Güzelim ay nasıl sevindim sen de çok stresli bir hamilelik geçirdin. Doktor gerçekten çok önemliDoktor da böyle söyledi canım. O kadar çok şey yaşadık ki doktorlar kadar bilgilendik galibaÇok şükür içimize sindi canım. Rahat bir nefes aldık resmen.
Sanırım dün gece ilk defa sancım olduBen 2 doz daha ciğer geliştirici vuruldum canım. İyi olmaya çalışıyorum şimdilik. Senin nasıl sancın fln var mı
Canım haberini almak bile rahatlattı. Çok zor biliyorum ama 1 haftan var Doktor'un elinden geleni yapıyor strese girme ihtimalini göze almaz merak etme. Hem senin kız tam bi bıcırık savaşçı öyle hemen stres olmaz benceCanlarım.. takip edemedim ama üstünkörü gördüm etiketlerinizi. Öyle yorgun ve bitkinim ki elime telefonu cok alamaz duruma geldim. 1 faz doğum sancısı çekip, 1 faz ilaçlarla sakinleme evresine geçiyorum. Sancılar geldiğinde hemşireler ve doktorum başımda oluyor uzun saatler durmuyor ama sonunda bi yolunu bulup durduruyorlar. Doktorum diyor ki bebek inat etti ama bende edicem 36yı görmesini istiyorum ısrarla. Bu gece de hastanedeyiz, yerimden kalkıp wc girdiğimde anında tetikleniyor doğum sancısı. Nidicard 8 doza cıkarıldı, serum 2 ltden iki-üç defa veriliyor. Ne kadar daha dayanırım, bebek ne kadar daha strese girmeden durur bilemiyorum. Tek dileğim bebeğimi küvöze koymadan kucağıma alabilmek bunun için dayanmaya calısıyorum. Şimdilik detaylar bunlar, ciğer geliştirici yine vurulacak gece. Wc dısında ayağa kalkmak yasak. Karnım da minicik kaldı onu görünce de bi üzülüyorumtansiyondan hiç bahsetmeyeyim bile. Sabır diyorum sadece allah büyüktür
Ah mervecim en büyük pişmanlığım pazartesi günğ kontrolden cıktıktan sonra evde sancı geldiğinde hastaneye geri dönmemek oldu. Buraya da yazdım hatta kızlar şiddetli değişik bi ağrı var diye. Vücut doğum fazına girmeden kurtarılabilirdi hersey daha kolay olabilirdi. Alyam iyice sakinledi seslendiğimde tepki vermiyor banaCanım haberini almak bile rahatlattı. Çok zor biliyorum ama 1 haftan var Doktor'un elinden geleni yapıyor strese girme ihtimalini göze almaz merak etme. Hem senin kız tam bi bıcırık savaşçı öyle hemen stres olmaz bencehiç kolay değil biliyorum ama üzülme bol bol dua et geçecek bunlar kucağında miniğin le çıkacaksın zamanı gelince
Canım sıkılmakta da endişe etmekte de çok haklısın bence ama şekerdense normale dönebilir hiç canını sıkmaKizlar kontrolden çıktım aşağı yukarı bebeğin hareketlerini çok hissetmedigimi söyledim suyumun arttığını şekerden şüphelendiğini söyledi tokluk kan şekerine bakalım dedi 34+6yim sata göre ama ölçümleri 36+6 ile aynı önden gitmeye başlamış dedi yediklerine dikkat etmen lazım dedi kilosu 2800 gram olmuş moralim bozuldu acikcasi son zamanlarda hiç dikkat etmedim beslenmeme çünkü sıkıldim artık 8 aydır dikkat et et nereye kadar dedim bebeğe zarar da verebilirdim bebeğin suyu fazla olunca ciğer gelişimi gerileyebiliyormus doğum hakkında konuştuk bebek kilolu olursa riske girmeyi sevmiyorum komplikasyonlar oluşabiliyor dedi doktorum vajinal istiyordum bu kadar kilo alabileceğini bilemedim bebeğin suyunu dengelemek için önerilerinize açığım
Çok sevindim canım gözünüz aydın artık evinde kucağında ailenle birlikte olunca gelişmesi de çok daha iyi olacaktırCanımız teyzelerimiz biz taburcu olduk evimizdeyiz çok şükür. Desteğiniz için hepinize teşekkür ederim. İyi ki varsınız
Normalde de artıyormuş canım ama benim de son bir haftadır artmıştı enfeksiyon çıktı senin tahlilin normal gelmiş hamileliğin etkisidir benceKızlar 32+1im akıntım çok arttı son günlerde en son 29 haftalıkken idrar verdim temiz çıkmıştı, şu an bu akıntı normal mi enfeksiyon mu kafam karışıyor. Dün randevum vardı doktor koku ve kaşıntı yoksa artış normaldir dedi ama bana fazla artmış gibi geliyor ya. Bu haftalarda sizin de artmış mıydı yoksa bi sorun mu var acaba
Canım ben dün yatış yaptım ama benden mi bahsediyorsun bilemedim bir anda bir sürü kişide bir şeyler çıkmıştıSen nasılsın güzelim? Bir gelişme değişiklik var mı? C cilekcanavari senden de güzel haber alsak diye bekliyorum. Bir arkadaşımız daha vardı rumuzunu hatırlayamadım o da hastanedeydi. Bilen var mı?
