Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    204
Bir dirhem et bin ayıp örter demişler

bende onceki 2 dusuk yuzunden simdiye kadar hep tedirgin korkarak geldim kan pihtilasmasida var iyne kullaniyorum her an aklima kotu seyler geliyordu zaten. simdide kasilmalar sancilar cikti ortaya erken dogum olur diye azcik tombiklessin bu hafta sonu kontrolum var gun alacagiz bizde sezaryen icin ben 20 22 si istiyorum bakalim doktor ne diyecek

Kızlar felaket baş ağrısı ile uyandım bugün. Hala geçmedi hayır olsun .
Bşy sorucam ben evden çalıştığım için izni uzatacağım. Doktor tam 32+0 da rapor almam gerektiğini söyledi. O da cumartesi günü oluyor. Sıkıntı olurmu ki? O raporu cumartesiden sonraki hafta içi işletseler oluyor mu acaba?

Benim doktorum 32+1-2-3 gelebilirsin fark etmez demişti bana

Son ana kadar kullanıracak mı sana kan sulandırıcı iğneyi? Benm doktor 37de kesin olarak bırakcaz diyor

Doğum izinleri ile ilgili çalışma başlatılmış doğum öncesini kaçırdık sonrasına yetişsek bari

Selamlar kızlar bende kontrolden çıktım şimdi. 2900 olmuş kilomuz ama yine suyu falan normal olduğu için doktor sadece iri gidiyor dedi olumsuz konuşmadı. Bende 1 kilo vermişim bir haftada.Bebeğimin başı yine aşağıdaymış zaten bende baskıyı yaşıyorum bazen. Erken doğuracak gibi hissediyorum nedense nst de sancı çıkmadı ama evde yaşıyorum.

Maşallah canım senin bebeğinde sorun yok tontiş bir bebek olacak,kaçıncı haftada ulaştı bu kiloya .Malum bana da iri dedi doktor suyum normaldi.Karnım sanki 9 aylık gibi halbuki 31+2 deyim ben gören sanki doğuracaksın diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…