Normal dedi benim doktorum ki bende baya bi zamandan beridir oluyor alıştım artık sertleşmesine özellikle akşamları oluyorKızlar bu karın sertleşmesi normal mi ya bugün 32.haftamdayım gece soldan sağa dönerken bile karnım sertleşti. Ağrı sızı yok da rahatsızlık veren bi hissi var tuhaf bir şekilde. Niye oluyor böyle, bi anormallik yok di mi
Gece 2 3 saat çektim ağrıyı valla ovdum sürekli geçti sonra uyudum şu an fazla yok ama gece bi an cidden doğurcam falan sandım şiddetliydi bayaCanım bel sırt ağrısı bende de var dinlenince geçmiyorsa sürekli artış oluyorsa doktoruna görünmeni tavsiye ederim.
Bebeğin bir yana toplanması durumu bende de var özellikle sağ tarafa toplanıyor günde 2-3 defa oluyor ama geçiyor
Kızlar bende suda istiyorum pazartesi hastaneyle randevum varBen düşünüyorum canım ama takipli olduğum doktorum ilk doğumda destek için bakacağız dedi, doğum anına kadar suda yapalım dedi. Daha net bi şey yok 36dan sonra netleşecek
çok sağol canımm, peki göğüs pedi vs aldın mı?Froschbebekler için olan aldım sıvı hatta şimdi uyku tulumu vs. Yıkanıyor
Ben geldim kızlar nst en fazla 20 gördük iyi dedi rahim ağzı açıklığı hala 1 cmde pazartesi tekrar gideceğim nst ve kontrol için 17-18 Ekim de gelecek inşallah kızımdrum gidişattan çok memnun bu kadar bile beklemiyordum dedi keyfim yerinde makat sancısı rahim ağzında baskı el kol bacak uyuşması devam ediyor kilo ölçmedi yine kafası aşağıda olduğu için + - 400 gr farkeder net çıkmaz kafan karışmasın dedi
Vücut kendini doğuma hazırlıyor artık ağrılar olacak ama eğer geçmiyor şiddetleniyorsa dikkate almak lazımGece 2 3 saat çektim ağrıyı valla ovdum sürekli geçti sonra uyudum şu an fazla yok ama gece bi an cidden doğurcam falan sandım şiddetliydi baya
Evet aldım aslında pek gerek olmamıştı oğlumda ama yinede aldım lansinoh krem ve göğüs ucu pamuğumu denirçok sağol canımm, peki göğüs pedi vs aldın mı?
Selammerhaba arkadaşlar, uzun zamandır başlığı takip ediyordum artık çoğu ismi tanıyor gibiyim :) fi tarihinden kalma hesabımı aktifleştirip dahil olmak istedim sohbetlerinize :)
benim de bugün tam 33 hafta oldu gebeliğim 22 kasım tahmini doğum tarihi, umarım sağsalim alırız bebeklerimizi kucağımıza <3
bir de sormak istiyorum aranızda suda doğum düşünen var mıdır?
Allah hepinize zamanında sağlıklı kolay doğumlar versin benim limit bu kadarmış17-18 Ekimçok heyecanlı ya sadece iki hafta kalmış
Ayy bende sancıları suda karşılamak istiyorum doktorum aynen böyle dediğin gibi söylediKızlar bende suda istiyorum pazartesi hastaneyle randevum var
Ama suda doğum diyince saatlerce suda bırakmıyorlar ağrılar dayanılmaz olunca yani doğuma çok az kala suya alıyorlar ama gerçekten çok rahatlatıyor
Yarım saat Max içinde bırakıyorlar sonra kaslar çok fazla gevşediği için ıkınma olayı zorlaşıyor ve uyku geliyor diye çıkarıyorlar sudan
Ama ben tam çıkarken ilk oğlum geldi ebeler bebek geliyor diye bağırdı oğlum suda doğmuş oldu inşallah kızımda da kolay bir doğum olur
Ay ben benKızlar size 2 soru;
1. Özellikle geceleri elleri şişen uyuşan var mı?
2. Alt bölgenizde vajinada sanki bıçak saplanmış gibi ya da elektrik çarpmış gibi bir his oluyor mu
Canım sağlıkla gelsin bi bakarsın annesine sürpriz yapıp aynı gün doğarKızlar ben en geç doğuracak olan kişiyim sanırım,tabi belli olmaz ama 30 Kasım gözüküyorAnası da 28 Kasım ne olacak bakalım
Oğlumu da suda doğurdum gerçekten su ağrıyı dindiriyor tavsiye ederim bana iyi gelmiştiAyy bende sancıları suda karşılamak istiyorum doktorum aynen böyle dediğin gibi söyledi
. İnşallah canım kolay bi doğum olur hepimizin
İlk doğum sezeryan ise 38 de alıyorlar canım ama ilk doğum olursa 40. Haftayı bekler mi bilemiyorum bekletmez bence ya istediğin bir tarihe verirkızlar, bir şey soracağım. planlı sezaryeni 40. hafta isteyebiliyor muyuz? yoksa illa 40. haftadan önce mi olması lazım. bilgisi olan var mı
Canım benim görüşmemde bi ara sezeryan istiyorsan 39.haftada yapılıyor dedi. Yurtdışında da aynı şekilde. Ama en önemlisi doktorun kendi görüşü.kızlar, bir şey soracağım. planlı sezaryeni 40. hafta isteyebiliyor muyuz? yoksa illa 40. haftadan önce mi olması lazım. bilgisi olan var mı
40ı görsün istiyorumda , oluyor mu merak ettim.İlk doğum sezeryan ise 38 de alıyorlar canım ama ilk doğum olursa 40. Haftayı bekler mi bilemiyorum bekletmez bence ya istediğin bir tarihe verir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?