Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    204
Canım tebrik ederimm merak etme senin bebişin görür 17 ekimi Ay cok heyecanlı seyler bunlar ya doğum için gün alıyoruz resmen Genel durumu iyi mi büyümüş mü bıdığın

Bi arkadaşım var ne zaman konuşsam neden takıyorsun Bi de hamilesin diyor. Ama telefona bağlı değil, bluetooth u kapatıyorum o şekilde sorun olmaz bence. Akşam da telefonu uçuş koduna aliyorum
Bende nabız ölçsün diye taksam mı diyorum da eşim izin vermedi zararlıymış deyip duruyor. Aslında evet bluetooth kapalı olduktan sonra ne olabilir ki

Kızlar biz tekrar yoğun bakıma yattık sarılığı 15 geldi yine dualarınıza ihtiyacımız var. Işık tedavisi alacak miniğim
Canım canımm Allahım yardım etsin şifa yağdırsın miniğine inşallah Hiç merak etme tatlı Aybüşüm hızlıca cıkar ordan

Ay Merve yaaa çok sevindim.. ne güzel haber bu. sen 38 i de görürsün canım benim. Haydi gözün aydın
Ay harika mervecim çok mutlu oldum gözün aydın bak oğluşa yaramış ne yiyip içtiysen o şekilde devam et bebişler dirençli çıktı ya maşallah kuzucuklara böyle güzel haberlerle gelin hep
Ay valla yerimde duramıyorum mutluluktan çok şükür çok mutlu oldum ya bahaneyle doğum tahlillerimi de verdim bi daha onlarla da uğraşmıcam dalga geçer gibi dil çıkarıyor bi de bize deli çocuk
Yaaaaaa merveeeeeee süper haberler bunlar kızımmmm maşallah subhanallah Ay ne kadar sevindim ya cok şükür serpilmiş bebeğin. Hangi balıktan yedin söyle bizde yiyek kızzz
Hahha kız canı çeken olur diye bişey demedim büyük balıklardan yedim parça parça her gün biraz

dogum yaklastikca sizde de korkular oluyormu kizlar nasil olacak kotu bisey olurmu diye hep kafamda dolaniyor. sonra kendi kendimi teselli ediyorum yok olmaz falan diye benmi anormalim yoksa herkesdemi oluyor gunumuzu aldik bizde yazmistim 22 sine sezaryen olacak insallah o zamana kadar durur yerinde sancim kasilmama cok oluyor

Ayy çok az kaldı o zaman. Geri sayım heyecanı yaşanacak Kaç haftalık olmuş olacak doğumda?
Sağlıklı sıhhatli gelsin miniğin inşallah

Ohhh maşallah gözün aydın canım. Ne yedin ne içtin anlat bende yapayım.

Senin bıdık üzmez annesini oku üfle maşallah de dil çıkarışını yerim onun herseyi de öğrenmiş içerde

Canım tebrik ederimm merak etme senin bebişin görür 17 ekimi Ay cok heyecanlı seyler bunlar ya doğum için gün alıyoruz resmen Genel durumu iyi mi büyümüş mü bıdığın
2500 olmuş iyi dedi kafasıyla çok baskı yapıyor rahim ağzına onun dışında bir sıkıntı yok çok şükür sen nasıl oldun

Kızlar biz tekrar yoğun bakıma yattık sarılığı 15 geldi yine dualarınıza ihtiyacımız var. Işık tedavisi alacak miniğim
Geçmiş olsun canım. Üzme kendini sakın. Biliyorum insan evladı gözünün önünde olsun istiyor ama en kısa sürede toparlanacaktır. Her zaman dualarımdasın

Valla hiç çıkarmadım başından beri doktorum da hiç uyarmadı. Telefon elimizden düşmüyor zaten her şey elektronik saatin bi sorun yaratacağını düşünmüyorum
Ben de şimdi ctg ye gidiyordum, yanimda yatan hasta telefonla mı gidiyorsun, bana yasak dediler dedi. Ben foto falan bile çekiyordum,uyaran da olmadı. Siz telefonlari yanınıza alıyor musunuz o esnada? Cihazın dalgalarini etkiler mj

Yav ben daha 32.haftamda strese girmeye başladım,nasıl olacak çok mu ağrıyor bilmem ne diye.Doktor normal doğumdan başka bir şey hakkında konuşmadı zaten.Normal doğum videoları tadımı kaçırdı.Kötü bir şey olacak korkum yok ama çok yoruluyor insanlar bunu görüyorum.Bir de uzun süre uykusuz kalacağım korkusu basıyor beni.Rahatıma da biraz düşkünüm

Çok geçmiş olsun canım Allah şifa versin hemen iyileşsin inşallah genel bebek sarılığı mı bir de alt kan grubu uyuşmazlığından da olabilirmiş yeni doğduğunda baktılar mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…