Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    203
Ay bugünlere kolay mı geldik ben 5 yıl gebelik testlerinde hayalet çizgiler aradım en son testlere küstüm eşimin ısrar kıyamet yaptırdığı testle öğrendik hamileliğimi. O kadar tedaviyle tüp bebekle gelmeyen kızım kendiliğinden gelmiş meğer ama neler yaşadık eşimle hatırlamak istemiyorum bile. İnşallah başka zorluklar çıkmasın bugünümüze şükür çok güzel haftalara geldik sağlıkla kucağımıza da alırız inşallah hepimiz.

Şahsına münhasır bebekler geliyor çileğim En iyisini yapıyorsun canım. Sonunda bebeklerimize kavuşmak varsa yolun nasıl olduğunun pek de önemi yok. İnşallah hepimiz bebeklerimize sağlıkla kavuşacağız

Bu yüzden çevremdeki bin yıl önce doğum yapmış hiçbir zorluktan geçmemiş insanların canice söylemlerine tahammül edemiyorum. Hikayen başkalarınınkiyle aynı değilse kapayacaksın çeneni, örseleyip kırmayacaksın nispet yapmayacaksın.
Başından beri seninle de cok dertleştik burda, korkularımızdan sezgilerimizden bahsettik hep benzer sorunlar yaşadık. Sonu güzel olacak rabbimin izniyle

C cilekcanavari nergiscicegi6 Egepol Hastanesinden mi bahsediyorsunuz. Doktorunuz kim orda. Bende 3 yıl önce aşılama yaptırmıştım aynı hastanede galiba doğumhanede yapmışlardı doktorum Şükran Kopaldı. Çok güzel hastane ama çok yoğun hep muayene saatimden daha geç girdiğimi hatırlıyorum.

Evet canım benim doktorum Gökalp Tokaç. Gönlümün efendisi o kadar tatlı ki, deli dudusuna hiç sıra bekletmedi şimdiye kadar, sistemli ve disiplinlidir. Hikayemi biliyor ve çok önemsiyor onun insani yönünü seviyorum. Bu hamileliğimde onunla yepyeni bir sayfa açmış oldum iyi ki tanımışım diyorum. Şükran kopal da tatlı bi kadın seneler önce enfeksiyon şikayetiyle gitmiştim ona cok ağzı dualı bi kadın. Ama mesleki başarısını bilemem, biraz iyi olmayan şeyler duymuştum hakkında. Bilemem tabi benm basıma gelmedi sadece duyum

Çok tatlısın ya hemşireleri lokumlamış minnoşum sen eşine de ki bu börekleri eve gittiğimizde sen yapcan ben yicem aynen bak az daha dayansın bu cimcimeler ben konuşma yapıyorum bebeme, doktorum da yurtdışında şu an aman diyorum bak gelmeye kalkma biteriz djsjdjs

Seninki söz dinleyen uslu bi kelebek benimki gibi vahşi değil maşallah subhanallahhhhh vaktini bekleyecek o allahın izniyle

Benim doktor muayenehane kuşum ama doğumları ameliyatları egepolde yapıyor o yüzden Serklaj olduğumda minik deneyimledim orayı hastane zaten doğuma endekslenmiş gibi artık sanırım yoğun o yüzden baya

Seninki söz dinleyen uslu bi kelebek benimki gibi vahşi değil maşallah subhanallahhhhh vaktini bekleyecek o allahın izniyle
Vahşi kelebeğimizin canı sıkılmış içerde anacım uçan tekmeler atıyordu sana ikiniz de çok iyi idare ediyorsunuz bak kaç gündür dayanmışsın kendi başına kıyamam yarına inşallah güzel haberler alıcaz çook dua edicez size minnoşumla

Benim doktor muayenehane kuşum ama doğumları ameliyatları egepolde yapıyor o yüzden Serklaj olduğumda minik deneyimledim orayı hastane zaten doğuma endekslenmiş gibi artık sanırım yoğun o yüzden baya
Evet hep hamileler, yeni doğmuş bebişler oluyordu koridorlarda gerçekten sadece doğum ve çocuk hastanesi gibi

Nst bağlandı şimdi. Sancı durumuna göre oksapar kesilecek ya da devam edecek. Hadi bakalım bismillah. Var ama kasılmalarım

Evet Şükran hoca benim için çok uğraştı ilaçla çatlatma iğnesiyle denemiştik bikaç ay, sonra aşılama denedik falan dediğin gibi dualarla ama sorun spermle ilgili olunca bıraktık artık orayı. Gökalp beyin ismini de duydum bir arkadaşım da ona takipli şuan.

Ah canım ya neler yaşamışsın sinir olmaman elde değil gerçekten. Ya ben hâlâ anlayamıyorum kendimide sıcak tutuyorum bugün nerdeyse öğleden sonra Full yattım. Bebek de hareketli ama belim tutuk kasıkta Regl gibi ağrı. Geçmezse yarın kesin gidicem acile. Gerçekten ihmal etmeye gelmiyor böyle şeyler

canım bu dediklerinin hepsine o kadar katılıyorum ki, ben de normaldır ağrılarım diye kendimi inandırmaya çalıştığımda doğum sancısı çekiyomuşum meğer. Aslında bizim canımızın tatlı olduğundan değil bilakıs ağrı eşiğimiz bile yüksek ki o sancılarla yaşadık.

Bence git canım bak sabahtan beri söylemişsin ağrım var diye. Geçse geçerdi şimdiye kadar boşver doktor bi görsün için rahatlasın en azından. Benim bebişim de hareketliydi sancı cıktı biliyorsun

Ah tabi ya kolay mı günlerce o sancıyı cekmek ben iştahtan kesildim bu süreçte. Senin sancıların ilaca yanıt verdi ama maşallah

Devam devam inş kuzum. 36 yı görcez inş. Tansiyonlar nasıl. Kaç doz ciğer geliştirici aldın.
2 doz aldım canım, tansiyon ilk gün 14/10 oldu sonra bana bi daha söylemediler hoca tembihlemiş ebeleri. Ölçüp ölçüp veriyolar bi ilaçlar bende içiyorum. Ama ben sanırım göremicem 36yı. Sancı cıkıyor nstde şuan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…