- 27 Ağustos 2019
- 552
- 441
- 103
- 38
Bebiş dönmüş, kanala da yerleşmiş. Karnım indi o sebeple. Ama vajinada devamlı bir baskı var. Arada bacak ağrısı, regl ağrısı devam ediyor. Geçen gün ağrı artınca tedirgin olup doktora gittim. Bebek hareketleri çok azalırsa, kanama olursa ve su gelirse acil gelin dediler. Zaten kaldı 2 gün. Bence bizimkinin pek niyeti yok, bekleyecek perşembeyiSenin nasıl gidiyor canım ? Haftan baya ilerlemiş
Üzülme güzelim hemen olacak diye bişey yok. Sıcak iyi geliyo diyorlar bi de masaj yap bol bol. Bestlak mıydı neydi o da süt için çok iyi geliyor diyorlar bi araştır istersen. Sütün olup emmeyebilirdi de hiç üzülme. Ben hiç emmemişim o zamanlar makine de yok sağıp verilecek. Ne grip olduğumu bilirim ne de kolay kolay yaralandığımı. Ben de ameliyatlıyım 18 yaşımda imza attım emziremeyebilirim kabul ediyorum diye bakalım ne olacakİnşallah canım sütüm gelmedi ona biraz üzülüyorum yine de ısrarla emziriyorum ama mama içiyor sütüm olmadığı için İnşallah gelir sağım da yapıyorum uyarsın diye ama bakıcaz
Ay kıyamam bak o çok önemli ben de duşa giremeden soğutmaktan korkuyorumKız vücut olarak ahshs valla dedim ki kahvaltı yaptım evi de iyice son kez yerleştiriyim sonra duşa girerim giremeden doğurdum
Valla istemiyorlar mı oyun mu yapıyprşar anlamadım. Bence benim ki arada canı sıkılıyo azcık durayım da şu makineye bağlasınlar anamı diyoAyy evet ya artık karnım yumuşak olunca garip geliyor o kadar sert oluyor kisenin bebiş nst ye bağlanmak istemiyor herhalde
Ayy ben bile heyecanlandım, aynı bedende son günlerBebiş dönmüş, kanala da yerleşmiş. Karnım indi o sebeple. Ama vajinada devamlı bir baskı var. Arada bacak ağrısı, regl ağrısı devam ediyor. Geçen gün ağrı artınca tedirgin olup doktora gittim. Bebek hareketleri çok azalırsa, kanama olursa ve su gelirse acil gelin dediler. Zaten kaldı 2 gün. Bence bizimkinin pek niyeti yok, bekleyecek perşembeyiama heyecan çok
Ahh bu yeni nesil bebeler ne kadar meraklılar anneleri ile dalga geçmelereValla istemiyorlar mı oyun mu yapıyprşar anlamadım. Bence benim ki arada canı sıkılıyo azcık durayım da şu makineye bağlasınlar anamı diyo
Sorma sorma karnımızdayken parmaklarında oynatıyorlar bakalım doğduklarında ne olcakAhh bu yeni nesil bebeler ne kadar meraklılar anneleri ile dalga geçmelere
Daha çok yeni yorgunluğun halsizliğin hâla üzerinde bir kaç gün iyice dinlen uykunu al ve bol bol su tüketmeye çalışİnşallah canım sütüm gelmedi ona biraz üzülüyorum yine de ısrarla emziriyorum ama mama içiyor sütüm olmadığı için İnşallah gelir sağım da yapıyorum uyarsın diye ama bakıcaz
doğru ya 33+1 de 34. hafta oluyomuş aslında ama ben 33 diyorum yine de zhjshshsh36 kuzum 35+5 36 de artık diye kızdılar sjsjsj
Sayende yollara düşmemiş olduk canım teşekkürlerBen de bunları deneyimleyerek, doğuruyor muyum acaba sorusuyla doktora giderek öğrendim zaten
