Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    203
Uykular hep bölük pörçük artık. Birde sanki sona yaklaştıkça heyecanda uyutmuyor insanı. Kafamda hep eksik birsey kaldı mı acaba düşüncesi. Hamile olmaktan sıkıldım. Hiçbir işimi rahatça paldır küldür yapamamaktan sıkıldım İki adım atıp yorulmaktan sıkıldım.
Şu son ay çabuk geçsin de gelsin bebişler artık. Evlerimiz mis gibi bebek koksun

Kabus görüp uyandım ben de şimdi hastaneyle alakalı değil ama bebişi koruma iç güdüsü onun odasına hırsız saklanmış falan aman aman
Artık bizim kafalar çok farklı çalışıyor Benim de her gece film tadında rüyalar görülüyor.
Birde saçma bir şekilde gündüz ne kadar halsizsem gece de tam tersi o kadar enerji doluyum. Ama ses gürültü olacak diye hiçbir şey yapamıyorum. Sosyal medyada dolaşa dolaşa geceyi sabah ediyorum.

O esnada benim rüyalar. Komşuya yaş pasta siparişleri geliyor yanlışlıkla bana getiriyorlar her seferinde. Hamileyim diye ben yiyorum. Bence hak etmişim yemeyi
Afiyet olsun. İyi yapmışsın Gerçek dünyada birçok sebeple her istediğimizi yiyemiyoruz. Bari rüyalarda kaçamak yapalım.
Bende sürekli boynu bükük sezercik modundayım. Bir sahne vardı ya;
-Çok mu güzel? Bir gün bende yicem
Hayallere tutunuyoruz bakalım.

İnşallah sancı kesilir Bebeklerimiz çok aceleci. En azından 36 haftalık olsalar bari.
Bende hedeflerle bu günlere geldim şükür. Önce bir 32 olsun dedik. Sonra hadi bir 34 olsun dedik ki 2 gün sonra 34+0 olacağım inşallah. Yeni hedef 36 hafta. Ne streslere girip girip çıktık hep birlikte. Bundan sonra vakti zamanı gelenin "kızlarrrr, ben doğurdum" mujdesiyle hep birlikte sevinelim inşallah

Ay inşallah annelik gerçekten çok zormuş güzel haberi alır almaz stres çoğumuzda başladı ama inşallah vakitleri geldiğinde güzel haberler verelim hepimiz

Hastane kuşu C cilekcanavari iyisin di mi? Bence sen evine gideceksin birkaç hafta daha doğurmayacaksın. Anlık hissiyatım bu yönde
Ah bikaç hafta çoook zor kuzum bunca ilaca seruma rağmen sancılar durmuyor. Ama bi sonraki haftasonuna erişsem bile kârdır. 8 gibi gelirler nst takmaya

Hamile olmaktan sıkılma kısmına ne yazık ki katılıyorum bende. Vaktiyle Doğurup şöyle bi güçlenip kuvvetlenmek istiyorum eskisi gibi. Ve hiçbir yerimin ağrımadığı günleri özledim

Ay gece uyandım saat 2de mide bulantısıyla geldim salonda oturdum, kusmamak için 4.30a kadar direndim ama o saaatte bir kustum anlatamam. Açtım aslında nasıl oldu nasıl bitti hiç bilmiyorum neden o kadar rahatsız oldum anlamadım kustuktan sonra beşte uyudum inşallah saat ona kadar uyanmam dedim sekize kadar anca uyumuşum. Son zamanlar geçmiyor sanki.

