- 16 Mart 2025
- 830
- 1.604
- 28
- 38
Uykular hep bölük pörçük artık. Birde sanki sona yaklaştıkça heyecanda uyutmuyor insanı. Kafamda hep eksik birsey kaldı mı acaba düşüncesi. Hamile olmaktan sıkıldım. Hiçbir işimi rahatça paldır küldür yapamamaktan sıkıldımAh kıyamam ya burda konusulanlar cokta etkiliyor herkesibebeğini düşün sadece lütfen hepimiz iyi olalım.
Şuan sancım yok instada dolanıyorum öyle vakit geçiriyorum sabah olsa da aydınlansa ortalık ya. Eskiden geceyi severdim şimdi içimi bayıyor hep uyanığız diye mi acaba
Sen neden uyanıksın bakayım bu saatte
Artık bizim kafalar çok farklı çalışıyorKabus görüp uyandım ben de şimdi hastaneyle alakalı değil ama bebişi koruma iç güdüsü onun odasına hırsız saklanmış falan aman aman
Afiyet olsun. İyi yapmışsınO esnada benim rüyalar. Komşuya yaş pasta siparişleri geliyor yanlışlıkla bana getiriyorlar her seferinde. Hamileyim diye ben yiyorum. Bence hak etmişim yemeyi
İnşallah sancı kesilirAmiin inşallah, şu an hissettiğim sancım yok çok şükür tekrar nst bağlanmasını bekliyorum bakalım bugün tam 33+0 olduk bende anlamadım valla bir şey yoktu bir anda sancı çıktı
Ay gerçekten bilseler dünyayı bu kadar acele etmezler bence
Ee tabii ki hak etmişsin hamişlere her şey mübah
Ay inşallah annelik gerçekten çok zormuş güzel haberi alır almaz stres çoğumuzda başladı ama inşallah vakitleri geldiğinde güzel haberler verelim hepimizİnşallah sancı kesilirBebeklerimiz çok aceleci. En azından 36 haftalık olsalar bari.
Bende hedeflerle bu günlere geldim şükür. Önce bir 32 olsun dedik. Sonra hadi bir 34 olsun dedik ki 2 gün sonra 34+0 olacağım inşallah. Yeni hedef 36 hafta. Ne streslere girip girip çıktık hep birlikte. Bundan sonra vakti zamanı gelenin "kızlarrrr, ben doğurdum" mujdesiyle hep birlikte sevinelim inşallah
Ah bikaç hafta çoook zor kuzum bunca ilaca seruma rağmen sancılar durmuyor. Ama bi sonraki haftasonuna erişsem bile kârdır. 8 gibi gelirler nst takmayaHastane kuşu C cilekcanavari iyisin di mi? Bence sen evine gideceksin birkaç hafta daha doğurmayacaksın. Anlık hissiyatım bu yönde
Hamile olmaktan sıkılma kısmına ne yazık ki katılıyorum bende. Vaktiyle Doğurup şöyle bi güçlenip kuvvetlenmek istiyorum eskisi gibi. Ve hiçbir yerimin ağrımadığı günleri özledimUykular hep bölük pörçük artık. Birde sanki sona yaklaştıkça heyecanda uyutmuyor insanı. Kafamda hep eksik birsey kaldı mı acaba düşüncesi. Hamile olmaktan sıkıldım. Hiçbir işimi rahatça paldır küldür yapamamaktan sıkıldımİki adım atıp yorulmaktan sıkıldım.
Şu son ay çabuk geçsin de gelsin bebişler artık. Evlerimiz mis gibi bebek koksun
sadece pozitif yazıyo bi değer göstermemişBen pazartesi günü açken kan vereceğim tekrardan. Gerçekten şekerin var mı yok mu belli olacak öyle. Senin değerin kaç
Kimsenin umrunda olmasa bile senin umrunda olsun bu nedir ya senin adına ben sinirlendim… kadın yok mu misafirler arasında en azından ona söyle açıkça bugün çok ağrım var en son doktor da böyle dedi zaten falan diye. Buna rağmen de gitmiyorlarsa artık kapa kendini odaya alınan alınsın yaİnan artık napıcamı şaşırdım doktorum rahim ağzında kısalma var dikkat et uzan ve dinlen dedi ama kimin umurunda
Ay neden kuzum yediğin bisey mi dokundu ya da cok mu uzun süre aç kaldın acabaAy gece uyandım saat 2de mide bulantısıyla geldim salonda oturdum, kusmamak için 4.30a kadar direndim ama o saaatte bir kustum anlatamam. Açtım aslında nasıl oldu nasıl bitti hiç bilmiyorum neden o kadar rahatsız oldum anlamadımkustuktan sonra beşte uyudum inşallah saat ona kadar uyanmam dedim sekize kadar anca uyumuşum. Son zamanlar geçmiyor sanki.
