Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    204
Çok hareketli oldukları için de bu kadar fazla kasılmamız oluyor. Normalde dışardan bile karnımızı ovalayıp elle uyarmamamız gerekirken bizim kızlar içerde halay çekiyor. Az önce çok güçlü bi kasılma oldu mesela inanamadım nefesim kesildi. Yüreğim ağzıma geliyor vallahi

Evet benimki akşam ve gece full hareketli o yüzden kasılmam artıyor büyük ihtimal. Öyle vuruyorki dışardan eşim bile farkediyor karnımı. Bazende biyere poposunu yada sırtını dikiyor karnım yamuluyor. Hayırlısıyla 37 yi bi görelim inşallah

Önemli olsa atlamazlardı bence canım içini ferah tut kendi kendine düzelen bir şeymiş bu bak. Bu kadar sık kontrole gitmek de bizi inanılmaz strese sokuyor yaa. Her kontrolde kafamıza bir şey takıp geliyoruz .

Aslında 5 hafta aradan sonraki ilk kontroldü. Bütün organlara tek tek bakıldı.
Bundan sonraki randevular 2 haftada bir olacak.
Elbette sorunsuz hamilelik diye birsey yok, illa birseyler cikiyor.
Umarım güzel haberler alırım.

Ya çok geçmiş olsun

Yani kendime de mi baktirsam o zaman. Belki bende olan birsey olan etkiliyordur.

Ben de arastirdigimda anneye ilaç başlatılması ile ilgili birseyler okudum.

Bir de perinatolog fetal ekokardiyografi yapabilirmis. Yarin doktora soracağım.

Evet doktorum da geliştiriciye gerek yok dedi geçen hafta ama işte ister istemez stres fena yaa bakalım 2 günümüz kaldı ne dıcek kontrolde ☺

36ları görmek için sabırsızlanıyorum artık anca içim rahat edecek. Sen kaç oluyorsun kontrole gittiğinde tam
Haftam güzel de sorun şu 3 haftadır 60 ar gram alıyor. Şu an kabul edilebilir ama bu hafta da sadece 60 gr civarında almışsa persentil altına düşüyor. O da gelişim geriliği demek. 2200 34 hafta civarı için uygun görülüyor biz 36 olmuş olcaz. Bakalım beslenmeye ekstra dikkat ettim bu hafta belki üstüne çıkmıştır.

Kontrol bitti 34+1 çıktı her yeri zaten bugün tam da öyle şeker etkilemiyor bebişimi çok şükür kilosu 2400 boyu 46 cm imiş diğer haftalara göre daha az kilo almış iki hafta önce 2040 idi ama bu da normal zaten öndeydi şimdi gününde nstde sancım çıkmadı yüzünü göstermedi ama ya eli yüzündeydi

36 da ciğer gelişimi tamamlanmış oluyormuş ama 1 hafta daha ciğer egzersizi yapsınlar istendiği için min 37 en sağlıklısıymış.

Benimde bu cumartesi randevu. Bende ciğer geliştirici yaptırmadım daha doktorumla konuşacağım güzelce illa yaptır derse 2 gün takipli kalıp yaptrcam. 32 oluyorum zaten idare etsin inş. Kızlar aklıma geldikçe dua ediyorum hepimize. Bize bebişlerimiz kilo alsın diye M mrv2309 bayatlamayankurabiye yine bize sağlıkla vaktinde doğuralım diye N Neptunnn Nebileyim2328 başka erken doğum riski olan varmıydı kızlar gruptaa

Canımsın çok sağol insanın duyması bile yetiyor duaların da şifa olur inşallah tavsiye ederse elbette kontrollü bir şekilde yaptır canım. Şu an en büyük gönül rahatlığım doktoruma olan güvenim. Şükür beni şüpheye düşürecek bir durum yaşamadım çünkü. İnşallah sağlıkla vakti zamanında gelirler.

3 yumurta nasıl yiyeceğim sabah 1 tane zor yiyorum ama zorlayıp deneyeceğim canım diğerlerini yapıyorum hep genelde

Benim ikinci hamileliğim. İlk oğlumdaki tecrübelerime dayanarak herkese maddi olanak varsa edinin mutlaka diyorum. Çünkü mastit olmak üzereyken pompa sayesinde kurtuldum ilk günler hemde. Bebek doğar doğmaz mükemmel ve doğru şekilde emmeyebiliyor. Süt akışı da güzel olursa sağamazsan mastit oluyorsun tıkanıyor . Kişiden kişiye değişir tabi. Lazım olduğu an da alabilirsiniz eczanede bile satılıyor. Size kalmış. Herşeyim hazır tam olsun kafasındaysanız alın derim :)

Oy minnoş benim oğluşumda aynı her seferinde eli yüzünde hiç göremedik doğru düzgün 2 buçuk kilo çıkmıştı benimde canım çok güzel çıkmış işte çok normal kilosu maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…