Kızlar kızlarrrrrrrrr hoca nst sonucuma göre bugünlük evine gidebilir demişşşşşş
6 doz nidicard, günlük 5 lt sıvı alımı diye reçete etmiş, salı günü gelsin geri demiş
Oh çok sevindim bi güzel duş alıp dinlenirim.
Canım arkadaşım darısı başına inşallah Bbyz2642
Hastanede olan, ağrısı sızısı olan bütüün kızkardeşlerim size de hayırlı şifalar olsun
Canıım çok şükür çok sevindim evde de asla yorma kendini doktorun dediği gibi sadece tuvalete kalk bir hafta da duracak inşallah miniğin beni de yarın çıkarır inşallah bende evimde kendi yatağımda yatarım
Canıım çok şükür çok sevindim evde de asla yorma kendini doktorun dediği gibi sadece tuvalete kalk bir hafta da duracak inşallah miniğin beni de yarın çıkarır inşallah bende evimde kendi yatağımda yatarım
Hoca çok tatlı ya izin gününde kalkmış gelmiş hastaneye sabah
Çok sıkı tembihledi kuzum valla yerinden hiç kalkmadan 5 litre suyu içeceksin öyle ya da böyle dedi. Eve gelir gelmez duşa girdim oturarak yıkandım ama arabada sarsıldık ettik diye hemen bikaç kez kasılma oldu. Cok dikkat etmemiz lazım. Şu nidicardı da zor bulduk bütün nöbetçi eczaneleri aradık bi tanesi depodan getiririm dedi eşim gitti şimdi almaya. Sen de nidicard kullanıyor musun?
Evet çok tatlı ama son kontrolümde biraz kızdırdım artık onu da, sorularımla bayılttım adamı artık sanırım nidicardı ben ilk hafta günde 6 kullandım şuan günde 4 e düşürdük, ama bende çok terleme yaptı, yazmıştım hatta burayada şimdi 4 e düşünce rahatladım ya da bünyem alıştı artık bilmiyorum.
Evet çok tatlı ama son kontrolümde biraz kızdırdım artık onu da, sorularımla bayılttım adamı artık sanırım nidicardı ben ilk hafta günde 6 kullandım şuan günde 4 e düşürdük, ama bende çok terleme yaptı, yazmıştım hatta burayada şimdi 4 e düşünce rahatladım ya da bünyem alıştı artık bilmiyorum.
Kızzz gökalp hocayı kızdırmayı nasıl başardın sen
Beni de kıpkırmızı yapıyor o ilaç. İçtikten 10 dk sonra pancara dönüşüyor yanaklarım. ama günde 6 kullanıcaz şimdi yinede. İnşallah bende senin gibi 1 hafta içinde 4e düşürürüm çünkü ağır geliyo. Tek artısı tansiyonumu düzene soktu
Kızlar yine yattığım halde tansiyon 140/100 şuan sabah tansiyon ilacı içtim. 2. Doz akşam. Sanırım 2 doz yeterli gelmiyor. Yarın randevum vardı doktora napsam acile mi gitsem yarın doktoruma mı
Kızlar yine yattığım halde tansiyon 140/100 şuan sabah tansiyon ilacı içtim. 2. Doz akşam. Sanırım 2 doz yeterli gelmiyor. Yarın randevum vardı doktora napsam acile mi gitsem yarın doktoruma mı
Kızzz gökalp hocayı kızdırmayı nasıl başardın sen
Beni de kıpkırmızı yapıyor o ilaç. İçtikten 10 dk sonra pancara dönüşüyor yanaklarım. ama günde 6 kullanıcaz şimdi yinede. İnşallah bende senin gibi 1 hafta içinde 4e düşürürüm çünkü ağır geliyo. Tek artısı tansiyonumu düzene soktu
Kuzu çok sevindim Sabahın seherinde hissiyatımı söylemiştim taburcu olacağın içime doğmuş demek ki O zaman diğer hissime göre birkaç haftan var daha doğuma inşallah i