- 17 Ağustos 2024
- 524
- 361
- 23
- 30
Kendi sitesinde lansinoh süt sağma makinesi kalmamış stok bitmis ben Eskişehir mağazasını arayıp sordum var mı diye var diyince gidip aldımBende onu bakıyorum kaç gündür . Süt sağma . Sitesine mi girecegiz Trendyol dan mi bakacağız
Ev hanimiysan pek gerek olmayabilir ama ev hanımı arkadaşlarım bile kullanıyor ev işi yaparken süt sağmak rahat oluyor diye ben daha çok işte kullanmak için aldim bir de masaj modu falan varmış süt az olursa uyarım yapıp sütü artirabiliyormusBen almadım herkes diyor ki emzirmicen mi niye alacaksın. Almamız gerekli mi acaba?
Evet ama her gün zam geliyor 1 ay içinde 1500 TL zam geldi ben kullanacağım bu yüzden aldımGebe okulundaki ebe almayın ihtiyacınız olursa alırsınız zaten her yerde var demişti.
Mochi daha pahalı geldi bana o yüzden lansinoh aldım ikisi benzer zatenKızlar sanırım bebek bitirmezse memedeki sütü tam boşaltmak için ve ayrıca süt üretimini arttırmak için kullanılıyor makine. Emziren bile böyle faydaları oluyormuş. Bir de ne olur ne olmaz, evde olsan bile hasta olursun bir sebeple vakit ayıramazsın emziremezsin falan böyle zor zamanlar için yine de bazen sağıp buzluğa atmak gerekebilir. Faydaları var bence yani. Ama onun yerine mochi de iş görür belki, onu çok bilemiyorum.
Bu bende de gözükmüyor. Ayarlarda da bulamadımMesajının hemen altında karında bebek resmi var ve yazılar var ya. Orda yazıyor şu haftadayım şu kadar gün kaldı falan diye
Zamanla tekmeler küçük kıvrılmalara dönmelere falan bırakıyor yerini. Her türlü hareketi sayılır diyor doktorlar, endişelenecek bir şey yok hareket ettiği sürece. Ama tekmeler beni de daha çok mutlu ediyordu hepKızlar ya bebeğinizin hareketleri nasıl? Bir ara o kadar çok hareket ediyordu ki canım acıyordu resmen karnımda dalgalanıyordu. Uyutmuyordu. Şimdi hareket hissediyorum ama eskisi gibi değil. Kontrole cumartesi gittim 4 kere nst çekildim Çarşamba tekrar çağırdı o can acıtıcı tekmelerini o kadar çok özledim ki
Yaaa inanamıyorum 4 gün oldu girmeyeli okuyayım dedim sayfaları ve doğurmuşssunKızlar doğurdum ağrım çok 3200 doğdu küvöze girmedi
Kaçıncı haftanizKızlar ya bebeğinizin hareketleri nasıl? Bir ara o kadar çok hareket ediyordu ki canım acıyordu resmen karnımda dalgalanıyordu. Uyutmuyordu. Şimdi hareket hissediyorum ama eskisi gibi değil. Kontrole cumartesi gittim 4 kere nst çekildim Çarşamba tekrar çağırdı o can acıtıcı tekmelerini o kadar çok özledim ki
Bende çok mutluymuşum onu fark ettim şimdi aklım hep hareket takibin de. Doktorum nst yi beğenmediğini söylemişti şimdi de benim aklımdan çıkmıyorZamanla tekmeler küçük kıvrılmalara dönmelere falan bırakıyor yerini. Her türlü hareketi sayılır diyor doktorlar, endişelenecek bir şey yok hareket ettiği sürece. Ama tekmeler beni de daha çok mutlu ediyordu hep
Bugün 35 haftalık oldukKaçıncı haftaniz
Bulantı ve kusma nedenmiş. Ben de bugun oyleyim yaaKızlar ben sabahtan beri bulantı ve kusma yaşıyorum. Doktora gittim. Serum takıldı ama eve girer girmez yine kustum. Muayene de benim nabız 138 lerde çıktı. İlaç aldım. Ama benim tasıkardim bebeğide etkiliyor. Onunda kalp atışı 172 lere kadar çıkıyor. Şuan 33. Haftadayız. Doktor bir hafta daha direnelim nabız böyle giderse daha fazla risk almayız doğumu planlarız dedi. Artık bebekte strese giriyor ve yüksek nabzı tolere edemiyor. Sadece kilosu az işte. Doğarsa nasıl olur bilmiyorum. 2150 gram şuan.
Normal canım onlarArkadaşlar benim ilk defa bugün regl ağrısı gibi ağrım oldu. Gün içinde bir kaç kere oldu önemsemedim. Şimdi tam uyuyacağım sırada tekrar bir yokladı. Bu şekilde regl sancısı gibi ara ara ağrılar yaşamak normal mi ? Yaşayan oldu mu ? Acaba üşüttüğüm için filan mı oldu.
Ayy çok teşekkür ederim canım. İlk defa bugün yaşayınca korktum açıkçasıNormal canım onlar
Neden öyle dedi?Bende çok mutluymuşum onu fark ettim şimdi aklım hep hareket takibin de. Doktorum nst yi beğenmediğini söylemişti şimdi de benim aklımdan çıkmıyor
Her an herşey olabilir hazırlıklı olun ben çok hazırlıksız yakalandım malesefYaaa inanamıyorum 4 gün oldu girmeyeli okuyayım dedim sayfaları ve doğurmuşssuntebrik ederimm sağlıkla büyüsün bahtı güzel yolu açık olsunn satlarımız aynıydı bende kıvranıyorum 3 gündür ama geçer gibi oldu bu hafta randevum var hayırlısı demekki her an her şey olabiliyor ay çok duygulandım sona gelmişiiz
Bende ilk yaşadığımda çok korkmuştum canım, gaz sıkışması da yaşıyor olabilirsiniz. Ayağını sıcak tut ben de işe yaramıştıArkadaşlar benim ilk defa bugün regl ağrısı gibi ağrım oldu. Gün içinde bir kaç kere oldu önemsemedim. Şimdi tam uyuyacağım sırada tekrar bir yokladı. Bu şekilde regl sancısı gibi ara ara ağrılar yaşamak normal mi ? Yaşayan oldu mu ? Acaba üşüttüğüm için filan mı oldu.
canım sen 35. haftada 3200 doğum yaptın dimi kilosu iyi olduğu için hemen yanına gelebildi bebiş yaniHer an herşey olabilir hazırlıklı olun ben çok hazırlıksız yakalandım malesef
Sağlıkla gelsinler inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?