Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    202
Doktor da böyle söyledi canım. O kadar çok şey yaşadık ki doktorlar kadar bilgilendik galiba Çok şükür içimize sindi canım. Rahat bir nefes aldık resmen.
Güzelim ay nasıl sevindim sen de çok stresli bir hamilelik geçirdin. Doktor gerçekten çok önemli çok şükür bak her şey yolumdaymış sana çekmiş annesi. Kordona da asla kafanı sıkma son ana vajinal bekleyip yine sezeryanla dönenler var sağlığınız yerinde olsun kucağına al da hangisi iyi olacaksa o olsun

Ben 2 doz daha ciğer geliştirici vuruldum canım. İyi olmaya çalışıyorum şimdilik. Senin nasıl sancın fln var mı
Sanırım dün gece ilk defa sancım oldu gece 4 gibi keskin ağrıyla uyandım nereye dönsem geçmedi bekledim oturup 1 saati aşsaydı gidecektim 40 dk falan sürdü geçti. Bebişi de hissedince gitmedim artık. Bugün de ara ara adet sancısı girip gidiyo ama çok seyrek. Öncesi gibi değil de ilk olduğunda ağrır ya aynı öyle. Yine sık ve sürekli olmadığı hareket de olduğu için gitmiyorum. Doktorlar gerçekten biliyor ama onu daha iyi anladım. Şimdiye kadar kasılmam bile olmuyordu doğru düzgün. Tansiyonun nasıl canım geliştiriciler çok oynatıyor mu?

Canlarım.. takip edemedim ama üstünkörü gördüm etiketlerinizi. Öyle yorgun ve bitkinim ki elime telefonu cok alamaz duruma geldim. 1 faz doğum sancısı çekip, 1 faz ilaçlarla sakinleme evresine geçiyorum. Sancılar geldiğinde hemşireler ve doktorum başımda oluyor uzun saatler durmuyor ama sonunda bi yolunu bulup durduruyorlar. Doktorum diyor ki bebek inat etti ama bende edicem 36yı görmesini istiyorum ısrarla. Bu gece de hastanedeyiz, yerimden kalkıp wc girdiğimde anında tetikleniyor doğum sancısı. Nidicard 8 doza cıkarıldı, serum 2 ltden iki-üç defa veriliyor. Ne kadar daha dayanırım, bebek ne kadar daha strese girmeden durur bilemiyorum. Tek dileğim bebeğimi küvöze koymadan kucağıma alabilmek bunun için dayanmaya calısıyorum. Şimdilik detaylar bunlar, ciğer geliştirici yine vurulacak gece. Wc dısında ayağa kalkmak yasak. Karnım da minicik kaldı onu görünce de bi üzülüyorum tansiyondan hiç bahsetmeyeyim bile. Sabır diyorum sadece allah büyüktür

Canım haberini almak bile rahatlattı. Çok zor biliyorum ama 1 haftan var Doktor'un elinden geleni yapıyor strese girme ihtimalini göze almaz merak etme. Hem senin kız tam bi bıcırık savaşçı öyle hemen stres olmaz bence hiç kolay değil biliyorum ama üzülme bol bol dua et geçecek bunlar kucağında miniğin le çıkacaksın zamanı gelince

Ah mervecim en büyük pişmanlığım pazartesi günğ kontrolden cıktıktan sonra evde sancı geldiğinde hastaneye geri dönmemek oldu. Buraya da yazdım hatta kızlar şiddetli değişik bi ağrı var diye. Vücut doğum fazına girmeden kurtarılabilirdi hersey daha kolay olabilirdi. Alyam iyice sakinledi seslendiğimde tepki vermiyor bana taburcu olmadığıma sevinir oldum. Sancı çekmekten sanırım psikolojim bozuldu ama atlatıcaz inşallah kuzum. Senin de ağrıların varmış ihmal etme bol su iç. Bebek hareketlerini cok iyi izle, sakinlerse hemen atla git doktoruna

Canım sıkılmakta da endişe etmekte de çok haklısın bence ama şekerdense normale dönebilir hiç canını sıkma

Canımız teyzelerimiz biz taburcu olduk evimizdeyiz çok şükür. Desteğiniz için hepinize teşekkür ederim. İyi ki varsınız
Çok sevindim canım gözünüz aydın artık evinde kucağında ailenle birlikte olunca gelişmesi de çok daha iyi olacaktır

Normalde de artıyormuş canım ama benim de son bir haftadır artmıştı enfeksiyon çıktı senin tahlilin normal gelmiş hamileliğin etkisidir bence

Canım ben dün yatış yaptım ama benden mi bahsediyorsun bilemedim bir anda bir sürü kişide bir şeyler çıkmıştı

Bebişin için de senin için de hayırlısı olsun sağlıkla birbirinize kavuşun inşallah

Çok geçmiş olsun. Stres yapmamaya ve ayağa kalkmamaya çalış. İyi beslen.. bebişin de hareketleri takip ediliyordur. Bebek küçük mü kaldı ki? Karnının küçüklüğüne bakma. Dayanmaya çalış içini ferah tut. Kontrol altındasın orda

balkaymak a katılıyorum ağrıları ihmal etmeyin bence benim de bir süredir ağrım vardı ama normaldir diye düşünüyordum muayene günümü bekledim çok fazla sancı çıktı ve yatışım yapıldı

Ah canım benim 36nın dolmasına çok az kaldı az daha sabır inşallah Alya bebek de çok güçlü strese girmeden bekler umarım olmasa bile doktorlar riske atmaz merak etme en hayırlı neyse o şekilde olsun sağlıkla birbirinize kavuşun

Yok bebek haftasında çok şükür ama doğum kanalına erken haftada girince karnım aniden minicik kaldı. Ebe geldiğinde 30 haftalık var mı diye sordu dedim ne 30u 35 benim kızım

Amin canımm amin inşallah. Şimdi sancım yok bi nefes aldım su içtim tuvalete cıktım rahatladım bi tık. Sen nasıl oldun cıktın mı hastaneden

Doktor da aynı şeyi söyledi canım. Her doktorun ölçüm tarzı, olaylara bakış açısı farklı oluyor dedi. O yüzden her seferinde farklı doktora görünmek hata payını arttırıyor galiba.
Canım 2 gün önce devlet hastanesinde 1640 gram demişlerdi. Bugün 1630 gram dedi. Ama ben artık bu ölçümlere de %100 güvenmemeye başladım. Ultrason cihazının kalitesi, bebek pozisyonu, doktor eli çok değiştiriyor bence ölçümleri.

Allah yardımcınız olsun ikinizin de çilek, inşallah en rahat şekilde atlatırsınız bu süreci çok da az kaldı 36ya ha gayret naçizane tavsiyem zihnini boşaltıp bebeğinle bağ kurmaya çalış yalnız olduğunuzda konuş onunla inan seni hissedecek, beynin gücü inanılmazdır. Birbirinizden güç alacaksanız bu zamanda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…