Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    189
Sanırım amniyon sıvısı beyaz leke bırakıyormuş. Kokusuz veya tatlımsı bir kokusu oluyormuş
Aynen öyle beyaz dis macunu gibi çevresi şeffaf renk oluyor günde üç dört kez geliyor ve ayakta çok durursam daha çok geliyor geneli böyle sanirim

Canım üzülme, sen üzüldükçe bebeğin de hisseder inşallah bir sıkıntı yoktur önlem amaçlı yapmışlardır iğneyi

Sanırım amniyon sıvısı beyaz leke bırakıyormuş. Kokusuz veya tatlımsı bir kokusu oluyormuş
İnternette öyle yazıyor ama kesinlikle ayırt edilebilecek bir şey değil. Doktorlar bile zor emin oluyor. Benimki emin olamadı mesela. Başka bir yerde idrar testi ile anlaşılıyor diye görmüştüm ama sanırım her hastanede o test de yok

Anladım canım. Benim de sürekli bir ıslaklık oluyor. Doktor idrardır dedi usg de suyu normal dedi öyle ayrıntılı incelemedi. Benim de aklımda soru işaretleri oldu şuan.

Anladım canım. Benim de sürekli bir ıslaklık oluyor. Doktor idrardır dedi usg de suyu normal dedi öyle ayrıntılı incelemedi. Benim de aklımda soru işaretleri oldu şuan.
Panik yapmayın. Ama sürekli oluyorsa muayene olun tabi. Bende sabah uyandığımdan beri sürekli vardı. Ve hala tespit edilemedi zaten pazartesi belli olacak. Eğer sürekli devam ederse tekrardan doktorunuza söylersiniz zaten

Kızlar hamileler için sandalye veya koltuğa oturduğumda belimi destekleyecek yastığa ihtiyacım var.Nasıl bir şey alabilirim,her yerde kullanılabilecek . İş yerinde zorlanacak gibiyim
Ben ikeadan aldım canım siyah küçük bir şey rahat

Bende de oluyor sanki bu
Ay benim de hareketsizlikten bacaklar çöp gibi kaldı, sırtım falan tutuk. Hiç normal doğurabilecek kapasitede görmüyorum kendimi
Kız niye hareketsizsin. Bacaklar fazla kilo almadığın için çöp gibi kalmıştır bende de bşrzz öyle

Aynen öyle beyaz dis macunu gibi çevresi şeffaf renk oluyor günde üç dört kez geliyor ve ayakta çok durursam daha çok geliyor geneli böyle sanirim
Kızlar peki bu kötü bi şey mi? Bende de beyaz akıntı oluyor renksiz de oluyor. Ben hamileyiz ondandır falan diye takmıyodum kafama. Ciddi bi durum mu oluyor böyle olunca

Bende kasılma yok ama verdi yine. Sebebini dinleyemedim o an çok ağlıyodum. Şu an doktora ve sürece güvenmekten başka çarem yok sanırım.. Hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallah
Geçmiş olsun kuzum. Kendini hiç üzme. Olası farklı durumlar hepimizin başına gelebilir. Sen farkedip önlemini almışsın içini ferah tut

Kızlar beyaz akıntı bende de oluyor ya hatta hareketli olursam daha fazla oluyor. Pazartesi doktor kontrolüm var sorup öğrenince yazarım buraya. Normalde kontrol günüm bugündü 33 haftalık acil doğum gelince pazartesiye kaldı.

Benim de beyaz akıntı oluyor ama bu amimion sıvısı mı bizler anlayamayız kızlar her türlü akıntıya açığız
Korktum bir an oturup kalkarken ya da uzandigim yerden kalkarken daha çok oluyor günde 4-5 defa oluyor hafiften de fazla ıslatıyor cumartesi günü kontrolüm var soracağım ama son trimesterde akıntı fazla oluyor diye biliyorum ve ona bağlamıştım şu an tırstım biraz

Valla zaten çok sağlam değiliz ruhsal olarak bura da anksiyetemizi iyice tetikliyor ben doktora sormuştum beyaz akıntı normal hamileliğin fizyolojik olması gereken akıntısı demişti, günde dört beş defa iç çamaşır değiştiriyorum ben başından beri. Birbirimizi burda rahatlatalım lütfen normal, olağan bir durum beyaz akıntı kızlar korkmayın

Beyaz, şeffaf ve açık sari akinti normal demişti benim de doktorum. Hatta bu ara çok fazla da olabilir diye ekledi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…