Kuzum ben doğru kişi miyim bilmiyorum ama benim hep erken doğum riskim vardı. 31 de detaylı yaptım o nedenle camlar kapılar halılar vs. Şimdi 2 haftada 1 yine detaylı giriyorum elimden geldiiğince. Ama benim şöyle bir durumum var havalar sıcaktı camlar hep açıktı ve iki tarafımda inşaat vardı. Üstüne iki tane kedim var onlar tam tüy döküm dönemine girmişlerdi. Ona rağmen şu an evim içime siner vaziyetteKızlar birşey danışmak istiyorum. Benim doğum vaktiyle olursa yani 37+0 tam 8 kasıma geliyor. Ama tam bir tarih de veremiyor doktor. Durumun ne kadar elverirse diyor. Bende evle ilgili temizlik vs ekimin 15 inden sonra yaptırırım diyordum ama geç mi kalmış olurum. Bazen normal gidiyorm pat diye yatış veriliyor. Napsam ki ? Erken doğum riski olan anneler nasıl yaptınız
Bugün 1 cm açıklık var deyince dr çarşamba gününe yardımcı çağırdım cuma günü kontrol var tekrar duruma göre belki 1 defa daha alırım üstten temizlik ama mutfak dolapları cam kapı perde çarşamba bitsin istiyorum hayırlısıKızlar birşey danışmak istiyorum. Benim doğum vaktiyle olursa yani 37+0 tam 8 kasıma geliyor. Ama tam bir tarih de veremiyor doktor. Durumun ne kadar elverirse diyor. Bende evle ilgili temizlik vs ekimin 15 inden sonra yaptırırım diyordum ama geç mi kalmış olurum. Bazen normal gidiyorm pat diye yatış veriliyor. Napsam ki ? Erken doğum riski olan anneler nasıl yaptınız
Kuzum ben doğru kişi miyim bilmiyorum ama benim hep erken doğum riskim vardı. 31 de detaylı yaptım o nedenle camlar kapılar halılar vs. Şimdi 2 haftada 1 yine detaylı giriyorum elimden geldiiğince. Ama benim şöyle bir durumum var havalar sıcaktı camlar hep açıktı ve iki tarafımda inşaat vardı. Üstüne iki tane kedim var onlar tam tüy döküm dönemine girmişlerdi. Ona rağmen şu an evim içime siner vaziyetteYani bence yaptır temizliğini kurtul. Artık öyle toz falan da olmaz. Elinden geldiğince ufak ufak üstünden geçersin
Bugün 1 cm açıklık var deyince dr çarşamba gününe yardımcı çağırdım cuma günü kontrol var tekrar duruma göre belki 1 defa daha alırım üstten temizlik ama mutfak dolapları cam kapı perde çarşamba bitsin istiyorum hayırlısı
Kişisel temizliği 15 gün önce hallettim agdaya gidiyorum cuma günü kontrol sonrası tekrar gitmek istiyorum her şeye geç kalmışım gibi manikür pedikür yaptıririm sonra oturup beklemeceBen alayım haftaya o zaman ya. Nolur nolmaz sonra dediğin gibi üstten geçerim . İyice karışık geliyor ev. Son zamanlarda ne dolap düzeni kaldı ne bşy. İyi hissederken bitsin en iyisi. Bu haftada kişisel temizlik yapacağım. Ne zormuş belirsizlik kızlar yaaa
Belirsizlik en kötüsü zaten, yapsan bi dert yapmasan ayrı dertBen alayım haftaya o zaman ya. Nolur nolmaz sonra dediğin gibi üstten geçerim . İyice karışık geliyor ev. Son zamanlarda ne dolap düzeni kaldı ne bşy. İyi hissederken bitsin en iyisi. Bu haftada kişisel temizlik yapacağım. Ne zormuş belirsizlik kızlar yaaa
Ben molfix premium aldım canımTüm hastane çantasını yıkadım kuruttum ütüledim bugün yine eksiklerim var bebek bezim yok mesela acil önerilerinize açığım
Forum seçeneklerinde galibaKızlar ya bebeğinizin hareketleri nasıl? Bir ara o kadar çok hareket ediyordu ki canım acıyordu resmen karnımda dalgalanıyordu. Uyutmuyordu. Şimdi hareket hissediyorum ama eskisi gibi değil. Kontrole cumartesi gittim 4 kere nst çekildim Çarşamba tekrar çağırdı o can acıtıcı tekmelerini o kadar çok özledim ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?