Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    203
Kizlar kahvaltidan sonra tansiyonumu olcuyorum, tansiyonum normal ama nabzim cok yuksek oluyor, dun 190di suan 180 falan, neden oluyor yediklerimden mi anlamadim, bilen aydinlatsin beni
Benim de genelde 110un üzerinde 120 üzeri sıkıntılı dedi doktorum ben 100 üzeri bile çok zorlanıyorum nasıl dayanıyorsun

Çok geçmiş olsun ben de sana acil Şifalar diliyorum
Benim hiçbir bilgim yoktu. Çok da rahat geçiriyordum hamileliği. Bundan sonra yaticam mecbur.
Sevgiler

Ya kuzucum diyorum ya ben mizaç olarak biraz komik neşeli olduğum için doktorum çok ciddiye almadı bu sefer. Yine deliliği tuttu bunun demiştir eminim. Fıkrasına gülünmeyen adam var ya dedim dedim inanmadınız noldu şimdi öldüm diyen o ben oldum bu hikayede djdhdjhdh
Rabbim size hiç yaşatmasın su gibi günlerde gidin doğumunuza inşallah
En son 4-5 lt sıvı aldıktan sonra nst bi tık daha doğum sancısından uzaklaşır gibi oldu ama güvenmedi doktorum, cünkü dün de aksam iyiyken gece ve sabah düzenli doğum sancılarım oldu. Bakalım bekliyoruz ciyaklaya ciyaklaya. Sizin dualarınızla 1 hafta geçiririm böyle

Heppp duamdasın, rabbim sağlıkla kolaylıkla zamanında (yani en azından bi hafta sonra ) bebişine kavuşmanı nasip etsin vahşi kelebek ortalığı kasıp kavurdu djjdks

Ah çileğim yaaa. Son zamanların hep sancılı ve ağrılı geçti kuzum. Böbrekti falan derken tam rahatlıyordun böyleli oldu. Ama doktorun çabası güzel. Bir gün bile çok değerleri bebişlerimiz için.
Hep diyorum ki allahım hamileliğim zor geçiyor ama doğumdan sonra bebeğimle hemen kavuşayım. Ve hepimiz içinde bunu istiyorum.
Sonra diyorum ki bizimki birşey mi, daha yeni doğum yaptı bir tanıdığımız hamileyken meme kanseri teşhisi kondu ve o halde kemoterapi başlanmak zorunda kaldı. Ve 37 haftada sağlıkla doğum oldu. Hiç bilemiyoruz ki yarın için bile plan yapamıyoruz.
O yüzden şükredecek çok şeyimiz var.1 hafta su gibi aksın geçsin. Ağrıların azalsın sonrada mutlulukla kavuş kızına. Bir güzel emzir ohhh

Heppp duamdasın, rabbim sağlıkla kolaylıkla zamanında (yani en azından bi hafta sonra ) bebişine kavuşmanı nasip etsin vahşi kelebek ortalığı kasıp kavurdu djjdks
Vahşi kelebek benimle savaşıyor ama cüssesi yetmez doğsun da o dik dik saçlarını nasıl dişliyorum onun

Kendini iyi takip et birtanem artarsa git hemen. Kafan rahat olsun. Sonra gönül rahatlığı ile dönersin evine. Zaten kontrolün pazartesi idi galiba. Bşy de kalmadı.
Evet biraz oynattı ciğer geliştiriciler. 14-9 ları gördüm sabah yatakta. Normalde evde o kdr yüksek çıkmazdı. Ama sabit kalmadı. Bakalım 2. Doz bu gece nasıl etkileyecek. İnş çok yükseltmez. B

Pazartesiden beri ara ara buraya da yazıyordun canım demek onlar doğum sancısıymış. Hemde baya güçlü sancılar çekmişsin nasıl dayandın o kadar gün. Malesef kimse de anlamamış ama gerçekten öyle oluyor herskes yalancı sancıdır diyor bişey olunca. Benimde o sancılarım yüksek çıkıp acilde yattığım akşam yengem arayıp ‘Yazık cahilliğinden ay sancısını bilememiş hastaneye gitmiş’ demiş annemlere mesela. Bana Şehir hastanesine gidip yatış yaptır bikaç gün takip edilmen gerekiyor dediler annem bile son zamanlar olur böyle ufak ağrılar diyordu
Çok şükür şimdi iyisin inşallah bir iki hafta daha dayanır senin bıcırık kız.

Gerçekten şöyle su gibi huzurlu bi gebelik yaşayamadık ama yavrularımız doğduğunda dünyalar bizim olacak deryam.. Söylediğin o kadar doğru ki ne sınavlardan ne acılardan geçiyor o güzelim canım kadınlar.. rabbim kadını yaratırken sırtını yüklerle kuşatmış ama mucizevi de bi güç vermiş. Hangi erkek topluluğu 9 ay döne döne acı çekip, yeri gelip kendini unutup başka bir erkeğe destek olabilir bizim yaptığımız gibi?
Sancılarım azalıp mesajlarınızı okuduğumda o kadar duygulandım ki. Kaç tane güzel kalp benim için, hiç tanımadan bilmeden sevdikleri kızım için dualar etmiş. Ayağınıza taş değdirmesin rabbim, güzel günlerde mutlu mesut doğumlarınız olsun hepinizin inşallah

