Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    207
Bende kalktm şimdi hem mide yanması hem bebişin tepinmesi. Cokkk yorgunum 🫩

Bana da verdiler bahsettiğiniz ilaçtan ama sizde yaptığı yan etkiler olmadı bende. Benim açılmam yok olsaydı direkt doğuma alacaklardı olmadığı için doğumu ertelemeye çalışıyorlar. Size de çok geçmiş olsun

Kızımın 10 dk da 1 öpücüğü ajsjsj öf sinirim bozuk

Eklentiler

• 1000094954.webp
    58 KB · Görüntüleme: 71
Allah sabır versin canım. Yavrun için hangisi daha iyi olacaksa doğurursun ya da sancıların diner inşallah. Sancılarının aralığı değişiyor mu sıklaşıp seyrekleşiyor mu

Allah sabır versin canım. Yavrun için hangisi daha iyi olacaksa doğurursun ya da sancıların diner inşallah. Sancılarının aralığı değişiyor mu sıklaşıp seyrekleşiyor mu
Kuzum bugün düne göre daha düzenli 10 dk da 1 100 110 oldu dün hiç 100 görmeniştim 3 tane serum 1 tane ilaca rağmen böyle. Sancı geldikçe ömrümden ömür gidiyor dünden beri. Hayırlısı neyse o olsun ama yoruldum biraz

1 saate doktor gelecekmiş o ne karar verirse artık ya doğum yada yatışı uzatacak sanırım bende bilmiyorum ki
Hakkınızda hayırlısı olsun bebişin kilosu iyiydi zaten çok yıpratıyor bu süreç insanı inşallah sağlıkla kucağına alırsın eğer doğacaksa da ne güzel bebiş seviceksiniz. Güzelce çok fazla yorulmadan atlatırsınız bu süreci inşallah.

Bir kez mi verdiler bana bir saat içinde 3 kez sonra da her 4 saatte bir verdiler
Benimde böyleydi ertesi sabah önce arttı sonra azaldı, inşallah en doğru zamanda gelsin minik
Yapmadılar doktora sorcam hemşireye sordum heöen etki ediyor o iğne dedi
Bana iğneyide 12 saat arayla 2 kez yaptılar ve 24 saat geçmesi önemli dediler ama belki muadil farklı iğneler olabilir mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…