Bugün ilk kez emzirdim sütüm geldi çok şükür 2 saat vakit geçirdim kızımla bol bol koklaştık inşallah kısa sürede evimize de gidicezAy güzel anneee iyi ki doğdunn ailenle birlikte nice mutlu senelerebebişin doğum gününe yetişti doğdu kutlamaya da yetişir nasipse sağlıkla gelsin de varsın azcık daha gözlem altında olsun bi gelişme bi haber var mı
Evet yoğun bakıma alındı sodyum yüksekliği sebebiyleAradaki mesajları okumamıstım rahatsızdım yanınızdaydı bebek simdi kuvezde mi
Ayyyy kuzucum emdi mi oh şükür çookkk sevindimBugün ilk kez emzirdim sütüm geldi çok şükür 2 saat vakit geçirdim kızımla bol bol koklaştık inşallah kısa sürede evimize de gidicez
Emdi emdi çok şükür birbirimizi çok özlemişizAyyyy kuzucum emdi mi oh şükür çookkk sevindimmerak etme evinize de gideceksiniz bi an önce dua ediyorum senin için
Battaniye bebiş için değil mi? Nasıl bir şey önerirsinBu arada kızlar bestlak damlayı şiddetle öneriyorum mutlaka alın. Doğumdan sonra sütünüz hemen gelmezse sakın üzülmeyin mama desteği vermek sizi hiç korkutmasın. Biberon kullanmayın kaşık biberon alın o zaman meme reddi yaşamazsınız. Doğumda en gerekli gördüğüm diğer şey battaniye yanınıza 3 4 tane battaniye alın enteresan şekilde ihtiyaç oluyor.
Benimkine doktor tromboz hemoroid demişti. Kabızlık hiç yaşamamışken, hamileliğimin 22.haftasında bir anda çıktı.Naptınız krem vs kullandınız mı? Geçti mi yada sonradan
Çok kalın yada çok ince olmasın doğumdan sonra ilk saatler inanılmaz üşüyorlar. Alt açma bezini hastanedeki pusetin altına serin sıcak tutuyor bebeği üzerini kalın giydirmeyin ama iyice sarmalayınBa
Battaniye bebiş için değil mi? Nasıl bir şey önerirsin
Ah özleşmez misiniiiz ana kuzusu oEmdi emdi çok şükür birbirimizi çok özlemişiz
İnşallah kuzum dua edin teyzeleri hamilesinizAh özleşmez misiniiiz ana kuzusu osütün de geldi prensesin de yuvasına gelecek hadi güzel haberleri sırasıyla alcaz inşallah
DerinKızlar bana kız bebek ismi önerir misiniz? Veya kendi koyduğunuz isimleri söyler misiniz? Son aya geldik. Biz halen isim konusunda kararsızız.
Ay hangisini aldın? Bide ayar yazıyor o nedir bilginiz var mı 999 ayar falanKızlar ebebekte gümüş kapaklarda indirim var hala almayan varsa benim gibi
Bazıları geçiyor, bazıları kalıyor sorduğum kişilerde aldığım cevaplara göre, pazartesiye randevu aldım bende, inşallah o zaman kadar geçer de iptal ederim direk, hamile olmayanlarda da varmış çevremde ama hamileler de sık görülüyor sanırım forumda arattım eylül ekim kasım annelerinde zaman zaman hep sorulmuş. Size de çok geçmiş olsun tekrarBenimkine doktor tromboz hemoroid demişti. Kabızlık hiç yaşamamışken, hamileliğimin 22.haftasında bir anda çıktı.
Daflon, topster ve krem vermişti o dönem doktor. Uzun süre kullanmak zorunda kaldım. Sonra şiddetli ağrı geçti ama dışarıda kaldı o hemoroid.
Doktorum o içeri girmez demişti, dediği gibi olduBu ara hafif bir ağrı olduğu için sadece krem ile devam ediyorum. Belki benimki tromboz olduğu için böyledir.
Doktoruma doğumda sorun olur mu dediğimde olmaz diyor, yani doğuma kadar geçmese bile bir sıkıntı yaratmaz bizlere umuyorum
Çok teşekkür ederim, size de çok geçmiş olsun. Dediğiniz gibi inşallah pzt’ye kalmadan kendiliğinden geçer giderBazıları geçiyor, bazıları kalıyor sorduğum kişilerde aldığım cevaplara göre, pazartesiye randevu aldım bende, inşallah o zaman kadar geçer de iptal ederim direk, hamile olmayanlarda da varmış çevremde ama hamileler de sık görülüyor sanırım forumda arattım eylül ekim kasım annelerinde zaman zaman hep sorulmuş. Size de çok geçmiş olsun tekrar
Parla hoşuma gidiyor son trendlerdenKızlar bana kız bebek ismi önerir misiniz? Veya kendi koyduğunuz isimleri söyler misiniz? Son aya geldik. Biz halen isim konusunda kararsızız.
Sanırım o da altının ayarı gibi saflığıyla alakalı ben en ucuz olanını aldım kullanacak mıyım bilemiyorum çünkü birkaç yerde de mantar oldum falan diye yazanları görünce çok aradaydım alıp almamakla ilgili her ihtimale karşı bulunsun dedim yine deAy hangisini aldın? Bide ayar yazıyor o nedir bilginiz var mı 999 ayar falan
Biz Aralık anneleri de yavaş yavaş kasım Annelerine geliyoruz maalesef. Bize de aranızda yer var mı?sevgiler hepinize bebeklerimiz sağlıkla gelsin
Canım çok şanslısın pozitif anlamda gaza getiriyorlarsaBen 3500 kilo doğmuşum annemin ilk doğumu hemde daha 20 yaşındaymış, eşimde 3900 doğmuş kayınvalidem evde doğurmuş. İkisi de beni gazlıyor yaparsın sen diye. Başka da kimseyi duymak dinlemek istemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?