Bak o cümleni okuyunca tetiklendim biliyor musun. Bana da gün ay sancısı onlar gün ay sancısı onlar deyip durdular. Ulen sen ne bilirsin benim ne yaşadığımı be ben 3 tane yavrumu kaybetmişim senin gibi ne bok yediğimi anlamadan doğurma şansım olmuş mu hiç benim? Bazen gerçekten insanlara hakettikleri cevabı verip sen karısma sen bilmezsin diye rencide etmek gerekiyor.
Sen şimdiye kadar hiçbir sikayetini ihmal etmeden doktoruna gittin arkadasım seni tebrik ediyorum en güzelini yapıyorsun. Hepte böyle devam et sağlıkla kucakla bebeğini

O kadar gerçek hislerle yazıyoruz ki birbirimizi görmeden tanımadan. Gerçek ki okuduklarımızla gözlerimiz doluyor. Ve kalben dua ediyoruz. iyiki tanışmışız.

Hemen kucağına verecekler kuşum hiçbir sıkıntı olmadan kavuşacaksınız sen de çok güçlüsün kızçemiz de öyle ayyy hangi odadasın acaba çilek belki benim kaldığım odadır kız doğurcaz yanyana vaktiyle sen de bi kalite kontrol yap gel

saglikli dogsun insallah. benim 2 sezaryen olacak hic korkma. onemli olan saglikla kavusmaniz. benim ki de kordonu 2 kez boynuna dolamis
Hepimiz sağlıkla, zamanında doğum yaparız inşallah Benimki kordonu boynuna dolamamış ama kafasının altında toplanmış kordon. Normal doğum olursa ilk çıkacak şey kordon olurmuş yani. Bunu da hiç istemezlermiş.
Hepimiz sol yanımızdan kurşun yemiş gibiyiz. Ayrı ayrı birçok sorunumuz oldu. Bebeklerimizi kucağımıza alınca yüzümüz gülecek inşallah Canım doğum şeklini hiç kafama takmamaya karar verdim. Sağlıkla gelsin de nasıl istiyorsa öyle gelsin. Tek temennim bu şu an
Canım benim bu halinle bir de beni düşünüp yazmışsın. Senin bu iyi niyetin ile, güzel kalbin ile Allah seni hiçbir zaman darda koymaz. İnanıyorum buna. Hep aklımdasın, dualarımdasın. Rabbim sürecini kolaylaştırsın

Canım benim de var 3 4 gündür
Ay napıcaz böyle ya gaz çıkarıyorum biraz rahatlıyorum sonra böyle ishalim varmış da kasığım buruluyormuş gibi bir ağrı belimde de sırtımda var çok ayakta kaldım göbeğim de baya büyük yük bindiği için mi oluyor acaba. Senin de böyle mi ağrın?
Yurtdışındayım ben canım iletişime geçemiyorum doktorla ama Salı günü kontrolüm vardı hiç bi sorun yoktu kendimi çok mu yordum acaba diyorum. Dinlenince de biraz geçiyor yine başlıyor biraz gezineyim.
Benim Salıydı muayene günüm sancı vs bi sorun çıkmadı canım umarım kötü bişey değildir yarın da devam ederse giderim acile

2 numaradayım askım doğum katı hemşire deskinin hemen yanında
Ben kalite kontrolü yaptım valla hizmet kalitesi muazzam, hemşireler ebeler öyle ilgili öyle kibar allah razı olsun hepsinden. Doğum katının deli dudusu oldum valla az önce hemşire geldiğinde diyor ki her geldiğimde seni farklı yatakta farklı pozisyonda yatarken buluyorum sürprizlerle dolusun
Senin tahminş doğum tarihin neydi

Gülüm bizim bebeler niye bu kadar spesifik ya. Kordonu toplamış kendine yatak mı yapmış sıpa valla sezaryen olan da 1 hafta sonra normale dönmüş oluyor vajinal doğuran da. Varsın hangisi hakkımızda hayırlıysa o olsun. İnsan tabi içgüdüsel olarak o büyülü anı yaşamak istiyor, doğurup kucaklamak istiyor ama sezaryenin de psikolojik yönü bi tık daha iyi gibi. Bak farkındaysan kötü yönlerini bilmiyorum ikisinin de ve ilgilenmiyorum
Sağlıkla kavuş bebeğine

Yaaa çilek ben de deskin karşısındaydım tabi Serklaj korkusuyla numarası falan aklımda kalmadı hiç bakamadım o an djdjdj tam karşımdaki odada biri doğum yapmıştı bebek gelmişti ağlayarak ay nasıl duygulanmıştım. Ben de beğeniyorum hastaneyi ya kahvaltıda börek geliyo sjsjsjs hemşireler de çok sabırlılar benim tahmini doğum senden bir gün sonra aşkım ama biliyorsun ki fi tarihinden beri kısalık olduğu için bir gece ansızın gelebilirim

Kız az önce hemşirelere lokum götürdüm ağızları tatlansın diye. 5 dk sonra hepsi toplandı odaya geldi nasıl dua ediyorlar bebeğini tutucaz daha merak etme sen diyorlar. Eşim burda da buldun kendine bir sürü arkadas diye gülüyor
Kız o börekleri bana yedirmiyolar yaa eşime veriyolar bana diyet seyler getiriyolar hem kortizondan hem tansiyondan
Neyse sen dur gelme şimdi bende eve gitcem zaten. Vaktimiz dolunca takar çantaları geliriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…