Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    204
Ay maşallah tansiyonun cok güzel idare etti nazar değmesin
Puxhu cok fena ya resmen dilek diledi ve gerçekleşti
Bakalım biz ne zaman doğurcaz

Ayy inşallah kaçırmayız ya iyi düşünelim iyi olsun erkenden de ayrıldık ama napalım çalışacak halimiz kalmamıştı
Mecburiyetten ayrıldık napalım bebeğimizin sağlığı için. Bugün meclis açıldı diye biliyorum inşallah hemen onaylanıp resmi gazetede yayınlanır.

Ya annede tansiyon sorunu olmayıp 38. Haftada 2600 doğan bebiş gördüm gayette sağlıklı ve bıcırık bakalım bende merak ettim simdi. İnşallah şöyle bi 2500 falan olmuştur
Bugun bir arkadasimla konustum oglu 40.haftada 2600gr dogmus. Olabiliyor yani kisa surede toparliyorlar zaten.
KIzimi 2890gr zor dogurdum bu da normal olacagi icin 3 kilo olsa yeter bana

Çok geçmiş olsun, ağrınız varsa bir gidin bence de...

Kizlar manuel pompa dusunuyorsaniz mochi alin rahat edin, digerlerinin kullanimi cok zor geldi bana, bu cok rahat, hic elektrikliye ihtiyac duymadim

Sağol canım çok amin inşallah hepsi sağlıkla zamanında gelirler ben de hepimize dua ediyorum cuma günü kontrolüm var bakalım ne diyecek

Arkadaşlar teşekkür ederim Bende bir şey yok yani bacağım morarmış ama normal gibi geliyor o. Hareketleri kesildi şimdi saymaya çalışıyorum. 2 saatte 10 hareket olacak mı bakacağı. Tek başımayım bu gece o yüzden gitmek zor geliyor bu durumda. Tatlı söyledim şimdi bakalım. Elimi koydum üstüne rahatsız etmek için o zaman hareket etti bir tek. İşte insan mantık çerçevesinde düşündüğünde bir şey olmamıştır diyor ama gereksiz endişe ve evhamı atamıyor ne kadar sinir bozucu bir durum ya.

Karnında sertleşme falan yoksa bebişin de hareketleri iyiyse inşallah her şey yolundadır. Soğuk su iç bide tatlının yanına kahve de bebeğin hareketini arttırıyor diye biliyorum. Olmadı o bebişi hareket ettiren müzikten dinle. Çok geçmiş olsun ya

Dün bana da bi enerji geldi. Baya bi yürüdüm 1-1.5 saat. Sonra agri sanci.. agzimin payini aldim. her sey kararinda ayarında olmali…
Aynen ya. Artık son aydayız dikkatli olmak lazım zaten grupta her gün birinin başına bir iş geliyor son ay kazalar çok mu oluyor neyse.

Ben yapıyorum yapıyorum yine bitmiyo kız ben çalışırken evimi bok mu götürüyordu acaba tövbe yarabbim ya her gün temizlenip nasıl batabilir bilemedim
Bende hem çalışıp hem evi nasıl yürütüyormuşum helal olsun bana aydınlanması yaşadım.

Bugun bir arkadasimla konustum oglu 40.haftada 2600gr dogmus. Olabiliyor yani kisa surede toparliyorlar zaten.
KIzimi 2890gr zor dogurdum bu da normal olacagi icin 3 kilo olsa yeter bana
Aynen öyle ya kilo kilo deyip duruyoruz da önemli olan vaktinde doğması aslında. Ciğer gelişimini tamamlayıp vaktiyle zamanıyla gelsin hepimizinki

Doğum öncesi 37ye kadar çalışan kadın zaten aşağı yukarı o kadar izinli olacak şunu insan gibi 6 ay yapsınlar da stres olmayalım ya
Aa bi dk ben 37ye kadar çalişicam ama doğumdan sonra da 2 ay izinli sayilcam saniyordum. Kendi isteğimle çaliştiğim için … dediğiniz doğru mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…