- 22 Kasım 2022
- 4.132
- 4.617
- 63
Canım tebrik ederimm merak etme senin bebişin görür 17 ekimiBen de geldim kontroldennst güzel çıktı rahim ağzı açılmaya devam ediyor 2 cm olmuş dikişler tutuyor buna da şükür diyorum 17 Ekim e gün verdi o zamana kadar kendi gelmek istemezse perşembe günü tekrar nst kontrol var tekrar ciğer geliştirici yapılacak 2+2 doz şeklinde nidicard sabah akşam devam
Bende nabız ölçsün diye taksam mı diyorum da eşim izin vermedi zararlıymış deyip duruyor. Aslında evet bluetooth kapalı olduktan sonra ne olabilir kiBi arkadaşım var ne zaman konuşsam neden takıyorsun Bi de hamilesin diyor. Ama telefona bağlı değil, bluetooth u kapatıyorum o şekilde sorun olmaz bence. Akşam da telefonu uçuş koduna aliyorum
Canım canımm Allahım yardım etsin şifa yağdırsın miniğine inşallahKızlar biz tekrar yoğun bakıma yattık sarılığı 15 geldi yine dualarınıza ihtiyacımız var. Işık tedavisi alacak miniğim
Dimi ya korkutuyolar ama üzmüyolarAy harika mervecim çok mutlu oldumgözün aydın bak oğluşa yaramış ne yiyip içtiysen o şekilde devam et bebişler dirençli çıktı ya maşallah kuzucuklara böyle güzel haberlerle gelin hep
Yani telefon da 7/24 elimizde maşallah. Napıyosun kızzz hazırlıklar bitti mi kontrol ne zamantakmıyorum ama telefonla aynı odada uyuyoruz sonuçta wifi de hep açık zaten
Ay Merve yaaa çok sevindim.. ne güzel haber bu.sen 38 i de görürsün canım benim. Haydi gözün aydın
Ay valla yerimde duramıyorum mutluluktanAy harika mervecim çok mutlu oldumgözün aydın bak oğluşa yaramış ne yiyip içtiysen o şekilde devam et bebişler dirençli çıktı ya maşallah kuzucuklara böyle güzel haberlerle gelin hep
Hahha kız canı çeken olur diye bişey demedim büyük balıklardan yedim parça parça her gün birazYaaaaaa merveeeeeee süper haberler bunlar kızımmmm maşallah subhanallahAy ne kadar sevindim ya cok şükür serpilmiş bebeğin. Hangi balıktan yedin söyle bizde yiyek kızzz
Ayy çok az kaldı o zaman. Geri sayım heyecanı yaşanacakBen de geldim kontroldennst güzel çıktı rahim ağzı açılmaya devam ediyor 2 cm olmuş dikişler tutuyor buna da şükür diyorum 17 Ekim e gün verdi o zamana kadar kendi gelmek istemezse perşembe günü tekrar nst kontrol var tekrar ciğer geliştirici yapılacak 2+2 doz şeklinde nidicard sabah akşam devam
Valla hiç çıkarmadım başından beriKızlar hamilelikte akıllı saat takıyor musunuz ya
Ohhh maşallah gözün aydın canım. Ne yedin ne içtin anlat bende yapayım.Kızlarrrr her kim dua ettiyse Allah ondan razı olsungerçekten duanın gücü diyorum bişey demiyorum. 3 haftadır haftada 50 gr alan oğlum 3 günde 250 gr almış değerleri düzelmiş. Keyfi de yerindeydi kıpır kıpırdı. Doktorum ne yaptıysan devam dedi 3 gün boyunca balık yedim perşembe bi daha bakacak 37 yi görelim hadi dedi C cilekcanavari cilekkkkkk
Geçmiş olsun canım, dualarımız sizinleKızlar biz tekrar yoğun bakıma yattık sarılığı 15 geldi yine dualarınıza ihtiyacımız var. Işık tedavisi alacak miniğim
Kuzum meyve çok tükettim bu hafta, balığı az az her gün öğün olarak ekledim. Bir de kaşar porsiyonunu arttırdım. Onun dışında ekstra bişey yapmadım. Ben balık ve meyve iyi geldi diye düşünüyorumOhhh maşallah gözün aydın canım. Ne yedin ne içtin anlat bende yapayım.
Senin bıdık üzmez annesini oku üfle maşallah deAy valla yerimde duramıyorum mutluluktançok şükür çok mutlu oldum ya bahaneyle doğum tahlillerimi de verdim bi daha onlarla da uğraşmıcam dalga geçer gibi dil çıkarıyor bi de bize deli çocuk
Hahha kız canı çeken olur diye bişey demedim büyük balıklardan yedim parça parça her gün biraz
2500 olmuş iyi dedi kafasıyla çok baskı yapıyor rahim ağzına onun dışında bir sıkıntı yok çok şükürCanım tebrik ederimm merak etme senin bebişin görür 17 ekimiAy cok heyecanlı seyler bunlar ya doğum için gün alıyoruz resmen Genel durumu iyi mi büyümüş mü bıdığın
Geçmiş olsun canım. Üzme kendini sakın. Biliyorum insan evladı gözünün önünde olsun istiyor ama en kısa sürede toparlanacaktır. Her zaman dualarımdasınKızlar biz tekrar yoğun bakıma yattık sarılığı 15 geldi yine dualarınıza ihtiyacımız var. Işık tedavisi alacak miniğim
Ben de şimdi ctg ye gidiyordum, yanimda yatan hasta telefonla mı gidiyorsun, bana yasak dediler dedi. Ben foto falan bile çekiyordum,uyaran da olmadı. Siz telefonlari yanınıza alıyor musunuz o esnada? Cihazın dalgalarini etkiler mjValla hiç çıkarmadım başından beridoktorum da hiç uyarmadı. Telefon elimizden düşmüyor zaten her şey elektronik saatin bi sorun yaratacağını düşünmüyorum
37 haftanın içinde olacak inşallah durursaAyy çok az kaldı o zaman. Geri sayım heyecanı yaşanacakKaç haftalık olmuş olacak doğumda?
Sağlıklı sıhhatli gelsin miniğin inşallah
Yav ben daha 32.haftamda strese girmeye başladım,nasıl olacak çok mu ağrıyor bilmem ne diye.Doktor normal doğumdan başka bir şey hakkında konuşmadı zaten.Normal doğum videoları tadımı kaçırdı.Kötü bir şey olacak korkum yok ama çok yoruluyor insanlar bunu görüyorum.Bir de uzun süre uykusuz kalacağım korkusu basıyor beni.Rahatıma da biraz düşkünümdogum yaklastikca sizde de korkular oluyormu kizlar nasil olacak kotu bisey olurmu diye hep kafamda dolaniyor. sonra kendi kendimi teselli ediyorum yok olmaz falan diyebenmi anormalim yoksa herkesdemi oluyor gunumuzu aldik bizde yazmistim 22 sine sezaryen olacak insallah o zamana kadar durur yerinde sancim kasilmama cok oluyor
Çok geçmiş olsun canım Allah şifa versin hemen iyileşsin inşallahKızlar biz tekrar yoğun bakıma yattık sarılığı 15 geldi yine dualarınıza ihtiyacımız var. Işık tedavisi alacak miniğim
İnşallah dayanacak canım37 haftanın içinde olacak inşallah durursadayansın 10 gün daha inşallah dayanır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?