Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    189
bu yavaşlamış hali 2 hafta öndeydi doktorum meyve dondurma tatlıyı kestirdi 1 hafta öndeye düştü 3 hafta içinde çünkü iri bebek iyi değilmiş
Allah allah ya neden iyi değilmiş ki benim bebo da 1 hafta 10 gün kadar önde çıktı geçen ilk defa bayağı bi önde çıktı, doktorum genetik olarak eşimle boylu olduğumuz için normal dedi sıkıntı görmedi, normal doğum olmayacaksa neden sıkıntıymış ki onu anlamadım çokk uçuk değilse yani bende 3900 4 e yakın doğmuşum normal doğurmuş hatta anacığım ama hiç de bişey olmamış sağlıklı doğmuşum anlayamadım

ben de 4.5 kg sezaryen doğmuşum yok zaten normal doğum istemiyorum ama sorgulamadım doktorum ne derse güveniyorum bi de benim yediklerim şekerliydi ve bebek şişkoydu evet ama porsiyonlarım fazlaydı sağlıklı değil öyle de

Doktorun ne derse onu dinle tabikii ben çok ekmek şekerli şeyler tüketen biri değilim az yiyorum hep böyleydim ondan biz genetiğe yorduk biraz

Hadi ya kafam çok karıştı bende mustela setini alacaktim .başka araştıran varmı acaba
Ecowell ve pureseed markalarının da iyi olduğunu duydum. Yani mustela da kötü değildir tabi ama ben konak yapmayacak tam organik bir şey aramıştım weleda içime sindi.

Ayy benim boyum normal 168 falan ama eşim uzun baya . Ona güvenerek baya önde olur gelişimi diye düşünmüştüm ama normal şuan. Sizin önde olduğunu kaçıncı hafta söyledi doktorunuz?

Ayy benim boyum normal 168 falan ama eşim uzun baya . Ona güvenerek baya önde olur gelişimi diye düşünmüştüm ama normal şuan. Sizin önde olduğunu kaçıncı hafta söyledi doktorunuz?
Canım 29. Haftamda 10 gün kadar önde olduğunu söyledi, o güne kadar 5 6 gün kadar öndeydik. Benim boyum 1.72 60kiloyla hamile kaldım eşim 190 boyunda 95 100 kilo yapısal olarak minik bi bebek beklemiyordum zaten genetik olarak ortalama üstü olduğumuz için normal dedi doktorum, bi de bana sen kaç kilo doğdun diye sordu kilolu doğduğumu öğrenince bu da bi etken olabilir dedi. Doktor herhangi bir sakınca görmediği takdirde bebiş de sağlıklı olduğu sürece sorun yok bence

Benimde boyum 1.70 eşimde 1.80 ama bebiş 35 cm di sanırım en son. Öyle boyu önden gitmiyor yani
Son günlerde 1 hafta önde gözükünce hemen şeker yüklemesi yaptırdın mı diye soruyorlar. Bende anlamadım. Kaldı ki gelişimi önde ama kilosu o kadar çok değil. Neye göre bakılıyor hiç anlamadım.

Aaa tamam canim. Ben 3.5 kilo doğmuşum normal yani. Ondan heralde . Eşime güveniyordum ailesi falan hep uzunlar oda olmadı ay zaten sağlıklı olsun sağlıklı doğsun işin şakasindayim

Aaa tamam canim. Ben 3.5 kilo doğmuşum normal yani. Ondan heralde . Eşime güveniyordum ailesi falan hep uzunlar oda olmadı ay zaten sağlıklı olsun sağlıklı doğsun işin şakasindayim
Öyle tabi canım bazen ister istemez kıyas yapıyoruz aynı haftalarda benim bebeğim çok mu minik yada benimki çok mu iri diye de önemli olan doktorumuzun ne söylediği sağlıklı olup olmadığı, her şey yolunda gidiyorsa bebiş de sağlıklıysa hii sıkıntı yok daha ne olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…