Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    204
Ben tam olarak erken doğum riskin var demedi ama iki gün önce kontrolde erken baskı yapacak gibi istirahat et bol bol ilk hedefimiz 34. Haftayı görmek dedi

Ben şeker etkiler diye her kontrolde korkuyorum ama gününde çıkmasına çok sevindim maşallah bebikolarımıza bakalım önce kiminki gelecek benim hiç gelesi yok gibi

Erken doğum riski bende de var kilo aldırmaya çalışıyorum ama artık sıkıldım gibi aynı şeyleri yemekten

Allah razı olsun kuzum. Ben de dua ederken bütün hamile kadınları katıyorum dualarıma. Rabbim hepimize güzel haberler almayı nasip etsin

Kelimesi kelimesine katiliyorum… bu arada mide yanmasi icin tek basina 1-2 kasik tahin de cok iyi geliyor.

Canım benim. Allah razı olsun. Burada çok güzel bir aile olduk. İnşallah hepimiz sağlıklı sıhhatli bir şekilde kavuşacağız yavrularımıza

Peki sizce elektrikli mi, manuel mi yoksa eller serbest mi??

Ben de varım. İnşallah hepimiz vaktinde doğurur uzun

Canım sabahları ceviz ve badem çiğ olarak tüketiyorum bi de kaşar peyniri kilo aldırıyor. Şeker ve karbonhidratta kilo aldırıyormuş ama sağlık açısından riskli pek önermem. Yine de tümtuşlara basmak istersen diye yazdım. Hepimiz sağlıkla evlatlarımızı bi kucağımıza alalım inşallah. Her gün bir yeni ağrı güncellemesi ile güne başlamak hareket takibi yapmak beni çok yıpratmaya başladı zamanında sağlıkla hemen doğurmak istiyorum. Son aya girer girmez duvara çentik atasım geliyor

Ya annede tansiyon sorunu olmayıp 38. Haftada 2600 doğan bebiş gördüm gayette sağlıklı ve bıcırık bakalım bende merak ettim simdi. İnşallah şöyle bi 2500 falan olmuştur

Canım çok geçmiş olsun, inş hemen kucağına alırsın.

Kızlar ya yürüyüş veya ekstra neler yapıyorsunuz? Sizce gerçekten doğumu kolaylaştırıyor mu? Benim spor yapan aktif bir arkadaşım çok zor yaptı doğumunu ve bana dediği şey direk genetik tamamen doğumdan sonra hızlı toparladı. Bu aralarda Evde durduğum yerde koşasım geliyor bazen öyle bi anlamsız enerji bazen de yatmak ve günlerce kalkmamak istiyorum

Son ana kadar kullanıracak mı sana kan sulandırıcı iğneyi? Benm doktor 37de kesin olarak bırakcaz diyor
simdiye kadar bisey demedi bu hafta sonu gideceğim kontrole 35+6 haftam oluyor gitdiyimde bakalim ne diyecek. bence son ana kadar kullanirim dusunuyorum ben iyne de kan sulandirici ilacda kullaniyorum belki ilaci keser bakalim yazarim burad
aaa benim oglanda oyle 1 haftadir hareketleri azaldi zaten cok hareketli degildi simdi daha da azaldi. hareketleri hep yumusak oyle sert tepkiler vermez hic. benimde bu hafta kontrol var o zamana kadar dikkat etmeye calisiyorum kac hareket etdi diye

Dün bana da bi enerji geldi. Baya bi yürüdüm 1-1.5 saat. Sonra agri sanci.. agzimin payini aldim. her sey kararinda ayarında olmali…

Canım nasıl düştün? Popo üstü mü? İyi misiniz?
geçmiş olsun kötü mü düştün doktoruna gittin mi?
Karnını çarpmadıysan problem yok. Göbekler büyüdü merdivenler tehlikeli olmaya başladı.
İşin kötüsü tırabzanlardan tutmaya çalışmak dışında bir şey hatırlamıyorum, tutamadım başta birkaç basamak indim elim boşa çıkınca biraz döndü vücudum. Sağ bacağımda şişlik oluşmuş. İyiyim diye eve geldim ama şimdi karnımda sancı var. Harekette sıkıntı yok baya hareket ediyor ama gaz sancısı bağırsak ağrısı gibi sancılar var göbek bölgemde. Ne yapsam bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…