İnan artık napıcamı şaşırdım doktorum rahim ağzında kısalma var dikkat et uzan ve dinlen dedi ama kimin umurunda
Kimsenin umrunda olmasa bile senin umrunda olsun bu nedir ya senin adına ben sinirlendim… kadın yok mu misafirler arasında en azından ona söyle açıkça bugün çok ağrım var en son doktor da böyle dedi zaten falan diye. Buna rağmen de gitmiyorlarsa artık kapa kendini odaya alınan alınsın ya

Ay neden kuzum yediğin bisey mi dokundu ya da cok mu uzun süre aç kaldın acaba

Ay neden kuzum yediğin bisey mi dokundu ya da cok mu uzun süre aç kaldın acaba
Ay bilmiyorum çilekim, en son 7-8 saat önce yemiştim bir şeyler. Ama midem doluymuş sindirememiş midem yediklerimi. Bide bebek çok hareketliydi o mu midemi uyardı anlamadım keşke 2de kalktığımda kussaymışım 3 saat kusmamak için uyuyamadım birde çok kastım karnımı kusarken, sonrasında da bebeğe bir şey olmuş mudur diye hareket etsin diye bekledim bi süre. Uykusuz bi geceydi ya aman en büyük derdim bu olsun tabi ama insan huzursuz oluyor böyle durumlarda.
Sen nasıl oldun kuzum, sancın var mı hissediyor musun bir şey?

Nasılsın canım? Var mı sancı falan? O kadar aklım sende ki azıcık uykuya dalıyorum hastane ortamında nstler, sancılar, doktorlar aleminde rüyalar başlıyor. Bir de nasıl ger
Benim rüyalarda böyleydi gece kan vercekmişim eşim ben alırım dedi zorla kanattı kolumu şırıngalar falan, seni doktora şikayet etcem diye kızıyodum en son

Yeni taşındım farklı bir şehire meraktan daha 1 ay bile olmadı ev görmeye koşarak geldiler gidecek gibi de değiller
Bu insanlar şaka gibiler. Benimde yılbaşında eltimle kaynım gelicek yurtdışındayız biz.
Sırf meraktan ev aldık diye görmeye geliyor kışın ortasında. Muhtemelen ben lohusa olurum bebeğin de kırkı çıkmış olur ama eşim evde olacak.
Şimdiden söyledim ben ilgilenemem bak ilgilenceksen kabul edelim diye.
Kendlme o sorumluluğu yükleyemem hiç düşünmem geren el kadar bebek var kalkıp da eltimi eylemicem.
Sende geç odaya ağrım var de yat. Kimse senden ve bebeğinden kıymetli değil. Taşındığımız için 1 haftadır kendimi paraladım sonuç bütün strese bağlı kasılmalar yaşadım.

Küçümseme sorununu askım hamilelikte hassaslaştık mide problemleri, kusmak insanı çok yıpratıyor. Bebek muhtemelen midene vura vura uyardı. Sonrasında bulantın kusman devam etmediyse sorun yok.
Daha iyiyim hoca gelsin taburculuk isticem çok yorgunum günlerdir oksijen almadım cıkıp eve gidip bi duş almak istiyorum. Bi problem olursa hemen geri geliriz zaten ama duramıcam artk hastanede cok bunaldım

Bulantıyı hissettiğin an kuru ekmek gibi bişey yeseydin canım aynısı bana da olmuştu uykumdan uyanmıştım, bastirdi

Günaydın kızlar herkes zor bir gece geçirmiş anlaşılan umarım bugün hayırlı ve güzel haberlerle haftayı bitiririz gece boyunca tekrar tekrar doğurdum tekrar tekrar bebiş koklayıp emzirdim her yerim ağrıyarak kalktım ama rüyaların etkisiyle daha çok seersemlemişim. Seneler sonra rahmetli annemi de gördüm öyle gülümseyip bizi izliyordu ay etkisinden çıkamıyorum valla hayır olsun inşallah

Ay hadi bakalım çileğim inşallah müsade eder de biraz kendine gelirsin. Geçen nasıl geçti sancın falan oldu mu daha iyi hissediyor musun?

Ay hadi güzel haberler ver bize inşallah evine git dinlen kalkma çok duş da iyi gelir zaten mislenirsin. Bi şekersiz limonata da içtin mi tamamdır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…