- 22 Kasım 2022
- 4.100
- 4.583
- 63
Ay maşallah tansiyonun cok güzel idare etti nazar değmesinAy inşallah ya ne mutlu olırum öyle bir fırlama yapsakız tansiyonum da maşallah çok iyi gidiyo haftalardır 13 ü bile görmedim arada düşünüyorum hatta bi de tansiyon düşmese ne olurdu diye. Cidden hepimize kolaylık versin inşallah içimden bi ses ay dolsun artık gözümün önünde olsun diyo susturuyorum kendimi. Puxhu dedi haftasına doğurdu
Mecburiyetten ayrıldık napalım bebeğimizin sağlığı için. Bugün meclis açıldı diye biliyorum inşallah hemen onaylanıp resmi gazetede yayınlanır.Ayy inşallah kaçırmayız ya iyi düşünelim iyi olsunerkenden de ayrıldık ama napalım çalışacak halimiz kalmamıştı
Bugun bir arkadasimla konustum oglu 40.haftada 2600gr dogmus. Olabiliyor yani kisa surede toparliyorlar zaten.Ya annede tansiyon sorunu olmayıp 38. Haftada 2600 doğan bebiş gördüm gayette sağlıklı ve bıcırıkbakalım bende merak ettim simdi. İnşallah şöyle bi 2500 falan olmuştur
Çok geçmiş olsun, ağrınız varsa bir gidin bence de...İşin kötüsü tırabzanlardan tutmaya çalışmak dışında bir şey hatırlamıyorum, tutamadım başta birkaç basamak indim elim boşa çıkınca biraz döndü vücudum. Sağ bacağımda şişlik oluşmuş. İyiyim diye eve geldim ama şimdi karnımda sancı var. Harekette sıkıntı yok baya hareket ediyor ama gaz sancısı bağırsak ağrısı gibi sancılar var göbek bölgemde. Ne yapsam bilmiyorum
umarım bizim için de geçerli olur. Doğurmadan gelse bariMecburiyetten ayrıldık napalım bebeğimizin sağlığı için. Bugün meclis açıldı diye biliyorum inşallah hemen onaylanıp resmi gazetede yayınlanır.
Deme öyle demeBugun bir arkadasimla konustum oglu 40.haftada 2600gr dogmus. Olabiliyor yani kisa surede toparliyorlar zaten.
KIzimi 2890gr zor dogurdumbu da normal olacagi icin 3 kilo olsa yeter bana
Evde yapılacak bir sürü iş var ama ben yapmıyorum. Sanki işimi bitirirsem doğuracakmışım gibi geliyorAy maşallah tansiyonun cok güzel idare etti nazar değmesin
Puxhu cok fena ya resmen dilek diledi ve gerçekleşti
Bakalım biz ne zaman doğurcaz
Sağol canım çok amin inşallah hepsi sağlıkla zamanında gelirler ben de hepimize dua ediyorumBenimde bu cumartesi randevu. Bende ciğer geliştirici yaptırmadım daha doktorumla konuşacağım güzelce illa yaptır derse 2 gün takipli kalıp yaptrcam. 32 oluyorum zaten idare etsin inş. Kızlar aklıma geldikçe dua ediyorum hepimize. Bize bebişlerimiz kilo alsın diye M mrv2309 @bayatlamayankurabiye yine bize sağlıkla vaktinde doğuralım diye N Neptunnn @Nebileyim2328 başka erken doğum riski olan varmıydı kızlar gruptaa
Çok geçmiş olsun var mı ağrı sızı sıkıntıKızlar merdivenlerden düştüm ya
Karnında sertleşme falan yoksa bebişin de hareketleri iyiyse inşallah her şey yolundadır. Soğuk su iç bide tatlının yanına kahve de bebeğin hareketini arttırıyor diye biliyorum. Olmadı o bebişi hareket ettiren müzikten dinle. Çok geçmiş olsun yaArkadaşlar teşekkür ederimBende bir şey yok yani bacağım morarmış ama normal gibi geliyor o. Hareketleri kesildi şimdi saymaya çalışıyorum. 2 saatte 10 hareket olacak mı bakacağı. Tek başımayım bu gece o yüzden gitmek zor geliyor bu durumda. Tatlı söyledim şimdi bakalım. Elimi koydum üstüne rahatsız etmek için o zaman hareket etti bir tek. İşte insan mantık çerçevesinde düşündüğünde bir şey olmamıştır diyor ama gereksiz endişe ve evhamı atamıyor ne kadar sinir bozucu bir durum ya.
Aynen ya. Artık son aydayız dikkatli olmak lazımDün bana da bi enerji geldi. Baya bi yürüdüm 1-1.5 saat. Sonra agri sanci.. agzimin payini aldim.her sey kararinda ayarında olmali…
Doğum öncesi 37ye kadar çalışan kadın zaten aşağı yukarı o kadar izinli olacak şunu insan gibi 6 ay yapsınlar da stres olmayalım yaokudum şimdi doğum sonrası izin 16 haftaya çıkıyormuş allahım biz doğurmadan çıksın inşallah amin
O 5 haftayı da eklerler herhalde zaten öyle olunca 21 hafta oluyor doğum sonrasıDoğum öncesi 37ye kadar çalışan kadın zaten aşağı yukarı o kadar izinli olacak şunu insan gibi 6 ay yapsınlar da stres olmayalım ya
Ben yapıyorum yapıyorum yine bitmiyoEvde yapılacak bir sürü iş var ama ben yapmıyorum. Sanki işimi bitirirsem doğuracakmışım gibi geliyor
Bende hem çalışıp hem evi nasıl yürütüyormuşum helal olsun bana aydınlanması yaşadım.Ben yapıyorum yapıyorum yine bitmiyokız ben çalışırken evimi bok mu götürüyordu acaba tövbe yarabbim ya her gün temizlenip nasıl batabilir bilemedim
Aynen öyle ya kilo kilo deyip duruyoruz da önemli olan vaktinde doğması aslında. Ciğer gelişimini tamamlayıp vaktiyle zamanıyla gelsin hepimizinkiBugun bir arkadasimla konustum oglu 40.haftada 2600gr dogmus. Olabiliyor yani kisa surede toparliyorlar zaten.
KIzimi 2890gr zor dogurdumbu da normal olacagi icin 3 kilo olsa yeter bana
Hahahhahahahhahahahahhaa eyvahlarım olsun dur o zaman bitirme o işleri şimdiEvde yapılacak bir sürü iş var ama ben yapmıyorum. Sanki işimi bitirirsem doğuracakmışım gibi geliyor
Aa bi dk ben 37ye kadar çalişicam ama doğumdan sonra da 2 ay izinli sayilcam saniyordum. Kendi isteğimle çaliştiğim için … dediğiniz doğru muDoğum öncesi 37ye kadar çalışan kadın zaten aşağı yukarı o kadar izinli olacak şunu insan gibi 6 ay yapsınlar da stres olmayalım ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?