canım inşallah sizin için en hayırlısı olurKızlar ben doğuma girebilirim 1 saat içinde belli olacak şuan serum veriliyor. Dua edin bana ve kızıma düzenli sancım çıktı ağrım da var
29. haftamda başlayan doğum sancıları için ben de kullandım o ilacı. doktorlar gereksiz vermiyolar gerçekten gerektiği için içtik içiniz rahat olsunMerhaba ben ekim annelerine katılmıştım aslında sezeryan olacağım için ama sat tarihine göre kasım annesi olduğumdan ara ara girip takip de ediyordum sizi de. Tesadüfen mesajınızı gördüm, geçen hafta salı günü 33+5 de aynı şeyleri yaşadım. Düzenli sancım çıktı, 2 cm açıklıkla yatırdılar, ilaç ve serumla sancıları durdular ve 2 gün sonra taburcu oldum şimdi evde yatıyorum. Ama moralim çok bozuk benim bir ilaç verdiler 4 saatte bir turuncu adını yazmıyım şimdi bilmiyorum yasak mı? Doğum kasılmalarını önlüyormuş. Bu arada boğazımda hafif bi ağrıda oldu hastanedsn sonra ondan mı yoksa ilaçtan mı sürekli terliyorum ama sürekli. Çok sıkıldım bu durumdan size de verdiler mi acaba böyle turuncu bir ilaç. Bu arada dr lar ve hemşireler ilaç için zararsuz herkes kullanıyor dedi ama bende panik atak var biraz endişelerimi durduramıyorum bazen.. Size de çok geçmiş olsun..
Alıntıda bir karışıklık olmuş sanırım.Puxhu
Evet çok çektim ben ondanKızlar sizinde ağzınızda acı tat oluyor mu yoksa bende mi problem var. Bazen yemeklerden sonra ağzımda acı tad oluyor veya gece ve sabah ilk uyandığımda. Sizde de var mı
Bunların hepsi normal canım. Haftalar sürebilir doğum işareti olmak zorunda değil yani bunlar.Kızlar 1 2 saattir geçmeyen adet sancım var. Bazen de rahmime bıçak saplanıyor sanki ani sancı giriyor geçiyor. Özellikle ayaktayken. Dün de 1 saat falan ara ara oldu geçmişti bugün yine olmaya başladı. Daha 32.haftaya yeni girdik. Korkuyorum ya doğum sancısı ile ilgisi olabilir mi diyebi yandan beyaz kremsi akıntım da arttı
Ay kuzum en güzeli en hayırlısı olsun inşallah sizin içinKızlar serumdan sonra yine sancı çıktı yatış verdiler nst ile takip edecekler şuan doğumu durdurabildikleri kadar durduracaklarmış. Rahim ağzı açılmam olmadığı için doğuma almadılar ama kızım gelmekte ısrarcıymış o yüzden eve göndermediler düzenli takip edilecekmiş şimdilik durum böyle.
Bence acile git kuzum yüksek tansiyon istemiyorlar. 14/9 olunca gelin diyorlar. Bekleme bence sabahı.Hala biraz yüksek genelde 140/90 larda geziyor. Bakalım yarın erkenden randevum var doktor ne dıcek
Sizde de yaptı mı sıcak basması, kaç tane içtiniz ya da bıraktırdı mı sonradan, inşallah yarın benimkini de azaltır en azından dozunu, yıpranmış hissediyorum bir haftada, bebiş gelince poposunu ısırcam intikam olarak29. haftamda başlayan doğum sancıları için ben de kullandım o ilacı. doktorlar gereksiz vermiyolar gerçekten gerektiği için içtik içiniz rahat olsun
Nidicard ciğer geliştirici iğne sonrası verildi sabah 1 akşam 1 içiyorum siz üşütmüş olabilirsiniz ateş terleme yapmıyor ilaçMerhaba ben ekim annelerine katılmıştım aslında sezeryan olacağım için ama sat tarihine göre kasım annesi olduğumdan ara ara girip takip de ediyordum sizi de. Tesadüfen mesajınızı gördüm, geçen hafta salı günü 33+5 de aynı şeyleri yaşadım. Düzenli sancım çıktı, 2 cm açıklıkla yatırdılar, ilaç ve serumla sancıları durdular ve 2 gün sonra taburcu oldum şimdi evde yatıyorum. Ama moralim çok bozuk benim bir ilaç verdiler 4 saatte bir turuncu adını yazmıyım şimdi bilmiyorum yasak mı? Doğum kasılmalarını önlüyormuş. Bu arada boğazımda hafif bi ağrıda oldu hastanedsn sonra ondan mı yoksa ilaçtan mı sürekli terliyorum ama sürekli. Çok sıkıldım bu durumdan size de verdiler mi acaba böyle turuncu bir ilaç. Bu arada dr lar ve hemşireler ilaç için zararsuz herkes kullanıyor dedi ama bende panik atak var biraz endişelerimi durduramıyorum bazen.. Size de çok geçmiş olsun..
