Bende ciğer geliştirici oldum, ama ne kadar dursa kâr dedi benim ki, bir doktora daha danışsan mı acaba, haftası erken çünkü daha.. Bir de benim dr nidicardı kesersem sancılar başlar demişti ben pek içmek istememiştim başta, belki senin ihtiyacın yoktur tabi ama bir görüş daha almak isteyebilirsin canım, temkinli olmak da fayda varÇok sağ olun, inşallah
Sağ olun kızlar, nidicardı tamamen kesti ciğer geliştirici etki etsin diye sancıları kesiyorduk 48 saat geçti etki etmiştir artık sancı gelirse kesmeyiz doğuma alırız dediböyle söylemesi biraz endişelendirdi ama ilaç falan vermeyecekler hastanede beklemiyim dedim
Okuduklarımızdan da etkileniyoruz bence, çok erken doğum vs yazıya denk geldim bende, sancı şöyle mi böyle mi derken yaşamaya başladım belki tesadüf ama sancısı vs olmayan arkadaşlar o bölümleri hızlı geçin bence çok içselleştirmeden atlayın direkKızlar sağ bikini bölgesinde bir ağrım var ya neden kaynaklı olur bu,bütün gece doğurmakla uğraştım yok 18 saat sancı çekmişim,yok pilates topundayım.Bugün doğum korkusuyla uyandım ya hiç yoktu böyle bir şeyim yaklaştıkça neler olmaya başladı
Çoğunlukla psikolojik de oluyor bence vücudu bir şekilde dinliyorsun.Ama haftalar ilerledikçe değişik kaygılar da yükleniyor bünyeme.Doğum korkusu sardı içimi yaOkuduklarımızdan da etkileniyoruz bence, çok erken doğum vs yazıya denk geldim bende, sancı şöyle mi böyle mi derken yaşamaya başladım belki tesadüf ama sancısı vs olmayan arkadaşlar o bölümleri hızlı geçin bence çok içselleştirmeden atlayın direk
O bende de var yaa napcaz bilmiyorum, gelip gidiyor devamlı, psikolojim tahtravalli gibi sankiÇoğunlukla psikolojik de oluyor bence vücudu bir şekilde dinliyorsun.Ama haftalar ilerledikçe değişik kaygılar da yükleniyor bünyeme.Doğum korkusu sardı içimi ya
Ya aynı ilacı kullanıyoruz günlük mü alıyorsun iki günde bir mi
Ya bence kesinlikle okuduklarımız tetikliyor ben birkaç hafta önce doktora karnım sertleşiyor ağrıyor falan dediğimde çok mu erken doğum hikayesi okuyorsun dedi banaOkuduklarımızdan da etkileniyoruz bence, çok erken doğum vs yazıya denk geldim bende, sancı şöyle mi böyle mi derken yaşamaya başladım belki tesadüf ama sancısı vs olmayan arkadaşlar o bölümleri hızlı geçin bence çok içselleştirmeden atlayın direk
Beni de öyle ya doğumdan bir gün sonraya ışınlanmak istiyorum direktÇoğunlukla psikolojik de oluyor bence vücudu bir şekilde dinliyorsun.Ama haftalar ilerledikçe değişik kaygılar da yükleniyor bünyeme.Doğum korkusu sardı içimi ya
Ben de instada etkileşim kısmında bir sürü video gördüm oradan etkilendim bence,sancı kısımlarını pas geçsek keşkeBeni de öyle ya doğumdan bir gün sonraya ışınlanmak istiyorum direkt
Ben günlük alıyorum bazen ağır yemek varsa akşam yemeğinden önce yine alıyorum . Bazen günde 1 bazen 2 kereYa aynı ilacı kullanıyoruz günlük mü alıyorsun iki günde bir mi
Benim de keşfetim full doğum videosu dolu kendimi hiç hazır hissetmiyorum yaBen de instada etkileşim kısmında bir sürü video gördüm oradan etkilendim bence,sancı kısımlarını pas geçsek keşke
Kızlarrrr her kim dua ettiyse Allah ondan razı olsungerçekten duanın gücü diyorum bişey demiyorum. 3 haftadır haftada 50 gr alan oğlum 3 günde 250 gr almış değerleri düzelmiş. Keyfi de yerindeydi kıpır kıpırdı. Doktorum ne yaptıysan devam dedi 3 gün boyunca balık yedim perşembe bi daha bakacak 37 yi görelim hadi dedi C cilekcanavari cilekkkkkk
takmıyorum ama telefonla aynı odada uyuyoruz sonuçta wifi de hep açık zatenKızlar hamilelikte akıllı saat takıyor musunuz ya
Ay harika mervecim çok mutlu oldumKızlarrrr her kim dua ettiyse Allah ondan razı olsungerçekten duanın gücü diyorum bişey demiyorum. 3 haftadır haftada 50 gr alan oğlum 3 günde 250 gr almış değerleri düzelmiş. Keyfi de yerindeydi kıpır kıpırdı. Doktorum ne yaptıysan devam dedi 3 gün boyunca balık yedim perşembe bi daha bakacak 37 yi görelim hadi dedi C cilekcanavari cilekkkkkk
Yaaaaaa merveeeeeee süper haberler bunlar kızımmmm maşallah subhanallahKızlarrrr her kim dua ettiyse Allah ondan razı olsungerçekten duanın gücü diyorum bişey demiyorum. 3 haftadır haftada 50 gr alan oğlum 3 günde 250 gr almış değerleri düzelmiş. Keyfi de yerindeydi kıpır kıpırdı. Doktorum ne yaptıysan devam dedi 3 gün boyunca balık yedim perşembe bi daha bakacak 37 yi görelim hadi dedi C cilekcanavari cilekkkkkk
Bi arkadaşım var ne zaman konuşsam neden takıyorsun Bi de hamilesin diyor. Ama telefona bağlı değil, bluetooth u kapatıyorum o şekilde sorun olmaz bence. Akşam da telefonu uçuş koduna aliyorumKızlar hamilelikte akıllı saat takıyor musunuz ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?