Ay bilmiyorum çilekim, en son 7-8 saat önce yemiştim bir şeyler. Ama midem doluymuş sindirememiş midem yediklerimi. Bide bebek çok hareketliydi o mu midemi uyardı anlamadım keşke 2de kalktığımda kussaymışım 3 saat kusmamak için uyuyamadımAy neden kuzum yediğin bisey mi dokundu ya da cok mu uzun süre aç kaldın acaba
Benim rüyalarda böyleydi geceNasılsın canım? Var mı sancı falan? O kadar aklım sende ki azıcık uykuya dalıyorum hastane ortamında nstler, sancılar, doktorlar aleminde rüyalar başlıyor. Bir de nasıl ger
Bu insanlar şaka gibiler. Benimde yılbaşında eltimle kaynım gelicek yurtdışındayız biz.Yeni taşındım farklı bir şehire meraktan daha 1 ay bile olmadı ev görmeye koşarak geldiler gidecek gibi de değiller
Küçümseme sorununu askım hamilelikte hassaslaştık mide problemleri, kusmak insanı çok yıpratıyor. Bebek muhtemelen midene vura vura uyardı. Sonrasında bulantın kusman devam etmediyse sorun yok.Ay bilmiyorum çilekim, en son 7-8 saat önce yemiştim bir şeyler. Ama midem doluymuş sindirememiş midem yediklerimi. Bide bebek çok hareketliydi o mu midemi uyardı anlamadım keşke 2de kalktığımda kussaymışım 3 saat kusmamak için uyuyamadımbirde çok kastım karnımı kusarken, sonrasında da bebeğe bir şey olmuş mudur diye hareket etsin diye bekledim bi süre. Uykusuz bi geceydi ya aman en büyük derdim bu olsun tabi ama insan huzursuz oluyor böyle durumlarda.
Sen nasıl oldun kuzum, sancın var mı hissediyor musun bir şey?
Bulantıyı hissettiğin an kuru ekmek gibi bişey yeseydin canım aynısı bana da olmuştu uykumdan uyanmıştım, bastirdiAy gece uyandım saat 2de mide bulantısıyla geldim salonda oturdum, kusmamak için 4.30a kadar direndim ama o saaatte bir kustum anlatamam. Açtım aslında nasıl oldu nasıl bitti hiç bilmiyorum neden o kadar rahatsız oldum anlamadımkustuktan sonra beşte uyudum inşallah saat ona kadar uyanmam dedim sekize kadar anca uyumuşum. Son zamanlar geçmiyor sanki.
Ay hadi bakalım çileğim inşallah müsade eder de biraz kendine gelirsin. Geçen nasıl geçti sancın falan oldu mu daha iyi hissediyor musun?Küçümseme sorununu askım hamilelikte hassaslaştık mide problemleri, kusmak insanı çok yıpratıyor. Bebek muhtemelen midene vura vura uyardı. Sonrasında bulantın kusman devam etmediyse sorun yok.
Daha iyiyim hoca gelsin taburculuk isticem çok yorgunum günlerdir oksijen almadım cıkıp eve gidip bi duş almak istiyorum. Bi problem olursa hemen geri geliriz zaten ama duramıcam artk hastanede cok bunaldım
Ay hadi güzel haberler ver bize inşallah evine git dinlen kalkma çok duş da iyi gelir zaten mislenirsin. Bi şekersiz limonata da içtin mi tamamdırKüçümseme sorununu askım hamilelikte hassaslaştık mide problemleri, kusmak insanı çok yıpratıyor. Bebek muhtemelen midene vura vura uyardı. Sonrasında bulantın kusman devam etmediyse sorun yok.
Daha iyiyim hoca gelsin taburculuk isticem çok yorgunum günlerdir oksijen almadım cıkıp eve gidip bi duş almak istiyorum. Bi problem olursa hemen geri geliriz zaten ama duramıcam artk hastanede cok bunaldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?