Alıntıda bir karışıklık olmuş sanırım.Puxhu
O da olabilir ama ben toplam günde 6 tane içiyorum o yüzden de olabilir yada ikisi bir araya geldi ama sürekli sıcak basması, terleme beni çok yordu gerçektenNidicard ciğer geliştirici iğne sonrası verildi sabah 1 akşam 1 içiyorum siz üşütmüş olabilirsiniz ateş terleme yapmıyor ilaç
Kuzum yine sancım çıktı nidicard 10 mg verdiler yani doğumu ertelemeye çalışıyorlar serum da taktılar tekrar. Gece 12 den sonra bişey yeme içme dediler her ihtimale karşı sanırım artık ilaç seruma rağmen sancı geçmezse alacaklar yada böyle gözlem altında tutacaklar bilmiyorum ki
ben de çarpıntı yapmıştı ama yarım saate geçiyodu. ilk gün bi anda 3 tane içirdiler sonra 6 saatte 1 içiyodum ama kasılmaları durdurmuştu, iyiki varmış böyle bi ilaç demiştimSizde de yaptı mı sıcak basması, kaç tane içtiniz ya da bıraktırdı mı sonradan, inşallah yarın benimkini de azaltır en azından dozunu, yıpranmış hissediyorum bir haftada, bebiş gelince poposunu ısırcam intikam olarak
Uğursuz çekmeceler yacanım inşallah sizin için en hayırlısı olurserum ve ilaçla durduradabiliyolar, en güzeli olsun sizin için.
ay bu arada ben de çekmece içlerine başlamıştım ve dün kasılmam ve sancım olmuştu
canım nidicard çok iyi geliyo sancılara benimkini de o şekilde durdurmuşlardı 29. haftadaKuzum yine sancım çıktı nidicard 10 mg verdiler yani doğumu ertelemeye çalışıyorlar serum da taktılar tekrar. Gece 12 den sonra bişey yeme içme dediler her ihtimale karşı sanırım artık ilaç seruma rağmen sancı geçmezse alacaklar yada böyle gözlem altında tutacaklar bilmiyorum ki
Yaa inşallah hayırlı vakitte gelsin minik yaramaz niyet etti doğmaya ama engelliyorlar işteEvet çok çektim ben ondanama son haftalarda geçti
Bunların hepsi normal canım. Haftalar sürebilir doğum işareti olmak zorunda değil yani bunlar.
Ay kuzum en güzeli en hayırlısı olsun inşallah sizin içinumarım vazgeçer gelmekten. Açıklığın olmaması iyi en azından ama sen içini ferah tut gelirse de en güzeli olsun sizin için
Bence acile git kuzum yüksek tansiyon istemiyorlar. 14/9 olunca gelin diyorlar. Bekleme bence sabahı.
bi de dün kasılmalarımızı normal karşılamıştık. napsamki ben de şimdi bilemedimUğursuz çekmeceler ya
Uğursuz çekmeceler ya
Anladım canım inşallah hayırlı vakitte gelsinKuzum yine sancım çıktı nidicard 10 mg verdiler yani doğumu ertelemeye çalışıyorlar serum da taktılar tekrar. Gece 12 den sonra bişey yeme içme dediler her ihtimale karşı sanırım artık ilaç seruma rağmen sancı geçmezse alacaklar yada böyle gözlem altında tutacaklar bilmiyorum ki
canım benim durumumda açılmam yoktu o yüzden için rahat olabilir demişlerdi.Daha hayatta dokunmam. Bırakayım dağınık kalsın
Kuzu sancı çıkınca açılma yoksa doğum başlıyor mu oluyor ya. Nasıl birşey . Senin sezeryan olacaktı dimi
Birebir aynısını yaşadım bende, ilaç ancak etki eder ama sen birşey yeme içme dediler ilk gün, ertesi sabah ufak ufak etki etmeye başladı, sonra doktorum yemeye başlayabilirsin dedi, sancıları durduruyor gerçekten serum ve ilaç umarım size de etki eder.Kuzum yine sancım çıktı nidicard 10 mg verdiler yani doğumu ertelemeye çalışıyorlar serum da taktılar tekrar. Gece 12 den sonra bişey yeme içme dediler her ihtimale karşı sanırım artık ilaç seruma rağmen sancı geçmezse alacaklar yada böyle gözlem altında tutacaklar bilmiyorum ki
Evet çok şükür doğumu durdurdu, bizde sevindik ona gerçektenben de çarpıntı yapmıştı ama yarım saate geçiyodu. ilk gün bi anda 3 tane içirdiler sonra 6 saatte 1 içiyodum ama kasılmaları durdurmuştu, iyiki varmış böyle bi ilaç demiştim
Ayy benim annemde aynisini dediAnnem doğumdan kısa bir süre önce bir can geliyor diyordu haklıymış hatta ben iş yapıyorum diye panik olmuştu
Kiz bebegi iste duramiyorlar yerlerindeYaa inşallah hayırlı vakitte gelsin minik yaramaz niyet etti doğmaya ama engelliyorlar işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?