- 28 Mart 2025
- 378
- 230
- 18
- 37
Aynen öyle beyaz dis macunu gibi çevresi şeffaf renk oluyor günde üç dört kez geliyor ve ayakta çok durursam daha çok geliyor geneli böyle sanirimSanırım amniyon sıvısı beyaz leke bırakıyormuş. Kokusuz veya tatlımsı bir kokusu oluyormuş
Kabızlıkta bir de onun ağrısını şişkinliği çekeceksin çok zorÖyle mi dersin.metabolizma hızlı çalıştığı için sürekli bişeyler yemek istiyorum ya
Sende sızıntı oluyor mu o zaman canımAynen öyle beyaz dis macunu gibi çevresi şeffaf renk oluyor günde üç dört kez geliyor ve ayakta çok durursam daha çok geliyor geneli böyle sanirim
Canim çok geçmiş olsun Allah beterinden korusunBende kasılma yok ama verdi yine. Sebebini dinleyemedim o an çok ağlıyodum. Şu an doktora ve sürece güvenmekten başka çarem yok sanırım.. Hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallah
Canım üzülme, sen üzüldükçe bebeğin de hisseder inşallah bir sıkıntı yoktur önlem amaçlı yapmışlardır iğneyiSpekrum muayenesinde bir şey görülmedi ama verdikleri ped ıslandı. Ciğer geliştirici iğne yapılacak bugün ve yarın her ihtimale karşı. Antibiyotik verildi. Bide bi tansiyon ilacı verildi. Ağlamaktan mahvoldum. Neden ciğer geliştirici yapılıyor dedim her ihtimale karşı dedi. Bir şey olsa söylerdi dimi çok kötüyüm
İnternette öyle yazıyor ama kesinlikle ayırt edilebilecek bir şey değil. Doktorlar bile zor emin oluyor. Benimki emin olamadı mesela. Başka bir yerde idrar testi ile anlaşılıyor diye görmüştüm ama sanırım her hastanede o test de yokSanırım amniyon sıvısı beyaz leke bırakıyormuş. Kokusuz veya tatlımsı bir kokusu oluyormuş
Teşekkür ederim sağ salim kucağımıza alırız inşallah hepimizCanim çok geçmiş olsun Allah beterinden korusun
Anladım canım. Benim de sürekli bir ıslaklık oluyor. Doktor idrardır dedi usg de suyu normal dedi öyle ayrıntılı incelemedi. Benim de aklımda soru işaretleri oldu şuan.İnternette öyle yazıyor ama kesinlikle ayırt edilebilecek bir şey değil. Doktorlar bile zor emin oluyor. Benimki emin olamadı mesela. Başka bir yerde idrar testi ile anlaşılıyor diye görmüştüm ama sanırım her hastanede o test de yok
Panik yapmayın. Ama sürekli oluyorsa muayene olun tabi. Bende sabah uyandığımdan beri sürekli vardı. Ve hala tespit edilemedi zaten pazartesi belli olacak. Eğer sürekli devam ederse tekrardan doktorunuza söylersiniz zatenAnladım canım. Benim de sürekli bir ıslaklık oluyor. Doktor idrardır dedi usg de suyu normal dedi öyle ayrıntılı incelemedi. Benim de aklımda soru işaretleri oldu şuan.
Ben ikeadan aldım canım siyah küçük bir şey rahatKızlar hamileler için sandalye veya koltuğa oturduğumda belimi destekleyecek yastığa ihtiyacım var.Nasıl bir şey alabilirim,her yerde kullanılabilecek . İş yerinde zorlanacak gibiyim
Bende de oluyor sanki bukızlar son zamanlarda bazen gözlerim bulanık görmeye başlıyo bi anda görüntüler bulanıklaşıyo titriyo 15-20 dk sonra da açılıyo. tansiyonum zaten hep düşük o an tansiyonum düşmüş gibi hissetmiyorum. başına gelen ya da hamilelikte böyle bişe yaşayan duydunuz mu internette görmede bozukluklar olabilir yazıyo ama kafama takıldı doktora gitmeden önce daha önce yaşayan var mı size sormak istedim
Kız niye hareketsizsin. Bacaklar fazla kilo almadığın için çöp gibi kalmıştır bende de bşrzz öyleAy benim de hareketsizlikten bacaklar çöp gibi kaldı, sırtım falan tutuk. Hiç normal doğurabilecek kapasitede görmüyorum kendimi
Sanırım amniyon sıvısı beyaz leke bırakıyormuş. Kokusuz veya tatlımsı bir kokusu oluyormuş
Kızlar peki bu kötü bi şey mi? Bende de beyaz akıntı oluyor renksiz de oluyor. Ben hamileyiz ondandır falan diye takmıyodum kafama. Ciddi bi durum mu oluyor böyle oluncaAynen öyle beyaz dis macunu gibi çevresi şeffaf renk oluyor günde üç dört kez geliyor ve ayakta çok durursam daha çok geliyor geneli böyle sanirim
Benim de beyaz akıntım oluyor yaSanırım amniyon sıvısı beyaz leke bırakıyormuş. Kokusuz veya tatlımsı bir kokusu oluyormuş
Geçmiş olsun kuzum. Kendini hiç üzme. Olası farklı durumlar hepimizin başına gelebilir. Sen farkedip önlemini almışsınBende kasılma yok ama verdi yine. Sebebini dinleyemedim o an çok ağlıyodum. Şu an doktora ve sürece güvenmekten başka çarem yok sanırım.. Hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallah
Benim de beyaz akıntı oluyor ama bu amimion sıvısı mı bizler anlayamayız kızlar her türlü akıntıya açığızBenim de beyaz akıntım oluyor ya
Korktum bir an oturup kalkarken ya da uzandigim yerden kalkarken daha çok oluyor günde 4-5 defa oluyor hafiften de fazla ıslatıyor cumartesi günü kontrolüm var soracağım ama son trimesterde akıntı fazla oluyor diye biliyorum ve ona bağlamıştım şu an tırstım birazBenim de beyaz akıntı oluyor ama bu amimion sıvısı mı bizler anlayamayız kızlar her türlü akıntıya açığız
Beyaz, şeffaf ve açık sari akinti normal demişti benim de doktorum. Hatta bu ara çok fazla da olabilir diye eklediValla zaten çok sağlam değiliz ruhsal olarak bura da anksiyetemizi iyice tetikliyor ben doktora sormuştum beyaz akıntı normal hamileliğin fizyolojik olması gereken akıntısı demişti, günde dört beş defa iç çamaşır değiştiriyorum ben başından beri. Birbirimizi burda rahatlatalım lütfennormal, olağan bir durum beyaz akıntı kızlar korkmayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?