunlar oda olmadıCanım 29. Haftamda 10 gün kadar önde olduğunu söyledi, o güne kadar 5 6 gün kadar öndeydik. Benim boyum 1.72 60kiloyla hamile kaldım eşim 190 boyunda 95 100 kilo yapısal olarak minik bi bebek beklemiyordum zatengenetik olarak ortalama üstü olduğumuz için normal dedi doktorum, bi de bana sen kaç kilo doğdun diye sordu kilolu doğduğumu öğrenince bu da bi etken olabilir dedi. Doktor herhangi bir sakınca görmediği takdirde bebiş de sağlıklı olduğu sürece sorun yok bence
İnşallah geçiyodurkızlar benim göbek çizgim paslanmışım gibi duruyo ya sanki biri cifle çitilese beyazlıcakdoğumdan sonra tamamen geçiyo dimi bu
Öyle tabi canım bazen ister istemez kıyas yapıyoruz aynı haftalarda benim bebeğim çok mu minik yada benimki çok mu iri diye de önemli olan doktorumuzun ne söylediği sağlıklı olup olmadığı, her şey yolunda gidiyorsa bebiş de sağlıklıysa hii sıkıntı yok daha ne olsunAaa tamam canim. Ben 3.5 kilo doğmuşum normal yani. Ondan heralde . Eşime güveniyordum ailesi falan hep uzunlar oda olmadıay zaten sağlıklı olsun sağlıklı doğsun işin şakasindayim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?