Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    203
Gözün aydın canım Gökalp hoca garantici bizi de iki gün salmamıştı, eve çıkınca da çok dikkat et ben dün biraz iyiyim diye kalktım az daha acillik oluyorduk yine, bol su içtim normale döndü birkaç saate... Artık yatcaz biz bol bol yapacak birşey yok, sayılı gün çabuk geçer bebişlerde zamanında sağlıkla gelir inşallah

Kızlar dün sabaha kadar benim minik kızçe karnımı deşip durdu. Karnım şekilden şekile girdi. Hiç durmadı resmen onun yerine ben yoruldum. Sanki deşip çıkacakmış gibi şeyler yaptı. Sabaha kadar uyuyamadım. Bu kadar hareket normal mi?

Sürekli laf ettiğimiz devlet hastanesinde bile hiçbir detayı atlamıyorlar. Ücret ödeyip karşılığını alamamak üzücü gerçekten. Doktorunuzu değiştiremiyor musunuz?
Yani şöyle ki kadın doğum anında görümcemi ölümden kurtarmış resmen damarları vs biseyler patlamış tam hatırlamıyorum, işinin ehli imiş 1 ay önce de arkadaşım doğum yaptı son kontrollere benim doktoruma geçiş yapmak zorunda kaldı kendi doktoru işten ayrıldığı için , nefret ediyordu kadından resmen çok gıcık davranıyor vs ama doğumdan sonra dedi ki çok anaç yaklaşıyor ilgili rahatlatıyor insanı stresimi aldı götürdü dedi tek umudum o işte doğum anı :) doğum paketinde 3 Dr var kadın istediğim için bununla devam etmek zorundayım .

İşte ben de sırf bu sebepten Sezeryan istiyorum…… yok yani beş doktora da test yaptıramadım. Geçmiş olsun kuzeninizi hangi enfeksiyondan yatırdılar

Ben ayağının izini göreceğim az kaldı djkdslls

Ayy cok sevindim cilekcimm darısı diğer arkadaslara.. Ay hadi ins öyle böylee ilerliyoruzzz cok sükür ben de bugün 32+0 oldum insallah bi 36 yı hayırlısıyla görsek bi daha da onemlisiii sağlıkla kucagımıza alsak haftalara da cok takılmıcam artık .hayırlısıyla nasıl iyi olacaksaa

Bende 32+1 canım aynıyız. Benim şuan ilk hedef 34 sonra 36 inş.

Hoca çok tatlı ya izin gününde kalkmış gelmiş hastaneye sabah
Çok sıkı tembihledi kuzum valla yerinden hiç kalkmadan 5 litre suyu içeceksin öyle ya da böyle dedi. Eve gelir gelmez duşa girdim oturarak yıkandım ama arabada sarsıldık ettik diye hemen bikaç kez kasılma oldu. Cok dikkat etmemiz lazım. Şu nidicardı da zor bulduk bütün nöbetçi eczaneleri aradık bi tanesi depodan getiririm dedi eşim gitti şimdi almaya. Sen de nidicard kullanıyor musun?

Minimum 36yı görelim hepimiz ya. Öncesinde doğsa da bi süre küvöze girer geri gelir ama evladını doğurur doğurmaz kucaklamayı kim istemez ki inşallah o güne kadar ulaştırır rabbim hepimizi
Hoca çok uğraştı kasılmaları durdurmak için. Diyor ki anne karnında geçirdiği her an bebek için çok önemli. Hadi kasılmalar başladı hop seni doğuma alayım bunu yapamam çabalıcaz hep birlikte, içerde tutucaz onu dedi

Kızlar yine yattığım halde tansiyon 140/100 şuan sabah tansiyon ilacı içtim. 2. Doz akşam. Sanırım 2 doz yeterli gelmiyor. Yarın randevum vardı doktora napsam acile mi gitsem yarın doktoruma mı

Kızlar yine yattığım halde tansiyon 140/100 şuan sabah tansiyon ilacı içtim. 2. Doz akşam. Sanırım 2 doz yeterli gelmiyor. Yarın randevum vardı doktora napsam acile mi gitsem yarın doktoruma mı
Canım doktoruna bi ulaşmayı dene bence acile git dicek muhtemelen

Canım doktoruna ulaşabiliyorsan haber ver bence. Ulaşamıyorsan da acile gitmen iyi olur. Tansiyon şakaya gelmiyor. Geçen sefer niye hemen gelmedin, evde bekledin diye sordular demiştin yanlış hatırlamıyorsam. Riske atma bence.

canım çok şükürr bununla geçmiş olsun

bana da dün doktor bebek biraz küçük olduğu için 39 u görelim dedi, ben de bekler inşallah diyince beklemezse de bişe olmaz merak etme dedi çok şükür haftalarımız ilerledi ama ben inanıyorum beklicek bebişler sabırsızlanıyolar heralde bizimle tanışmak için

Sana ek doz ya da farklı bi ilaç daha mı lazım acaba ya. Doktoruna bi sor bence bakalım ne diyecek. Bol limonlu su içtin mi

Evet bu haftalarda her gün daha da kuvvetli vurmaya başlıyorlar artık ben de dün gece aynı şekildeydim uyuyamayacağım kadar sert yumruklandım

İyi bari çok şükür bir kaç güne eski formuna döner o zaman iğneler yormuş demekki miniği

Canım ben bu süreçte anladım ki kilonun pekte bir önemi yok. 34 haftalık 2700 doğacağına 38 haftalık 2500 doğsun ama ciğer gelişimi çene gelişimi tamamlanmış olsun gözüyle bakıyor doktorlar. Keşke bizim elimizde olsa miyadına kadar karnımızda tutmak.. hangimiz ister vaktinden önce doğurmayı ama nasip oraya sürüklüyor işte yaşadık gördük. Yani diyeceğim kiloya hiç takılma karnında durduğu hergün fayda bebek için.

Bizimle tanısmak için sabırsız oldukları kesin canım baksana tutamıyoruz serserileri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…