bende 3 ay önce geldim. yaşadığım ülkede çooook önemli bir şey olmadığı sürece asla sezaryen yapmıyorlar. inşallah 40ı görebilirCanım benim görüşmemde bi ara sezeryan istiyorsan 39.haftada yapılıyor dedi. Yurtdışında da aynı şekilde. Ama en önemlisi doktorun kendi görüşü.
Çok teşekkür ederim canım inşallah vaktimiz var daha dediklerini de dikkate alacağımVücut kendini doğuma hazırlıyor artık ağrılar olacak ama eğer geçmiyor şiddetleniyorsa dikkate almak lazım
Evde ağır iş yapma yarım saat yürüyorsan yarım saat dinlen vücudu pek zorlama gece yatarken bacak arasına yastık koy ve belini hamile yastığı vs. Destekle
Dur daha beraber doğurcaz daha var bize
Pazartesi kontrolüm var bakalım kızım kal kilo oldu
Sen ne zaman kontrole gittin kilosuna ne dedi en son aynıyız ya seninle bakalım kilolarında aynımı
Sanırım o ölçümlere göre kilo hesabı yaptırabilirsin. Yapay zeka hesaplar hemen.Çok teşekkür ederim canım inşallah vaktimiz var daha dediklerini de dikkate alacağımkilosunu söylemiyor devlet hastanesine gidiyorum şu an en son detaylı ultrasonda söylemişlerdi şu an sadece baş kol bacak için hafta hesabı yazıyor kağıda
İnşallah canımOğlumu da suda doğurdum gerçekten su ağrıyı dindiriyor tavsiye ederim bana iyi gelmişti
Ayy inşallah kolay doğumlar olur saglıkla alırız bebeklerimizi kucağımıza
Deneyim bi canım hemenSanırım o ölçümlere göre kilo hesabı yaptırabilirsin. Yapay zeka hesaplar hemen.
Kaşıntı yok kuzu bende ama inanılmaz şişiyor elimi kapatamıyorum sana zahmet bir sor beAy ben bendaha sabah yazdım hatta bakalım bugün doktora gidince sorcam uyuşmaya kaşımtı da eşlik ediyor benim
Bana her kontrolde ultrason çıktısı veriyorlar üzerinde yazıyorDeneyim bi canım hemen
Evet az kaldı şükürler olsun kolay şeyler yaşamadık bu haftalara gelene kadarİnşallah canımilk doğum, heyecan, stres hormonlar üst üste son düzlükteyiz ya bi iki haftaya hepimizin doğum haberleri gelecek burada tek tek çok heyecanlanıyorum burayı ilk keşfettiğim zamanlar saat başı gelip bakıyordum kızlar nasıl bebişler iyi mi diye böyle böyle ekime geldik şükür
Aynen bende öyle yapıyorum ama yapay zeka doktorun dediği kilodan fazla söyledi bende doktor bunu demişti dedim onlar garantili söylüyorlar dediBana her kontrolde ultrason çıktısı veriyorlar üzerinde yazıyor
Bende yapay zekaya çekip atıyorum detaylı anlatıyor sende öyle yap
Benim doktor inanılmaz normal doğum isteklisi,her gittiğimde normal doğuma alalım seni şu an sorun görünmüyor en sağlıklısı vs deyip duruyor,sezeryan istiyorum desem ne tepki verecek bilmiyorum yani.Arkadşaım da aynı doktorda doğum yaptı,40.haftada bebek hala gelmek istemeyince mecbur sezaryana çevirdi,benim doktorda herhangi bir olumsuzluk yoksa bekleme olayı var40ı görsün istiyorumda , oluyor mu merak ettim.
Kendisini haklı çıkardı yaniAynen bende öyle yapıyorum ama yapay zeka doktorun dediği kilodan fazla söyledi bende doktor bunu demişti dedim onlar garantili söylüyorlar dedien azı söylüyorlar yazmış
doktor bana yorum yapmadı ama iri olduğunu ve iki hafta önden gittiğini söledi kontrolüm 9 ekim 34 hafta oluoruz bakalım ne dicekbenim karnım baağı indi kasımı görürsem iyi diorum
Öyle yaptım 32.haftada gitmiştim en son 1 hafta önce yani oraya yazdıkları ölçüme göre 1800 ile 2000 arasında diyor yapay zekaBana her kontrolde ultrason çıktısı veriyorlar üzerinde yazıyor
Bende yapay zekaya çekip atıyorum detaylı anlatıyor sende öyle yap
şu an genelde doktorların tercihleri tam doğum anına kadar suda kalmak sonrasında karada doğum yapmak galiba genelde öyle duydum çevremdeki gebelerdenBen düşünüyorum canım ama takipli olduğum doktorum ilk doğumda destek için bakacağız dedi, doğum anına kadar suda yapalım dedi. Daha net bi şey yok 36dan sonra netleşecek
ben de doktoruma ilk başladığımda suda istiyorum demiştim, uygun olursa şartların yaparız tabii dedi ama ne nasıl olacak hiç konuşmadık. siz konuştunuz mu detayları, doğum direkt suya mı olacak mesela?Selamben düşünüyorum :) doktorumu vs ona göre seçtim zaten :)
yaaaa hangi sayfaymış canım o olmadı sayfayı şikayet edelim kapansın.Selam kızlar moraller sıfır kapı süsü ve hediyelik yaptırdığım sayfa cevap vermiyor teslimat zamanı bayağı geçti hiç dolandırıcı sayfaya da benzemiyordu şimdi başka şeyler bakıyorum ama şikayetçi de olmak istiyorum içim içimi yiyor çok sinirliyim
Tüketici hakem heyetine başvuruda bulunun benceSelam kızlar moraller sıfır kapı süsü ve hediyelik yaptırdığım sayfa cevap vermiyor teslimat zamanı bayağı geçti hiç dolandırıcı sayfaya da benzemiyordu şimdi başka şeyler bakıyorum ama şikayetçi de olmak istiyorum içim içimi yiyor çok sinirliyim
Adını yazıp şikayet vardan baksana daha önce şikayet eden yok muSelam kızlar moraller sıfır kapı süsü ve hediyelik yaptırdığım sayfa cevap vermiyor teslimat zamanı bayağı geçti hiç dolandırıcı sayfaya da benzemiyordu şimdi başka şeyler bakıyorum ama şikayetçi de olmak istiyorum içim içimi yiyor çok sinirliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?