Ben tam olarak erken doğum riskin var demedi ama iki gün önce kontrolde erken baskı yapacak gibi istirahat et bol bol ilk hedefimiz 34. Haftayı görmek dediBenimde bu cumartesi randevu. Bende ciğer geliştirici yaptırmadım daha doktorumla konuşacağım güzelce illa yaptır derse 2 gün takipli kalıp yaptrcam. 32 oluyorum zaten idare etsin inş. Kızlar aklıma geldikçe dua ediyorum hepimize. Bize bebişlerimiz kilo alsın diye @mrv2309bayatlamayankurabiye yine bize sağlıkla vaktinde doğuralım diye @Neptunnn Nebileyim2328 başka erken doğum riski olan varmıydı kızlar gruptaa
Ben şeker etkiler diye her kontrolde korkuyorum ama gününde çıkmasına çok sevindim maşallah bebikolarımıza bakalım önce kiminki gelecek benim hiç gelesi yok gibiOy minnoş benim oğluşumda aynı her seferinde eli yüzünde hiç göremedik doğru düzgün2 buçuk kilo çıkmıştı benimde canım çok güzel çıkmış işte çok normal kilosu maşallah
Benimde bu cumartesi randevu. Bende ciğer geliştirici yaptırmadım daha doktorumla konuşacağım güzelce illa yaptır derse 2 gün takipli kalıp yaptrcam. 32 oluyorum zaten idare etsin inş. Kızlar aklıma geldikçe dua ediyorum hepimize. Bize bebişlerimiz kilo alsın diye @mrv2309bayatlamayankurabiye yine bize sağlıkla vaktinde doğuralım diye @Neptunnn Nebileyim2328 başka erken doğum riski olan varmıydı kızlar gruptaa
Allah razı olsun kuzum. Ben de dua ederken bütün hamile kadınları katıyorum dualarıma. Rabbim hepimize güzel haberler almayı nasip etsinBenimde bu cumartesi randevu. Bende ciğer geliştirici yaptırmadım daha doktorumla konuşacağım güzelce illa yaptır derse 2 gün takipli kalıp yaptrcam. 32 oluyorum zaten idare etsin inş. Kızlar aklıma geldikçe dua ediyorum hepimize. Bize bebişlerimiz kilo alsın diye @mrv2309bayatlamayankurabiye yine bize sağlıkla vaktinde doğuralım diye @Neptunnn Nebileyim2328 başka erken doğum riski olan varmıydı kızlar gruptaa
Kelimesi kelimesine katiliyorum… bu arada mide yanmasi icin tek basina 1-2 kasik tahin de cok iyi geliyor.kızlar ağrıdan sızıdan ziyade düşüncelerden de uyuyamıyorum sanki ben yaa. Evdeki işler yetişecek mi, bebek kilo alacak mı, doğum ne zaman olacak. bir sürü düşünce…tabiki mide yanması eşliğinde.
Buarada ben tahin pekmez ve muz çok severim. Gebeliğin başından beri yedim. Yumurtada öyle. Ama Plesanta ile alakalı birşey varsa bence yediklerimiz çok önemli olmuyor. Ama Plesanta iyiyse o zaman ne yendiği önemli diye düşünüyorum.
Ayrıca ben sigarayı hamile kalınca kesmiştim hemen. Ama hamileyken çok sigara içen arkadaşlarım bebiş 4 kg nin üstünde diye sezeryan oldular. Bazen çoğu şey elimizde değil bence.
Canım benim. Allah razı olsun. Burada çok güzel bir aile olduk. İnşallah hepimiz sağlıklı sıhhatli bir şekilde kavuşacağız yavrularımızaBenimde bu cumartesi randevu. Bende ciğer geliştirici yaptırmadım daha doktorumla konuşacağım güzelce illa yaptır derse 2 gün takipli kalıp yaptrcam. 32 oluyorum zaten idare etsin inş. Kızlar aklıma geldikçe dua ediyorum hepimize. Bize bebişlerimiz kilo alsın diye @mrv2309bayatlamayankurabiye yine bize sağlıkla vaktinde doğuralım diye @Neptunnn Nebileyim2328 başka erken doğum riski olan varmıydı kızlar gruptaa
Peki sizce elektrikli mi, manuel mi yoksa eller serbest mi??Benim ikinci hamileliğim. İlk oğlumdaki tecrübelerime dayanarak herkese maddi olanak varsa edinin mutlaka diyorum. Çünkü mastit olmak üzereyken pompa sayesinde kurtuldum ilk günler hemde. Bebek doğar doğmaz mükemmel ve doğru şekilde emmeyebiliyor. Süt akışı da güzel olursa sağamazsan mastit oluyorsun tıkanıyor . Kişiden kişiye değişir tabi. Lazım olduğu an da alabilirsiniz eczanede bile satılıyor. Size kalmış. Herşeyim hazır tam olsun kafasındaysanız alın derim :)
Ben de varım. İnşallah hepimiz vaktinde doğurur uzunBenimde bu cumartesi randevu. Bende ciğer geliştirici yaptırmadım daha doktorumla konuşacağım güzelce illa yaptır derse 2 gün takipli kalıp yaptrcam. 32 oluyorum zaten idare etsin inş. Kızlar aklıma geldikçe dua ediyorum hepimize. Bize bebişlerimiz kilo alsın diye @mrv2309bayatlamayankurabiye yine bize sağlıkla vaktinde doğuralım diye @Neptunnn Nebileyim2328 başka erken doğum riski olan varmıydı kızlar gruptaa
Ben de çok zorlandım ama 1 hafta sonra sonucu görünce gerçekten değdi3 yumurta nasıl yiyeceğim sabah 1 tane zor yiyorumama zorlayıp deneyeceğim canım diğerlerini yapıyorum hep genelde
Canım sabahları ceviz ve badem çiğ olarak tüketiyorum bi de kaşar peyniri kilo aldırıyor. Şeker ve karbonhidratta kilo aldırıyormuş ama sağlık açısından riskli pek önermem. Yine de tümtuşlara basmak istersen diye yazdım. Hepimiz sağlıkla evlatlarımızı bi kucağımıza alalım inşallah. Her gün bir yeni ağrı güncellemesi ile güne başlamak hareket takibi yapmak beni çok yıpratmaya başladıKuzum hiç endişelenme. Haftan çok güzel. Ben inanıyorum ki miniğin annesini üzmeyecek ve zamanında gelecek. Stresle kendini yıpratma hiç.
