Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    215
Nası sancı cıkıyo ya normalde hissediyo musunuz kızlar sancı olduğunu? Pazartesi bende gircem heyecanlıyım

Kız yok normalde hissetmiyordum. Şimdi eve gidiyorum yaa hissetmeye başladım. ilkinde sancı çıktı serum taktılar düzeldi ama hemen sancı çıkınca alttan muayene istediler iyiyim gerek yok dedim. Açıklk falan bakılıyor alttan muayenede.

kaç haftalık senin benim sezaryen olcak diye daha erken normalde 17 kasım 40. haftam
33+2 deyim canım. doktorda böyle giderse 36dan sonra konuşuruz doğumu demişti. o yüzden bana bi tarih vermedi . şuan için normal doğuma uygunsun dedi bebek pozisyonu vs. den dolayı. gel görki ben normal istemiyorum.... bekliyorum bakalım

Ben birçok kere alttan muayene yaptırdım hem sancım varken hem de yokken. Neden bu kadar çekince var bilmiyorum benim bilmediğim bir şey mi var

Kızlar sabahtan bu yana karnımın alt kısmında hafif-orta şiddetinde bi ağrı var. Bebek hareketini hissediyorum ama ağrı arada artıyor gibi de oluyor bilemedim oluyor mu sizde de

benim şuanlık normale uygun değil zaten istemiyorum ben de

Ben birçok kere alttan muayene yaptırdım hem sancım varken hem de yokken. Neden bu kadar çekince var bilmiyorum benim bilmediğim bir şey mi var
ben ısrarla baktırdım doktora akıntı şikayetinden dolayı...... bakmıyordu bide

Kızlar sabahtan bu yana karnımın alt kısmında hafif-orta şiddetinde bi ağrı var. Bebek hareketini hissediyorum ama ağrı arada artıyor gibi de oluyor bilemedim oluyor mu sizde de
benim her gün karnım ağrıyo ya su içsem gaz yapıyo

4 gün fark var o zaman. Bekleriz beraber işte benim sezeryan olacağı için öne çekilebilir ama
benim doktorum sezaryene göre söyledi aslında normalde 17 kasım bi de ben geç doğsun istiyorum kalabildiği kadar kalsın balon balığım

Benim gazım olduğunda öyle oluyor genelde ama başka tecrübesi olan varsa bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…