Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    202
biz kasım ayı içinde doğuracağız gibi kasımın son günlerinin anneleri olarak :)
doktor bana yorum yapmadı ama iri olduğunu ve iki hafta önden gittiğini söledi kontrolüm 9 ekim 34 hafta oluoruz bakalım ne dicek benim karnım baağı indi kasımı görürsem iyi diorum

Nst sonucun elindeyse kendi doktoruna gönder bence. Bir de sonuç konuşacağım diye aradan girebilirsin neden yeni randevu alıyorsun onu anlamadım. Şuan hastahanedesin diye anlıyorum yazdığından ama ??
Kan sonuçlarını çıkmasını beklerken eve geldim ama sonuçlar çıkınca tekrar gideceğim sonuç sırası falan verirler herhalde neden randevu al gel dedi bende anlamadım
Bende çok şaşırdım ona tavrı hiç hoş değildi gerçekten. Bugün 32+4 tam olarak

Çıkmış mi sonuclarin baktın mı e nabizdan .ben yapay zekaya hepsini okutuyorum çıkınca doktora gitmeden önce

Kızlar size 2 soru;
1. Özellikle geceleri elleri şişen uyuşan var mı?
2. Alt bölgenizde vajinada sanki bıçak saplanmış gibi ya da elektrik çarpmış gibi bir his oluyor mu

Kontrol için aradan alırlar zaten Nst de sancı çıkmış öyle bugün git yarın gel diyemezler. Ama kayıt açan kişilere başka doktora girip giremeyeceğini sor istersen. Bizim burada başka doktorlar müsaitse alabiliyorlar

Kızlar size 2 soru;
2. Alt bölgenizde vajinada sanki bıçak saplanmış gibi ya da elektrik çarpmış gibi bir his oluyor mu
2 numara oluyor. Yapay zekaya sorarsan anlatıyor sana. Ingilizcesi de zaten şimşek çakmasıymış. Türkçeye çevirmemişler

benimde sata göre 21 kasım ama bakalım :) normalde 33+0 ız ultrasonda sürekli iki hafta önde gidior doktor doğum zamanı için henüz bişey demedi.
Kasımın son anneleriyiz bakalım bebişlerimizi zamanını ne zaman seçecek bebeğin önde gitmesi doğum tarihini etkiliyor mu?

Kızlar size 2 soru;
canım 2 oldu bana da ve ilk olduğunda çok şaşırmıştım hatta buraya da yazdım aynı senin gibi bıçak sağlanması ya da elektrik çarpması gibi diyee demekki çok benzer bişey

Canım bel sırt ağrısı bende de var dinlenince geçmiyorsa sürekli artış oluyorsa doktoruna görünmeni tavsiye ederim.
Bebeğin bir yana toplanması durumu bende de var özellikle sağ tarafa toplanıyor günde 2-3 defa oluyor ama geçiyor

Ben düşünüyorum canım ama takipli olduğum doktorum ilk doğumda destek için bakacağız dedi, doğum anına kadar suda yapalım dedi. Daha net bi şey yok 36dan sonra netleşecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…