En son suyu az demişlerdi. Bir süre sonra suyu yeterli demeye başladılar. Tek cephede 35 mm ölçülen su 45 mm ölçülmeye başlandı. Şimdi de karın çevresi, kol boyu, bacak boyunda 2 haftalık bir gerilik var diyorlar. İki haftada sadece 60 gram almış bebeğim. Artık hastaneye gitmeye korkar olduk
Ya annede tansiyon sorunu olmayıp 38. Haftada 2600 doğan bebiş gördüm gayette sağlıklı ve bıcırıkHaftam güzel de sorun şu 3 haftadır 60 ar gram alıyor. Şu an kabul edilebilir ama bu hafta da sadece 60 gr civarında almışsa persentil altına düşüyor. O da gelişim geriliği demek. 2200 34 hafta civarı için uygun görülüyor biz 36 olmuş olcaz. Bakalım beslenmeye ekstra dikkat ettim bu hafta belki üstüne çıkmıştır.
Canım çok geçmiş olsun, inş hemen kucağına alırsın.Kızlar günaydın dün kızımı yoğun bakıma aldılar. Sodyum yüksekliği çıktı sütüm olmadığı için emziremedim mama desteği verdik ama ağzı küçücük olduğu için ajsjsj (bence o yüzden) beslenememiş. Yoğun bakıma alınıp yakından takip edilmesi gerekiyor dediler geç prematüre olduğu için ( bence çenesi küçük) emme refleksini de tam kazanamamış emzikle desteklicez dediler.
En az 24 saat kalacak demişlerdi inşallah çok uzamaz da gelir yanıma bebeğim.
Hafif sarılığı da varmış.
Bize dua edin tekrar kavuşalım
Bu arada sol göğsümden az az gelmeye başlamıştı sütüm dün kızımı aldıklarında olan da geri gitti. Hala sütüm yok. Sağıyorum sürekli uyarıyorum gelsin diye ama inşallah çok uzun sürmeden gelir.
Canım nasıl düştün? Popo üstü mü? İyi misiniz?Kızlar merdivenlerden düştüm ya
simdiye kadar bisey demedi bu hafta sonu gideceğim kontrole 35+6 haftam oluyor gitdiyimde bakalim ne diyecek. bence son ana kadar kullanirim dusunuyorum ben iyne de kan sulandirici ilacda kullaniyorum belki ilaci keser bakalim yazarim buradSon ana kadar kullanıracak mı sana kan sulandırıcı iğneyi? Benm doktor 37de kesin olarak bırakcaz diyor
aaa benim oglanda oyle 1 haftadir hareketleri azaldi zaten cok hareketli degildi simdi daha da azaldi. hareketleri hep yumusak oyle sert tepkiler vermez hic. benimde bu hafta kontrol var o zamana kadar dikkat etmeye calisiyorum kac hareket etdi diyeAy benim de kontrol cuma günü bakalım kilomuz ne oldu. Benim oğlan sizin kızların yanımda minnak kaldı yaÇok yavaş ve az hareketleri artık, o kadar stres oldum ki bu durum yüzünden. Bugün toplasan 2 kere ufak kayma hareketleri hissettim sadece. Randevuya az kaldı diye sakın kalmaya çalışıyorum ama umarım kilo almıştır ve herşey yolundadır.
geçmiş olsun kötü mü düştün doktoruna gittin mi?Kızlar merdivenlerden düştüm ya
Dün bana da bi enerji geldi. Baya bi yürüdüm 1-1.5 saat. Sonra agri sanci.. agzimin payini aldim.Kızlar ya yürüyüş veya ekstra neler yapıyorsunuz? Sizce gerçekten doğumu kolaylaştırıyor mu? Benim spor yapan aktif bir arkadaşım çok zor yaptı doğumunu ve bana dediği şey direk genetik tamamendoğumdan sonra hızlı toparladı. Bu aralarda Evde durduğum yerde koşasım geliyor bazen öyle bi anlamsız enerji bazen de yatmak ve günlerce kalkmamak istiyorum
Karnını çarpmadıysan problem yok. Göbekler büyüdü merdivenler tehlikeli olmaya başladı.Kızlar merdivenlerden düştüm ya
Canım nasıl düştün? Popo üstü mü? İyi misiniz?
geçmiş olsun kötü mü düştün doktoruna gittin mi?
İşin kötüsü tırabzanlardan tutmaya çalışmak dışında bir şey hatırlamıyorum, tutamadım başta birkaç basamak indim elim boşa çıkınca biraz döndü vücudum. Sağ bacağımda şişlik oluşmuş. İyiyim diye eve geldim ama şimdi karnımda sancı var. Harekette sıkıntı yok baya hareket ediyor ama gaz sancısı bağırsak ağrısı gibi sancılar var göbek bölgemde. Ne yapsam bilmiyorumKarnını çarpmadıysan problem yok. Göbekler büyüdü merdivenler tehlikeli olmaya başladı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?