Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    189
Kızlar çoğunuz panik olmuşsunuz burada paylaştığım için biraz pişman oldum açıkçası. Ama sizin beyaz akıntılar normal akıntılar. Kıvamlı, sümüksü olanlar normal. Bendeki bildiğiniz su gibi. Kaldı ki benimkine bile%100 amniyon sıvısı diyemedi doktor. Beyaz saydam akıntı zaten olması gereken normal fizyolojik akıntımız. İçinizi rahat tutun. Zaten içinize sinmeyen bir durum olduğunda anlıyorsunuz. Ve 3. Trimesterde içinize sinmeyen herhangi bir durumda ne olursa olsun doktorunuza danışın

Hep olmasa da nadir oluyor tam ıslaklık yaz olduğu için ter idrar vs kaçırma gibi düşünmüştim ben

Hep olmasa da nadir oluyor tam ıslaklık yaz olduğu için ter idrar vs kaçırma gibi düşünmüştim ben
Nadir oluyorsa da değildir. Doktor şöyle bir benzetme yaptı havası kaçan balondan ara ara hava kaçmaz hep kaçar. Amniyon sıvısı da öyle aralıklı olacak bir şey değil. Kaçak varsa az da olsa çıkar ama hep çıkar. İçiniz rahat olsun yani

Yapsam da dinlene dinlene yapıyorum inan ki ayaklarımın altı acımaya başlıyor
1 saat yürüsek noluruz acaba
Ben yürümeye başlayınca hemen ağrılarım başlıyor kızlar mesela evleri toplarken yerdeki oyuncakları alayım diyorum zorlanıyorum

Ben yürümeye başlayınca hemen ağrılarım başlıyor kızlar mesela evleri toplarken yerdeki oyuncakları alayım diyorum zorlanıyorum
Evet özellikle yerde ki oyuncaklar kıyafet vs onlar beni de çok zorlamaya başladı. Belime çok ağrı giriyor

Evet özellikle yerde ki oyuncaklar kıyafet vs onlar beni de çok zorlamaya başladı. Belime çok ağrı giriyor
Hayırlısıyla bir doğursaydık ev süpüreyim akşama kadar yatıyorum kendimi çok kötü hissediyorum bu şekilde muhtemelen doğuma yakın temizlikci abla alacağım

Hayırlısıyla bir doğursaydık ev süpüreyim akşama kadar yatıyorum kendimi çok kötü hissediyorum bu şekilde muhtemelen doğuma yakın temizlikci abla alacağım
ben temizlikci abla olarak esimi kullaniyorum kendimi acindirarak yardim ediyor ama her firsatda ben yaptim bak yardim ediyorum diye soyleniyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…