Bebişin için de senin için de hayırlısı olsun sağlıkla birbirinize kavuşun inşallahbende ciktim kontorlden kizlar gunumuzu aldik bu ayin 22 si sezeryan oluyorum insallah saglikla olur. once kalp atimlarini dinledi doktor biraz zayif dedi bende hareketide azaldi diyince nst yapildi 140 da cikti bazen daha yuksek 160 larda da cikti doktor kendi kontrol edince 120 demisdi el doppleriyle. sancim cikti 100 uzeriydi sanirim sonra dustu kendi kendine tekrar olcunce. sezeryan tarihine kadar haftada 1 geleceksin dedi gerekirse 2 3 gunden birde gide bilirmisim. anlamadim sevineyimmi korkayimmi karmasik gun oldu biraz
Çok geçmiş olsun. Stres yapmamaya ve ayağa kalkmamaya çalış. İyi beslen.. bebişin de hareketleri takip ediliyordur. Bebek küçük mü kaldı ki? Karnının küçüklüğüne bakma. Dayanmaya çalış içini ferah tut. Kontrol altındasın ordaCanlarım.. takip edemedim ama üstünkörü gördüm etiketlerinizi. Öyle yorgun ve bitkinim ki elime telefonu cok alamaz duruma geldim. 1 faz doğum sancısı çekip, 1 faz ilaçlarla sakinleme evresine geçiyorum. Sancılar geldiğinde hemşireler ve doktorum başımda oluyor uzun saatler durmuyor ama sonunda bi yolunu bulup durduruyorlar. Doktorum diyor ki bebek inat etti ama bende edicem 36yı görmesini istiyorum ısrarla. Bu gece de hastanedeyiz, yerimden kalkıp wc girdiğimde anında tetikleniyor doğum sancısı. Nidicard 8 doza cıkarıldı, serum 2 ltden iki-üç defa veriliyor. Ne kadar daha dayanırım, bebek ne kadar daha strese girmeden durur bilemiyorum. Tek dileğim bebeğimi küvöze koymadan kucağıma alabilmek bunun için dayanmaya calısıyorum. Şimdilik detaylar bunlar, ciğer geliştirici yine vurulacak gece. Wc dısında ayağa kalkmak yasak. Karnım da minicik kaldı onu görünce de bi üzülüyorumtansiyondan hiç bahsetmeyeyim bile. Sabır diyorum sadece allah büyüktür
Kızlar sabahtan beri kaşık ağrısı yaşıyorum ben ilk hamileliliğimde doğum sancısı falan hiç çekmediğim için ayırtta edemiyorum.
İshal olacak gibi ağrım var bebekte hareketli ara ara.
Üşüttüm mü yoksa sancı mı çekiyorum bilmiyorum size sorayım dedim
Kızlar ağrıları ihmal etmeyin mutlaka doktorunuza bildirin, ben bu soruyu sorduğum gün topikte akşamına hastaneye yattım aynı şekilde diğer arkadaşlarında başına geldi bir kaç gündür görüyorsunız, doktorunuzla iletişim halindeyseniz mesajla da olsa sorun yada en kötü gidip bir nst çektirin derim ben amacım korkutmak değil ama başıma geldiğin için uyarmak istiyorum içiniz rahat etsin..
