Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    189
Kuzum ilk bende öyle düşündüm ama hergün olmaya baslayınca kafama takıldı. Doktor kontrolüne daha 9 gün var ay şu 1 aylık süreç bana çok uzun geliyor sinir oluyorum
Önemli bisey değildir korkma ama için rahat etmeyecekse randevuyu öne çek birsey olmaz zaten artık iki haftada bir çağıracak doktorun

Ya doğum sonrası karın temizleme gibi birşey hatırlıyorum o çok zordu karına bastiriyolardi zor olarak onu hatirliyorum içini temizlemek için
Ayy onu bende hatirliyorum, sancili bir sey rahim kendimi hemen toparlasin diye yapiliyor bir de iceride herhangi bir sey kalmasin diye. Hemsirenin ellerini tutuyordum bastirmasin diye
Sabahlari kahvalti yapinca bende de olmaya basladi. Arkadasin dedigi sebepten olabilir, mide uzun sure ac kaliyor diye..

Aman öyle olsun ya başka sebepten olmasın da

Ne zaman yapıyorlar karna bastırma olayını

Bende bu durum 2-3 gündür olmaya başladı. Sabah 6 gibi gözümü açtığımda iğrenç bir bulantı oluyor ama hamilelik bulantısı gibi değil. Aşırı açlık ve geceden kalma gibi bir bulantı

Ya doğum sonrası karın temizleme gibi birşey hatırlıyorum o çok zordu karına bastiriyolardi zor olarak onu hatirliyorum içini temizlemek için
Ben bunu hiç hatırlamıyorum ya zaten uyuşuk oluyor öyle acı falan yaşadığımı hatırlamıyorum çok acısa unutmazdım herhalde

Kızlar yarım saattir belimde gidip gelen bir sğrı var. İnternette erken doğum belirtisi falan bişeyler okudum çok korktum. Bu normal mi yoksa hastaneye mi gideyim

Kızlar hamilelikte idrar yolu enf için piyeloseptyl içen oldu mu aranızda? Benim enfeksiyon tekrarlıyor yine belli. 1 tane içsem ne olur ki acep

Kızlar ya geceleri uyuyamama başladı galiba bende. Nereye dönsem rahatsız hissediyorum ve hareketleri sarsıyor artık beni. Sizde durumlar nasıl
Aynı gece hiç uyumuyor çok hareketli sola dönüyorum solda kıpır kıpır sağa dönüyorum aynı sırt üstü hepten halay çekiyor maşallah neyse hareketsiz olunca korkuyorum buna da şükür

Kızlar hamilelikte idrar yolu enf için piyeloseptyl içen oldu mu aranızda? Benim enfeksiyon tekrarlıyor yine belli. 1 tane içsem ne olur ki acep
Ben içtim 15 gün boyunca hem de. Antibiyotik 1-2 tane içilen bir şey değil ama hatta yarıda bırakılınca bakteri o antibiyotiğe karşı direnç kazanıyormuş. Bu nedenle yarıda bırakılmasını bile sakıncalı buluyorlar. Bence tek kullanımlık monurol tarzı için doktorunuza söyleyip

Kuzum bencede doktoruna morunol yada üromisin falan yazdırsan tek kullanımlık daha iyi olur. Benim de sürekli enfeksiyonum var hatta kan çıkıyor idrarda hep, geçen hafta ilaç yazmadı bi hafta çok bol su iç dedi tekrar gidicem bu hafta idrar vermeye eğer bol suya rağmen yine aynı çıkarsa tek kullanımlık yazıcam dedi. Piyoleseptyl devamlılık istiyor ben hamile kalmadan önce de çok enfeksiyon geçirirdim hep kullandım ama belli bir süre kullanmak zorunda olduğun için tek kullanımlık dozlar hem daha etkili hemde daha güvenli gibi düşünüyorum tabi doktorun daha iyi bilir danışmak lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…