- 10 Ocak 2024
- 910
- 922
- 23
Aşkım iyiyim çok şükür ya özel bölgedeki ağrı da geçince hiç rahatsız etmedim doktoru. Yarın sabah 9da randevum varya onun rahatlığı da var üstümde.
Çok merak ediyorum bebiş kaç kg oldu
33+5 de sancılarım oldu, 2 cm de açıklık görüp yatırdılar öyle başladık ilaca. Şuan 34+3 olduk, sancılar durdu ilaçla şükür. Tansiyon ilacıymış aslında ama tansiyon problemim yok kasılmalar için verdi. Yarın kontrole gidicem umarım dozu azaltır benim de6 tane çokmuş canım şimdi ben 2 içtiğim için bir yan etki görmedim oturduğum yerden sallamayayim riskli gebelik mi sizin tansiyon problemi mi ne için vermişti belki yazdınız kafam gidik kaçırdım
İnşallah güzel haberler alırsınız yarın33+5 de sancılarım oldu, 2 cm de açıklık görüp yatırdılar öyle başladık ilaca. Şuan 34+3 olduk, sancılar durdu ilaçla şükür. Tansiyon ilacıymış aslında ama tansiyon problemim yok kasılmalar için verdi. Yarın kontrole gidicem umarım dozu azaltır benim de
Canım bugün ancak girebildim şimdi gördüm. Sağlıkla vakti zamanı neyse o zaman gelsin inşallah. Aceleci bir Aybüke mız varKızlar serumdan sonra yine sancı çıktı yatış verdiler nst ile takip edecekler şuan doğumu durdurabildikleri kadar durduracaklarmış. Rahim ağzı açılmam olmadığı için doğuma almadılar ama kızım gelmekte ısrarcıymış o yüzden eve göndermediler düzenli takip edilecekmiş şimdilik durum böyle.
Hahha senin mesajını okuyunca direkt Merve şu an doğur deseler doğurur mesajın geldiYok hiç stresli değilim aksine doğabilir kafasındayım hamilelikten sıkıldım biraz ajsjsn kilosu iyiymiş ciğer geliştirici yapılırmış olası durumda korkmana gerek yok dediler o yüzden içim rahat
Sırayla gitsek mi o hemşireyi ziyaretePuxhu Senin sağlık ocağındaki Hemşire doğru söylüyormuş demekki. Karnımız aşağı inip yüzümüze doğum şeysi gelince ciddiye almak lazımmış
Varmış valla kadının bir bildiğiAy Allah onu bildiği gibi yapsın dicem ajsjs perşembe kontrolüm vardı 1 ekimde son kez gel doğurmamış olursan dedi abla sen beni doğurtcan koydun kafaya dedim erken gelecek bu diyodu valla haklıymış
Sen böyle deyince de bi giresim geldi. 2 gün önce gardrop indirip düzenledim sayılır mı acabaKimse çekmeceler içlerine dokunmasın kilit nokta orası ahjss
Şimdi yine nst çekiyorlar sancım çıkıyor yineçok şükürgerçekten rahatlatıyo ya ben ilaca çok dua etmiştim
Yav bırakın beni doğurcam ben deYaa inşallah hayırlı vakitte gelsin minik yaramaz niyet etti doğmaya ama engelliyorlar işte
Bacııım bacıım gül yüzlü bacıımmm sıra sende mi ajajsj of ya yine sancım çıkıyor şuan nst bağlıyım sinirim bozuluyor artıkSen böyle deyince de bi giresim geldi. 2 gün önce gardrop indirip düzenledim sayılır mı acaba
Evet ya kesinlikle öyle son zamanlar artık kazasız belasız bir doğursaydık ayağım kaydı kuzum ne oldunu anlayamadımYaaaa merdivenden mi düştün kuzum allah korumuş vallahi
Evet sabah bi korku aldı içimi ama kızlar da yazdıktan sonra psikolojik olarak rahatladım, ağrı da azaldı zaten. Dikkat etmemiz lazım ağırlık merkezimiz iyice eşitsizleşti yavaş hareket etsin herkes kızlar
Ay valla bilmiyorum ki hiç bende olabilir olmayabilir de bizim oğlanın sağı solu belli değil bak senin kız başından beri net mis gibiBacııım bacıım gül yüzlü bacıımmm sıra sende mi ajajsj of ya yine sancım çıkıyor şuan nst bağlıyım sinirim bozuluyor artık
Bıraksalar bu kız doğacakta durduruyolar eşimde doğsun da sevelim ya diyo ajajsAy valla bilmiyorum ki hiç bende olabilir olmayabilir de bizim oğlanın sağı solu belli değil bak senin kız başından beri net mis gibiRabbim güç kuvvet versin güzelim ay şu an ben doğuruyor gibi heyecan yaptım okuyup duruyorum içimden
Ah bu eşlerBıraksalar bu kız doğacakta durduruyolar eşimde doğsun da sevelim ya diyo ajajs
Nst cihazına bi bakışı var bu nasıl alet falan diyor ajajsn
Ay valla bilmiyorum ki hiç bende olabilir olmayabilir de bizim oğlanın sağı solu belli değil bak senin kız başından beri net mis gibiRabbim güç kuvvet versin güzelim ay şu an ben doğuruyor gibi heyecan yaptım okuyup duruyorum içimden
Geçmiş olsun kuzum ya niye öyle ki enfeksiyon mu var acabaKızlar valla sabahtan beri öyle kötüyüm ki iki kere idrarım pembe geldi. Ama aralarda yaptıklarım normal renkteydi. Ağrım sızım yok yaparken. Enfeksiyondan şüphelendim ama başka hiç bişeyim yoktu. Öğleden beri de sanki grip olursunuz da dokunsanız acır ya cildiniz, karnımın içi aynı öyle acıyo. Bebiş hareket ettikçe canım yanıyor sert de değil narin narin hareket ediyor zaten ama üşüttüm mü noldu anlamadım.
İnşallah güzelim ya şuradaki herkes saplıkla alsın umarım kucağına. Her duamda hepinizi içimden geçiriyorumEvet kızlar isimlerinizi de söyleyin öyle dua edelimPuxhu
Benimde ismim derya değil açarken öyle açmışım amaçsızca.
Bende heyecanlanıyorum kızlar. İnş sağlıkla ağrısız sızısız vaktinde güzel doğumlar yaşayalım inş yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?