Maşallah gözün aydın canımBen de geldim kontrolden, bizim kızın yine ayaklar aşağıdaydı bu gidişle sezaryen olacağız gibiama doktor rahim ağzına dikislerine baskı yapamaz bu şekilde o yüzden dursun böyle sorun yok dedi. Karnımın üstünde ağrı olan bir bölge vardı meğer cimcime başını dayıyormuş oraya tak ultrason yaparken çekti başını rahatladım ağrım geçti nst ye girmedim haftaya çağırdı o zaman gireceğim. Ve evet kaşar peyniri+tahin sanki bende de işe yaradı gibi. Ama 15.kilomu aldım öyle bi problemimiz var
Evet çok doğru sardalya hamsi 10 10 sonra da somon geliyorÖzellikle sardalya hamsi küçük balıklardan yiyin kızlar omega 3 onlarda baya yüksek oranda oluyormuş
Kız benim en sevdiğim şeydir ilk ay bi tiksindim ben de bu hafta ilk defa yedim
Ay canım inşallah bakalım kaç haftadır ilk defa bugün içim rahat geldim eve. Rabbim hepimize şifa versin evlatlarımızla sınamasınMaşallah inşallah daha da hızlı kilosunu ve gelişimini tamamlar vaktinde de gelir annesinin kucağına
Ben bayılırım normalde ama ilk haftalarda bi tiksindim yiyemiyorum ya. Hiç yoktan iyidir deyip bir cesaret büyüklerden aldım yağsız yaptım fırında şükür bulantı yapmadı.Özellikle sardalya hamsi küçük balıklardan yiyin kızlar omega 3 onlarda baya yüksek oranda oluyormuş
Kız öyle deme iyi yönleri de vardırAy kocişsiz bi hamilelik geçirdin resmen ya helal olsun sana iyi üstesinden geldin. Doğumdan sonra da yurtdışı seyahatleri olacak mı
Merveeeee Senin bu gebişlikte erko bireylere tahammülün yok ki eline verseler paralarsınKız öyle deme iyi yönleri de vardırben bazen benimkini balkondan atmak istiyorum içimde bi çocuk büyütüyorum yetmiyo babadını da hala büyütcem diye uğraşıyorum
Sağol canım evet zamanla verilecek ama bende biraz takıntı oldu artık aldıkça aldımMaşallah gözün aydın canımkafa aşağıda olunca daha zor gerçekten dikişleri zorluyor kilo verilir boşver emzirdikce peşinden koştukça verilecek hepsi yeter ki iyi sağlıklı olsunlar kimseye güzellik borcumuz yok
Koku olarak büyükler daha az kokuyor canım bu doğruBen bayılırım normalde ama ilk haftalarda bi tiksindim yiyemiyorum ya. Hiç yoktan iyidir deyip bir cesaret büyüklerden aldım yağsız yaptım fırında şükür bulantı yapmadı.
Kız ne güzel betimledin kahkaha attım2 hafta orada 1 hafta burada olacak valla sorma nazımı kedime yaptım anneme kıyamadımaşı işleri olmasa bebeğin çoktan gitmiştim ama toparlasin biraz ben de gider gelirim artık adam yaptı çocuğu kaçtı gitti bordo bereli gibi vur kaç ahahahahaha
Biri elimde işte şuraya gelse de anlatsa çektikleriniMerveeeee Senin bu gebişlikte erko bireylere tahammülün yok ki eline verseler paralarsın
Bi cesaret deniycemmKoku olarak büyükler daha az kokuyor canım bu doğruküçük olanları ekmek arası yicen başka türlü ağır geliyo djdjd
Seni kocana kurulurken görmek isterdim yaBiri elimde işte şuraya gelse de anlatsa çektiklerinigerçi bana çektirdikleri de bin basar da neyse bedavadan baba oluyorlar banane
İnşallah her hafta her gün daha da iyi olacak annesi imkanın varsa dayanabiliyorsan tuzu komple kes ben kestiğimden beri 11-6 12-7 gerçi nidicard da kullanıyorum sabah akşam Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinKızlar bende muayeneden çıktım. Tansiyon ilacını 3 e çıkardı doktorum. Bebişim 2050 gram olmuş. Ama karın çevresi 1 hafta geriye düşmüş.Doktor kontrol altında tutalım dedi. Haftaya yine gitcem. İnşallah tansiyonum bebeğimi etkilememiştir.
ben de kırmızı ette öyle oldu. hala çok tiksiniyorum ama zorla yiyorum ne yapayım. saçma bi sekilde ciğer falan seviyorum ama onun dışında hiç bi kırmızı ete tahammülüm kalmadı...Ben bayılırım normalde ama ilk haftalarda bi tiksindim yiyemiyorum ya. Hiç yoktan iyidir deyip bir cesaret büyüklerden aldım yağsız yaptım fırında şükür bulantı yapmadı.
Aslında haftan ileri olduğu için dozu 4 yapsaydı keşke. Cünkü 38. Haftaya kadar her türlü rahat rahat artırabilir dozu. Vardır gerçi bi bildiği. En kötü birde kardiyolojiye görünürsün.Kızlar bende muayeneden çıktım. Tansiyon ilacını 3 e çıkardı doktorum. Bebişim 2050 gram olmuş. Ama karın çevresi 1 hafta geriye düşmüş.Doktor kontrol altında tutalım dedi. Haftaya yine gitcem. İnşallah tansiyonum bebeğimi etkilememiştir.
Ya kuzum bu nidicard beni bi tuhaf yaptı artık başım dönüyor yanaklarım kıpkırmızı. Hastanedeyken başım dönmüyodu mesela simdi böyle olması normal mi acepİnşallah her hafta her gün daha da iyi olacak annesi imkanın varsa dayanabiliyorsan tuzu komple kes ben kestiğimden beri 11-6 12-7 gerçi nidicard da kullanıyorum sabah akşam Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?