Ben bebevo düşünüyorummbebek kamerası ne aldınız kızlar, alışverişle uğraşmak kafamızı dağıtır
Tapo baktık biz de ama daha almadık gerekli olup olmadığı konusunda kararsızımbebek kamerası ne aldınız kızlar, alışverişle uğraşmak kafamızı dağıtır
İlk zamanlar acelesi yok zaten hep yanımda olur diye ilerde alacaktim ben ama emin değilim djdjbebek kamerası ne aldınız kızlar, alışverişle uğraşmak kafamızı dağıtır
Kızlar peki bu kötü bi şey mi? Bende de beyaz akıntı oluyor renksiz de oluyor. Ben hamileyiz ondandır falan diye takmıyodum kafama. Ciddi bi durum mu oluyor böyle olunca
Beyaz akıntı normal kızlar, amniyon sıvısı su gibi oluyor kuruyunca beyaz bir leke bırakıyor. Akıntıdan farklıBenim de beyaz akıntım oluyor ya
Ya bende bir sorun var o zaman beyaz yoğun kıvamlı akıntı camasirda kuruyunca iz de birakiyorBeyaz akıntı normal kızlar, amniyon sıvısı su gibi oluyor kuruyunca beyaz bir leke bırakıyor. Akıntıdan farklı
Normal bir akıntı yoğun kıvamlı olan. Hiç aklında soru işareti olmasın canım.Ya bende bir sorun var o zaman beyaz yoğun kıvamlı akıntı camasirda kuruyunca iz de birakiyor
Hep olmasa da nadir oluyor tam ıslaklık yaz olduğu için ter idrar vs kaçırma gibi düşünmüştim benKızlar çoğunuz panik olmuşsunuz burada paylaştığım için biraz pişman oldum açıkçası. Ama sizin beyaz akıntılar normal akıntılar. Kıvamlı, sümüksü olanlar normal. Bendeki bildiğiniz su gibi. Kaldı ki benimkine bile%100 amniyon sıvısı diyemedi doktor. Beyaz saydam akıntı zaten olması gereken normal fizyolojik akıntımız. İçinizi rahat tutun. Zaten içinize sinmeyen bir durum olduğunda anlıyorsunuz. Ve 3. Trimesterde içinize sinmeyen herhangi bir durumda ne olursa olsun doktorunuza danışın
Nadir oluyorsa da değildir. Doktor şöyle bir benzetme yaptı havası kaçan balondan ara ara hava kaçmaz hep kaçar. Amniyon sıvısı da öyle aralıklı olacak bir şey değil. Kaçak varsa az da olsa çıkar ama hep çıkar. İçiniz rahat olsun yaniHep olmasa da nadir oluyor tam ıslaklık yaz olduğu için ter idrar vs kaçırma gibi düşünmüştim ben
Bisey yaptığım yok ki her bulduğum fırsatta yatıyorum ya da oturuyorumBende de oluyor sanki bu
Kız niye hareketsizsin. Bacaklar fazla kilo almadığın için çöp gibi kalmıştır bende de bşrzz öyle
Günde yarım saat-1 saat yürüyüs doğumuda kolaylastirir demişti doktorBisey yaptığım yok ki her bulduğum fırsatta yatıyorum ya da oturuyorumkas dokusunu destekleyecek bi hareketim hiç yok
Senin idrar sonucu ne olduBisey yaptığım yok ki her bulduğum fırsatta yatıyorum ya da oturuyorumkas dokusunu destekleyecek bi hareketim hiç yok
Sen bensin anca yemek yapıyorum yaptığım tek aktiviteBisey yaptığım yok ki her bulduğum fırsatta yatıyorum ya da oturuyorumkas dokusunu destekleyecek bi hareketim hiç yok
Ben mi yazdım bu mesajı acabaBisey yaptığım yok ki her bulduğum fırsatta yatıyorum ya da oturuyorumkas dokusunu destekleyecek bi hareketim hiç yok
Bende o da yokSen bensin anca yemek yapıyorum yaptığım tek aktivite
Yapsam da dinlene dinlene yapıyorum inan ki ayaklarımın altı acımaya başlıyorBende o da yokbir hafta içerisinde bir kez yemek yaptım
Ben yürümeye başlayınca hemen ağrılarım başlıyor kızlar mesela evleri toplarken yerdeki oyuncakları alayım diyorum zorlanıyorumYapsam da dinlene dinlene yapıyorum inan ki ayaklarımın altı acımaya başlıyor
1 saat yürüsek noluruz acaba
Evet özellikle yerde ki oyuncaklar kıyafet vs onlar beni de çok zorlamaya başladı. Belime çok ağrı giriyorBen yürümeye başlayınca hemen ağrılarım başlıyor kızlar mesela evleri toplarken yerdeki oyuncakları alayım diyorum zorlanıyorum
Hayırlısıyla bir doğursaydıkEvet özellikle yerde ki oyuncaklar kıyafet vs onlar beni de çok zorlamaya başladı. Belime çok ağrı giriyor
ben temizlikci abla olarak esimi kullaniyorum kendimi acindirarakHayırlısıyla bir doğursaydıkev süpüreyim akşama kadar yatıyorum kendimi çok kötü hissediyorum bu şekilde muhtemelen doğuma yakın temizlikci abla alacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?