Canım çok geçmiş olsun inşallah sorun olmaz bizi de haberdar etKızlar benim de yatışımı yaptı doktor. Kaç gündür tansiyon yüksekti. Doktor kızdı baya hemen niye gelmedin. 140/90 görünce hemen gelmen lazım. Dedi. Sizde söylemiştiniz . Tansiyon ilacı verildi serum takıldı bir kaç gün takip edelim dedi. İdrar alındı dua edin kızlar inşallah protein çıkmaz
Kuzum sen sancıları hissediyor musun ya, herkeste sancı çıkıyor anlam veremedim bu duruma. Sancılar için ne dedi doktorÇok sağol canikomm düşmenin bir etkisi olmamıs bebişe şükür
Şimdi hastaneden cıktım, nstde sancım cıktı. Ama bebişin gelişimi cok iyi olduğu için 20 gün daha durup sonra doğsa sıkıntı yok ciğer gelişimi tamamlanmış olur dedi. Saçları cıkmıs kızımın
Bugün 20 gün sonra alırız sıkıntı yok dedi ya ay içimiz kıpraştı resmen bu kadar yaklaştık mı yaçok şükürr, ay ben çok heyecanlandım kızlar yaa günlerimiz çok yakın doğuma çok mu az kaldı şimdiiii
Ya ne diyorsunnnKızlar doğurdum ağrım çok 3200 doğdu küvöze girmedi
Gözün aydın canım. Allah analı babalı büyütsünKızlar doğurdum ağrım çok 3200 doğdu küvöze girmedi
Canım benim ay ne güzel haberler ya bu kızlar fazla mı aceleciÇok sağol canikomm düşmenin bir etkisi olmamıs bebişe şükür
Şimdi hastaneden cıktım, nstde sancım cıktı. Ama bebişin gelişimi cok iyi olduğu için 20 gün daha durup sonra doğsa sıkıntı yok ciğer gelişimi tamamlanmış olur dedi. Saçları cıkmıs kızımın
Çok sevindim tebrik ederimKızlar doğurdum ağrım çok 3200 doğdu küvöze girmedi
Çok geçmiş olsun inşallah bir sorun çıkmazKızlar benim de yatışımı yaptı doktor. Kaç gündür tansiyon yüksekti. Doktor kızdı baya hemen niye gelmedin. 140/90 görünce hemen gelmen lazım. Dedi. Sizde söylemiştiniz . Tansiyon ilacı verildi serum takıldı bir kaç gün takip edelim dedi. İdrar alındı dua edin kızlar inşallah protein çıkmaz
Maşallah anam gününü beklese beş kilo olacakmış tosuncuğunKızlar doğurdum ağrım çok 3200 doğdu küvöze girmedi
Ya ben şeyi merak ediyorum mesela 70leri görünce senin vücudunda ne oluyordu o ara hissediyor musunKızlarrr şöyle detaylı güncelleyeyim hemen sizi
Hepinizin malumu benim kız aşırı hareketli. Uzun zamandır sert hareketleriyle rahmimi uyarıyordu zaten 26. Haftadan beri. Nstde de her hareket ettiğinde sancı 70leri gördü. Doktorum uterus huzursuz ama rahim ağzın kapalı şuan için dedi. Ev işi yapmak cok gezmek ve yürümek yok, tüm gün yatacaksın dedi. 34+2 kızım 2800 maşallahben 60 olmusum toplamda 8 kg almıs oldum su ana kadar.
Bebeği 20 gün daha içerde tut, sonra ciğer gelişimi bitiyor ve doğsa da sorun yok dedi.
Oksapar için kesin kanısı şu, 37de kesmek zorundayız yoksa anestezi problemleri yaşanacak bunu istemiyorum dedi.
Doğum için sen minyonsun bebeğin iri, senden normal doğum bekleyemiyorum cünkü hasar alırsın ince bi kadınsın bu cüsseden normal doğum cok zor dedi.
2 hafta sonrasına randevu verdi 36+2 olacağız. İnşallah bebeğim gününü bekler40 haftayı beklerse 4 kilo olur zaten bırak beklemesin dedi
Haaa bide böbreğim kücüldü demiştimya, protein tüketmeye başladım ağrım hafifledi diye. Yine büyümüş baş belasıdün aksam ağrıyordu zaten
Ya ahahahha bana da öyle gelmeye başladı eylül çıkmadan üç bebemiz oldu bileCanım benim ay ne güzel haberler ya bu kızlar fazla mı acelecio değil de Eylül'den başladık bizde de kimse kasımı beklemicek görürsünüz
Hiçbişi olmuyordu valla ama bebek hareket ediyorduYa ben şeyi merak ediyorum mesela 70leri görünce senin vücudunda ne oluyordu o ara hissediyor musun
Kızlarrr şöyle detaylı güncelleyeyim hemen sizi
Hepinizin malumu benim kız aşırı hareketli. Uzun zamandır sert hareketleriyle rahmimi uyarıyordu zaten 26. Haftadan beri. Nstde de her hareket ettiğinde sancı 70leri gördü. Doktorum uterus huzursuz ama rahim ağzın kapalı şuan için dedi. Ev işi yapmak cok gezmek ve yürümek yok, tüm gün yatacaksın dedi. 34+2 kızım 2800 maşallahben 60 olmusum toplamda 8 kg almıs oldum su ana kadar.
Bebeği 20 gün daha içerde tut, sonra ciğer gelişimi bitiyor ve doğsa da sorun yok dedi.
Oksapar için kesin kanısı şu, 37de kesmek zorundayız yoksa anestezi problemleri yaşanacak bunu istemiyorum dedi.
Doğum için sen minyonsun bebeğin iri, senden normal doğum bekleyemiyorum cünkü hasar alırsın ince bi kadınsın bu cüsseden normal doğum cok zor dedi.
2 hafta sonrasına randevu verdi 36+2 olacağız. İnşallah bebeğim gününü bekler40 haftayı beklerse 4 kilo olur zaten bırak beklemesin dedi
Haaa bide böbreğim kücüldü demiştimya, protein tüketmeye başladım ağrım hafifledi diye. Yine büyümüş baş belasıdün aksam ağrıyordu zaten
Gözün aydın canım tebrik ederim darısı biz bekleyenlereKızlar doğurdum ağrım çok 3200 doğdu küvöze girmedi
İlaç milaç verdi mi sancı içinHiçbişi olmuyordu valla ama bebek hareket ediyordu
Sabah garip bi sancı vardı ama karnımda. Nstdeyken gelmedi o sancı ama cıktı yinede
Ah çileğim artık son zamanlara geldik kavuşucaz artık meleklerimize sırayla inşallahKızlarrr şöyle detaylı güncelleyeyim hemen sizi
Maşallah kızına canım sıraya girdik hepimiz ben de Drdayim sıra bekliyorum bakalım bize ne diyecekKızlarrr şöyle detaylı güncelleyeyim hemen sizi
Heryerden cıkıyo ya hades gibişu bebeyi böbreği bırakmadan önce halledebilseydik
Valla öyle yapıcaz artık kuzucum bol bol yatışAh çileğim artık son zamanlara geldik kavuşucaz artık meleklerimize sırayla inşallahhiç yorma kendini dinlen istirahatine bak prensesini düşün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?