Ah canım benim 36nın dolmasına çok az kaldı az daha sabır inşallahCanlarım.. takip edemedim ama üstünkörü gördüm etiketlerinizi. Öyle yorgun ve bitkinim ki elime telefonu cok alamaz duruma geldim. 1 faz doğum sancısı çekip, 1 faz ilaçlarla sakinleme evresine geçiyorum. Sancılar geldiğinde hemşireler ve doktorum başımda oluyor uzun saatler durmuyor ama sonunda bi yolunu bulup durduruyorlar. Doktorum diyor ki bebek inat etti ama bende edicem 36yı görmesini istiyorum ısrarla. Bu gece de hastanedeyiz, yerimden kalkıp wc girdiğimde anında tetikleniyor doğum sancısı. Nidicard 8 doza cıkarıldı, serum 2 ltden iki-üç defa veriliyor. Ne kadar daha dayanırım, bebek ne kadar daha strese girmeden durur bilemiyorum. Tek dileğim bebeğimi küvöze koymadan kucağıma alabilmek bunun için dayanmaya calısıyorum. Şimdilik detaylar bunlar, ciğer geliştirici yine vurulacak gece. Wc dısında ayağa kalkmak yasak. Karnım da minicik kaldı onu görünce de bi üzülüyorumtansiyondan hiç bahsetmeyeyim bile. Sabır diyorum sadece allah büyüktür
Yok bebek haftasında çok şükür ama doğum kanalına erken haftada girince karnım aniden minicik kaldı. Ebe geldiğinde 30 haftalık var mı diye sordu dedim ne 30u 35 benim kızımÇok geçmiş olsun. Stres yapmamaya ve ayağa kalkmamaya çalış. İyi beslen.. bebişin de hareketleri takip ediliyordur. Bebek küçük mü kaldı ki? Karnının küçüklüğüne bakma. Dayanmaya çalış içini ferah tut. Kontrol altındasın orda
Amin canımm amin inşallah. Şimdi sancım yok bi nefes aldım su içtim tuvalete cıktım rahatladım bi tık. Sen nasıl oldun cıktın mı hastanedenAh canım benim 36nın dolmasına çok az kaldı az daha sabır inşallahAlya bebek de çok güçlü strese girmeden bekler umarım olmasa bile doktorlar riske atmaz merak etme en hayırlı neyse o şekilde olsun sağlıkla birbirinize kavuşun
tesekkur ederim canim hepimiz icin saglik olsun insallahBebişin için de senin için de hayırlısı olsun sağlıkla birbirinize kavuşun inşallah
Doktor da aynı şeyi söyledi canım. Her doktorun ölçüm tarzı, olaylara bakış açısı farklı oluyor dedi. O yüzden her seferinde farklı doktora görünmek hata payını arttırıyor galiba.Kuzum çok şükür yaaa. Bizim en çok kafa karışıklığı farklı doktorlara görünmek oldu. Gerçi mecbur kaldık O ayrı. Ben bir kez gittiğimde hidrosefaliden bile şüphelendiler. Beyninde su toplaması sınırdaymış falan diye.
Ya tek sıkıntı sezeryan olsun canım benim. Bebişlerimiz sağlıkla gelsinler de. Burda kaç ölçtüler kilosunu. Benim mesela devlette geçen cuma 1640 ölçmüşlerdi. Kendi doktorum 1 hafta sonra aynı kiloda ölçtü. 200 gram oynuyor neredeyse .
Doğumhanede yatarken devlette bir kadın 2050 idi doğum dan önce doğumda 2250 çıktı demişti. Belki beklediğimizden yüksek bile çıkacaklar.
Allah yardımcınız olsun ikinizin de çilek, inşallah en rahat şekilde atlatırsınız bu süreci çok da az kaldı 36ya ha gayretAh mervecim en büyük pişmanlığım pazartesi günğ kontrolden cıktıktan sonra evde sancı geldiğinde hastaneye geri dönmemek oldu. Buraya da yazdım hatta kızlar şiddetli değişik bi ağrı var diye. Vücut doğum fazına girmeden kurtarılabilirdi hersey daha kolay olabilirdi. Alyam iyice sakinledi seslendiğimde tepki vermiyor banataburcu olmadığıma sevinir oldum. Sancı çekmekten sanırım psikolojim bozuldu ama atlatıcaz inşallah kuzum. Senin de ağrıların varmış ihmal etme bol su iç. Bebek hareketlerini cok iyi izle, sakinlerse hemen atla git doktoruna
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?