etki etmiş demekki sabaha kadar da daha iyi olurHemşire ilk geldiğine göre ağrın az dedi sabaha kadar bidaha nst çekilmicekmiş sabah doktor gelince duruma göre o karar verecekmiş öyle dedi. Bence taburcu edecekler ama
Bir arkadaşım gebelikte idrar yolu enfeksiyonu olduğunu hep kanlı idrardan anlıyordum dedi, idrar yolu enfeksiyonu olmasınay yok kız renkli bişey de yemedim o da geldi aklıma hatta demir ilacından mı dedim onu bile içmeyi unutmuşum bu sabah
Seninde ilaçlar inş düşürecek tansiyonu vee görrcegiz 36 daha da iyisi 38 ianladım canım sen kaç haftadasın şuan. 3 ilaç iyiymiş . Ben başta 2 ile başlamıştım. Ama 31 hafta itibari ile 5 alfamet, 1 Adalat ile devam ediyorum . Şuan dinlenme halinde iyi çıkıyor çok şükür.
Muhtemelen öyle çünkü böbrek değil bildiğin mesanem ağrıyor şu anBir arkadaşım gebelikte idrar yolu enfeksiyonu olduğunu hep kanlı idrardan anlıyordum dedi, idrar yolu enfeksiyonu olmasın
İnşallah herşey yolundadır canım o zaman. Devamı gelmezay yok kız renkli bişey de yemedim o da geldi aklıma hatta demir ilacından mı dedim onu bile içmeyi unutmuşum bu sabah
Bence ağda ya. Cildimiz çok hassaslaştı epilatör daha çok can yakar gibi geliyo banaKizlar agda mi epilatör mü? Epilatör kullananız var mı aranızda öneriniz var mı? Lazer yaptırğım için yıllardır uzağım en son 7-8 yıl önce bi epilatörüm vardı
Fikir ve önerilerinize açiğimmm
Off zaten ağda yapıyorum hamileliğimin başından beri ama çok zorlanmaya başladım yarım yamalak oluyo zaten acaba daha mı pratik olur dedim epilatörle.Bence ağda ya. Cildimiz çok hassaslaştı epilatör daha çok can yakar gibi geliyo bana
Lazerden kalma alışkanlıkla jilete devam ettim ben hep. Acısız ve hızlı.Kizlar agda mi epilatör mü? Epilatör kullananız var mı aranızda öneriniz var mı? Lazer yaptırğım için yıllardır uzağım en son 7-8 yıl önce bi epilatörüm vardı
Fikir ve önerilerinize açiğimmm
Artmadı mıLazerden kalma alışkanlıkla jilete devam ettim ben hep. Acısız ve hızlı.
Hayır. Ben zaten lazer paketimi tamamlayamamıştım ve kalanlarım vardı senelerdi o kalanlara jilet yapıyordum hiç artmadı o süreçte. AMA hamile kaldığım gibi üst bacaklar ve özel bölgede bir kısmı geri çıktı. Söylemişlerdi hamile kalınca lazerin etkisi biter diye zaten. Yaz başından beri jiletle devam ediyorum ama çok sık aldığımı da söyleyememArtmadı mıben de jilet inanılmaz arttırıyor ya
Bende etkisi geçmedi lazerin. Hatta koltuk altımda öncesinde birkaç tane çıkmaya başlamıştı hamilelikte durdu o da.Hayır. Ben zaten lazer paketimi tamamlayamamıştım ve kalanlarım vardı senelerdi o kalanlara jilet yapıyordum hiç artmadı o süreçte. AMA hamile kaldığım gibi üst bacaklar ve özel bölgede bir kısmı geri çıktı. Söylemişlerdi hamile kalınca lazerin etkisi biter diye zaten. Yaz başından beri jiletle devam ediyorum ama çok sık aldığımı da söyleyememhele yatak istirahati ve ilişki yasağı olunca saldım biraz ama jiletin kendisinin arttırmadığını net söyleyebilirim.
Tuvalete kalktım benim de midem yanıyor. Karbonatlı su içer yatarım sanırımNasıl oldunuz arkadaşlar tansiyonlar düştü mü kasılmalar azalip bitti mi ?
Ben mide yanmasıyla ayaktayım poff
ben de aynı şekilde midem kavruluyor sanki.. gaviscon çiğneme tableti vermişti doktorum önceleri etki ediyor gibiydi ama artık onun da hiç faydası olmuyorNasıl oldunuz arkadaşlar tansiyonlar düştü mü kasılmalar azalip bitti mi ?
Ben mide yanmasıyla ayaktayım poff
Canım benim çok geçmiş olsun. İnşallah sancılar tamamen geçer. Sen strese girme. Zaten doğumuna az kalmıştı. Kocaman bir bebek oldu artık kızınKızlar serumdan sonra yine sancı çıktı yatış verdiler nst ile takip edecekler şuan doğumu durdurabildikleri kadar durduracaklarmış. Rahim ağzı açılmam olmadığı için doğuma almadılar ama kızım gelmekte ısrarcıymış o yüzden eve göndermediler düzenli takip edilecekmiş şimdilik durum böyle.
YatamadıTuvalete kalktım benim de midem yanıyor. Karbonatlı su içer yatarım sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?