- 22 Kasım 2022
- 4.180
- 4.771
- 63
Bende kalktm şimdi hem mide yanması hem bebişin tepinmesi. Cokkk yorgunum Bende uyuyamıyorum. Bu kız benim kaburgamı çürüttü artık. Kaburgayı bıraksa mesanemin üzerinde zıplıyor. Aralarda gezineyim demiyor hiç. Birde arada mide bulantısı oluyor. Offff!! Cidden ben çok sıkıldım yaa. Oturup ağlayasım geliyor. Üstümü giyinirken ayağımı kaldırıp kilodumu giyemeyecek halde oluyorum bazen. Kalkmıyor ayaklar
Ay maşallah deBende etkisi geçmedi lazerin. Hatta koltuk altımda öncesinde birkaç tane çıkmaya başlamıştı hamilelikte durdu o da.
Bana da verdiler bahsettiğiniz ilaçtan ama sizde yaptığı yan etkiler olmadı bende. Benim açılmam yok olsaydı direkt doğuma alacaklardı olmadığı için doğumu ertelemeye çalışıyorlar. Size de çok geçmiş olsunMerhaba ben ekim annelerine katılmıştım aslında sezeryan olacağım için ama sat tarihine göre kasım annesi olduğumdan ara ara girip takip de ediyordum sizi de. Tesadüfen mesajınızı gördüm, geçen hafta salı günü 33+5 de aynı şeyleri yaşadım. Düzenli sancım çıktı, 2 cm açıklıkla yatırdılar, ilaç ve serumla sancıları durdular ve 2 gün sonra taburcu oldum şimdi evde yatıyorum. Ama moralim çok bozuk benim bir ilaç verdiler 4 saatte bir turuncu adını yazmıyım şimdi bilmiyorum yasak mı? Doğum kasılmalarını önlüyormuş. Bu arada boğazımda hafif bi ağrıda oldu hastanedsn sonra ondan mı yoksa ilaçtan mı sürekli terliyorum ama sürekli. Çok sıkıldım bu durumdan size de verdiler mi acaba böyle turuncu bir ilaç. Bu arada dr lar ve hemşireler ilaç için zararsuz herkes kullanıyor dedi ama bende panik atak var biraz endişelerimi durduramıyorum bazen.. Size de çok geçmiş olsun..
Alıntıda bir karışıklık olmuş sanırım.Puxhu
Allah sabır versin canım. Yavrun için hangisi daha iyi olacaksa doğurursun ya da sancıların diner inşallah. Sancılarının aralığı değişiyor mu sıklaşıp seyrekleşiyor muKızımın 10 dk da 1 öpücüğü ajsjsj öf sinirim bozuk
Kuzum bugün düne göre daha düzenli 10 dk da 1 100 110 oldu dün hiç 100 görmeniştim 3 tane serum 1 tane ilaca rağmen böyle. Sancı geldikçe ömrümden ömür gidiyor dünden beri. Hayırlısı neyse o olsun ama yoruldum birazAllah sabır versin canım. Yavrun için hangisi daha iyi olacaksa doğurursun ya da sancıların diner inşallah. Sancılarının aralığı değişiyor mu sıklaşıp seyrekleşiyor mu
Ne diyo ordakiler süreç nasıl ilerleyecek, çok geçmiş olsun yaKızımın 10 dk da 1 öpücüğü ajsjsj öf sinirim bozuk
1 saate doktor gelecekmiş o ne karar verirse artık ya doğum yada yatışı uzatacak sanırım bende bilmiyorum kiNe diyo ordakiler süreç nasıl ilerleyecek, çok geçmiş olsun ya
Senin de bebişin de hakkında hayırlısı neyse o olsun inşallah, bebiş artık gelmek istiyor belli ki1 saate doktor gelecekmiş o ne karar verirse artık ya doğum yada yatışı uzatacak sanırım bende bilmiyorum ki
GalibaSenin de bebişin de hakkında hayırlısı neyse o olsun inşallah, bebiş artık gelmek istiyor belli ki
Ciğer geliştirici falan yaptılar mıGaliba
Hakkınızda hayırlısı olsun bebişin kilosu iyiydi zaten çok yıpratıyor bu süreç insanı inşallah sağlıkla kucağına alırsın eğer doğacaksa da ne güzel bebiş seviceksiniz. Güzelce çok fazla yorulmadan atlatırsınız bu süreci inşallah.1 saate doktor gelecekmiş o ne karar verirse artık ya doğum yada yatışı uzatacak sanırım bende bilmiyorum ki
Yapmadılar doktora sorcam hemşireye sordum heöen etki ediyor o iğne dediCiğer geliştirici falan yaptılar mı
Sancıların çok şiddetli. Bildiğin doğum sancısı çekiyorsun. İnşallah bir an evvel bir karar verirler. Sana da yazık yani.Yapmadılar doktora sorcam hemşireye sordum heöen etki ediyor o iğne dedi
Allahımm nasıl düzenli sancılar ya, bebiş resmen sinyal gönderiyor 10dakilada birKızımın 10 dk da 1 öpücüğü ajsjsj öf sinirim bozuk
Bir kez mi verdiler bana bir saat içinde 3 kez sonra da her 4 saatte bir verdilerBana da verdiler bahsettiğiniz ilaçtan ama sizde yaptığı yan etkiler olmadı bende. Benim açılmam yok olsaydı direkt doğuma alacaklardı olmadığı için doğumu ertelemeye çalışıyorlar. Size de çok geçmiş olsun
Benimde böyleydi ertesi sabah önce arttı sonra azaldı, inşallah en doğru zamanda gelsin minikKızımın 10 dk da 1 öpücüğü ajsjsj öf sinirim bozuk
Bana iğneyide 12 saat arayla 2 kez yaptılar ve 24 saat geçmesi önemli dediler ama belki muadil farklı iğneler olabilir mi?Yapmadılar doktora sorcam hemşireye sordum heöen etki ediyor o iğne dedi
Sağlıkla kucağına al inşallah, dualarım seninleKızlar doğuma giriyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?