Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    206
Günaydın. Ben de doktordan çıktım. Geçenlerde ishal olduğumdan bahsetmiştim. 5 gün kadar sürdü ve ne yazıkki bebeğimin kilo almasını engellemiş. Ben bile 2 kiloya yakın vermişim. Normalde haftasından bir hafta önde gidiyordu ama şimdi haftasına eşitlenmiş oldu dedi doktorum. Endişelenecek bir şey yok bol protein ve kaşar tüket dedi. Muz da olurmuş. Haftaya tekrar kontrolüm var umarım kilo almış olur kızım. Onun haricinde nst temiz bebeğin kalp atışları iyi

Ya maşallah kız size ay sağlıkla gelsinler inşallah çok az vaktin kalmış senin dee. Kilosu da çok iyi umarım bu süreçte böbreğin de seni zorlamaz da kolaylıkla alırsın bebeğini kucagına her şey gönlünce olsun

Saçları cok komikti merve ya dik dik kulağının kenarından cıkmıs

Kizlar selam 31+2 deyim ilk cocugum, gebelikte cikan hipertiroid nedeniyle endokrin konrtolunde ilac kullaniyorum. Gun gectikce kaygi ve sosyal fobim artiyor dun ya erken gelirse diyerek hastane cantasini hazirlayip kapattim aksamdan beri adet sancisi gibi kesik kesik sancim olup geciyor normal diye dusundum cunku biri arayip iyi misin dese direkt aglamaya basliyorum… bu cumartesi 32 hafta oluyorum ve doktor kontrolum o gun sizce o gune kadar bekleyeyim mi bu arada bi psikolog ya da psikiyatriden destek almak iyi gelir mi doktor kaygin cok artarsa 50 mg lustrala onayim var demisti ama ona bile vicdan yapip agliyorum dusundukce ve herseyden korkuyorum…

Herseyleri var artık yerim onları ben gittikçe yaklasıyoruz bebelere
Valla çok az kaldı ya. Puxhu ile aynı doğuralım dedik 15 ekime anlaştık beni satıp erkenden doğurdu şimdi seninle aynı görünüyor bakalım becerebilecek miyiz denk getirmeyi kız arkamdan gelip sende benden önce doğurma bak kilosu da var Alya hanımın belli olmaz bizimki 34+4 te 2160 gr geldi 600 gr fark var arada olur mu olur

ayyy kızlar yazdıklarınızı okuyunca inanılmaz heyecanlandım çok az kaldı artık doğumlarımıza şaka gibi ben hala hazırlık yapmadım odası kıyafetleri vs bu hafta bitirip pazartesi de 34+0 kontrolüm ve ik nst olcak inşallah sancı çıkmaz kasımda gelir oğluşum

Doktor da şaşırdı tombalak kızıma
Ya bişi dicem ben eve geldiğimden beri karnım taş gibi ve ağrılarım var. Anormal bi durum yoktur umarım? Biraz daha bekleyeyim geçmezse geri gitcem hastaneye öff

canım öncelikle bu duygularının normal olduğunu kendine sürekli hatırlat. hamilelik zaten duygularımızın karışık olduğu bi süreç, bunun dışında süreçteki bazı sıkıntılarımızda bizi kaygılandırıp korkutabiliyo. böyle hissetmen çok normal. hepimiz çeşitli şeylerle mücadele ediyoruz bu da bizi güçlendiriyo öyle düşünmeye çalış ama kendini suçlama. eğer aksi bi durum hissedersen doktora git tabiki için rahatlar. haftalarımız iyi şu anda ama erken olursa da doktorlar çok iyi biliyo süreci yönetmeyi.

kaygı korku geldiğinde bunun normal olduğunu söyle ama ortam değiştir balkona çık hareket çok iyi geliyo öyle zamanlarda. emin ol geçecek sadece bilmediğimiz bişeyleri yönetmeye çalışıyoruz

Doktor da şaşırdı tombalak kızıma
Ya bişi dicem ben eve geldiğimden beri karnım taş gibi ve ağrılarım var. Anormal bi durum yoktur umarım? Biraz daha bekleyeyim geçmezse geri gitcem hastaneye öff
Yorulmuşsundur güzelim insan hastanede stres de yapıyor ister istemez ondan olmuştur. Daha yeni kontrolden geldin bi sorun olsa çıkardı ya da uyarırlardı seni endişe etme. yat dınlen güzelce biraz keyif yap bakalım düzelecek mi?

Ayyy hemen haberdar et bizi
Ben çıktım canikosu serklaja rağmen 1 cm açıklık olmuş cuma günü tekrar çağırdı nst bakılacak rahim ağzı tekrar bakılacak duruma göre karar verecek doğum gününe progestani 4 e çıkardı komple evde yatış dedi boy kilo bakamadık artık yeri kalmamış dönecek dedi sırtı dönük kafası aşağıda eşim de yurtdışındaydi cuma günü geliyor aaaaaaa panik geldi bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…