Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    206
Ay allahım ya lütfen acele etmesin şu bebekler ya benim ağrım artıyor sanki sinirlerim bozuldu

Ay allahım ya lütfen acele etmesin şu bebekler ya benim ağrım artıyor sanki sinirlerim bozuldu
1 hafta 10 gün ileride gidiyordu bakalım ciğer geliştirici de olmuştum inşallah sıkıntı olmaz ekim 15 i görseydim keşke geçen hafta içi karnım komple sertleşmisti bel ağrısı çoktu o zaman açıldı diye düşünüyorum hayırlısı aşkosu sağlıklı olsunlar da istedikleri zaman gelsinler

Canim allah senden razi olsun bu yasadigimi herkes anlamiyor ama elimde olmadiginin anlasilmasi bile bana yetiyor bazen ve sen beni anlamissin endokrin doktoruma yazdim psikiyatriye gidebilir miyim diye bakalim ne diyecek… kizimin kilosu boyu hep 1-2 hafta onden gidiyordu boyle aglamalarim arttikca saglikla bi an once kucagima alma hayali kuruyorum sadece. Sosyal fobim ve ben yiyip icip uyuyoruz evde insallah senin gebeligin de dogumun da saglikla ve kolaylikla gecsin

ya hepimizden inşallah kaygı durumlarını çok iyi anlarım ama psikolog psikiyatri bunlardan da çekinme tedavi ediyo gerçekten istersen önce psikologla başlarsın. bu arada ben de evde yemek ve yatmak arasında gidip geliyorum erken doğum riskim vardı ama napalım bi şekilde üstesinden gelicez bebişlerimiz çok güçlü biz de idare ederiz işte onlar kadar olmasa da

kızlar çok hareketli olan bebekler bu haftalarda gelmek istiyo demek ki anladığım kadarıyla arkadaşımın kızı da çok hareketliydi anne karnında haftasından erken geldi özellikle kız bebişler çok hareketli sanki

Kızlar ağrım cok var büyük wc cıkıyorum rahatlamıyorum karnım da gevşemiyo bu neyin nesi

Kuzu hastanede sancımın çıktığı o serum verdikleri gün benimde aynı oldu. Karnım ağrıyordu çok sertti ve belim de çok kötüydü.bende korktum baya ama o gece yatınca ertesi gün geçmişti. Sen doktoruna sor ona göre hareket edersin .

Kızlar ağrım cok var büyük wc cıkıyorum rahatlamıyorum karnım da gevşemiyo bu neyin nesi

Doktorunuzla mutlaka irtibata geçin kızlar böyle durumlarda, ben de geçen eşimin ısrarıyla yazdım, az daha doğuruyor muşum, doktor iyi ki zamanında geldin demişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…