- 14 Mart 2013
- 8.226
- 4.160
- 448
Bende de oluyor epeydir artık doğuma hazırlanıyoruzKızlar bu karın sertleşmesi normal mi ya bugün 32.haftamdayım gece soldan sağa dönerken bile karnım sertleşti. Ağrı sızı yok da rahatsızlık veren bi hissi var tuhaf bir şekilde. Niye oluyor böyle, bi anormallik yok di mi
doktor bana yorum yapmadı ama iri olduğunu ve iki hafta önden gittiğini söledi kontrolüm 9 ekim 34 hafta oluoruz bakalım ne dicekbiz kasım ayı içinde doğuracağız gibi kasımın son günlerinin anneleri olarak :)
bana da 31+5 de vermişti32 olmadan rapor vermiyorlar
Kan sonuçlarını çıkmasını beklerken eve geldim ama sonuçlar çıkınca tekrar gideceğim sonuç sırası falan verirler herhalde neden randevu al gel dedi bende anlamadımNst sonucun elindeyse kendi doktoruna gönder bence. Bir de sonuç konuşacağım diye aradan girebilirsin neden yeni randevu alıyorsun onu anlamadım. Şuan hastahanedesin diye anlıyorum yazdığından ama ??
Bende çok şaşırdım ona tavrı hiç hoş değildi gerçekten. Bugün 32+4 tam olarakBaşka doktora git ya . Belli ki ilgilenmek istememiş bu doktor sonuç çıkınca niye hemen görmüyor randavu al diyor anlamadım sonuca randavu al diyen duymadim bekleme bence kaçıncı haftan sancıların da çıkmış
Çıkmış mi sonuclarin baktın mı e nabizdan .ben yapay zekaya hepsini okutuyorum çıkınca doktora gitmeden önceKan sonuçlarını çıkmasını beklerken eve geldim ama sonuçlar çıkınca tekrar gideceğim sonuç sırası falan verirler herhalde neden randevu al gel dedi bende anlamadım
Bende çok şaşırdım ona tavrı hiç hoş değildi gerçekten. Bugün 32+4 tam olarak
Ya ben yanlış biliyorum o zamanbana da 31+5 de vermişti
Kontrol için aradan alırlar zaten Nst de sancı çıkmış öyle bugün git yarın gel diyemezler. Ama kayıt açan kişilere başka doktora girip giremeyeceğini sor istersen. Bizim burada başka doktorlar müsaitse alabiliyorlarKan sonuçlarını çıkmasını beklerken eve geldim ama sonuçlar çıkınca tekrar gideceğim sonuç sırası falan verirler herhalde neden randevu al gel dedi bende anlamadım
Bende çok şaşırdım ona tavrı hiç hoş değildi gerçekten. Bugün 32+4 tam olarak
2 numara oluyor. Yapay zekaya sorarsan anlatıyor sana. Ingilizcesi de zaten şimşek çakmasıymış. Türkçeye çevirmemişlerKızlar size 2 soru;
1. Özellikle geceleri elleri şişen uyuşan var mı?
2. Alt bölgenizde vajinada sanki bıçak saplanmış gibi ya da elektrik çarpmış gibi bir his oluyor mu
ben ellerimi hissetmiorum sabahları hep uyuşukKızlar size 2 soru;
2. Alt bölgenizde vajinada sanki bıçak saplanmış gibi ya da elektrik çarpmış gibi bir his oluyor mu
valla benim doktorum verdi sadece 32+0 da gidersen 1 gün daha çalışma izin günün oluyor. benim 28 ekim son ama dayanamazsm erken çıkarımYa ben yanlış biliyorum o zaman
1.bende uyuşma çok sık oluyor elde de ayakta da. Şişme yokKızlar size 2 soru;
Kasımın son anneleriyizbenimde sata göre 21 kasım ama bakalım :) normalde 33+0 ız ultrasonda sürekli iki hafta önde gidior doktor doğum zamanı için henüz bişey demedi.
canım 2 oldu bana da ve ilk olduğunda çok şaşırmıştım hatta buraya da yazdım aynı senin gibi bıçak sağlanması ya da elektrik çarpması gibi diyee demekki çok benzer bişeyKızlar size 2 soru;
Canım bel sırt ağrısı bende de var dinlenince geçmiyorsa sürekli artış oluyorsa doktoruna görünmeni tavsiye ederim.Ayy kızlar 2 gün önce de yazmıştım bel ağrısı şikayetimi ama bugün 1 2 saattir hiç geçmedi diyebilirim kuyruk sokumumdan ön bacaklarıma vuruyo bazen de kasığıma bebek de sürekli bi yana toplanıyo karnımı acıtıyo henüz 33.haftaya yeni gircem cidden korkmaya başladım erken doğum mu olacak diye
Froschalmanyadaki kızlar, bebek için hangi deterjanı aldınız?
Biraz araştırdım bebişlerin rahim sinirlerine baskısından oluyormuşcanım 2 oldu bana da ve ilk olduğunda çok şaşırmıştım hatta buraya da yazdım aynı senin gibi bıçak sağlanması ya da elektrik çarpması gibi diyee demekki çok benzer bişey
Ayy dur bende kızımın ismini yazıyım bari fikir olsunKızlar isimler için çok teşekkür ederimbütün isimlerde çok güzel önerilerinizi bakacam
Ben düşünüyorum canım ama takipli olduğum doktorum ilk doğumda destek için bakacağız dedi, doğum anına kadar suda yapalım dedi. Daha net bi şey yok 36dan sonra netleşecekmerhaba arkadaşlar, uzun zamandır başlığı takip ediyordum artık çoğu ismi tanıyor gibiyim :) fi tarihinden kalma hesabımı aktifleştirip dahil olmak istedim sohbetlerinize :)
benim de bugün tam 33 hafta oldu gebeliğim 22 kasım tahmini doğum tarihi, umarım sağsalim alırız bebeklerimizi kucağımıza <3
bir de sormak istiyorum aranızda suda doğum düşünen var mıdır?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?