Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    204
Maşallah gözün aydın canım kafa aşağıda olunca daha zor gerçekten dikişleri zorluyor kilo verilir boşver emzirdikce peşinden koştukça verilecek hepsi yeter ki iyi sağlıklı olsunlar kimseye güzellik borcumuz yok

Maşallah inşallah daha da hızlı kilosunu ve gelişimini tamamlar vaktinde de gelir annesinin kucağına
Ay canım inşallah bakalım kaç haftadır ilk defa bugün içim rahat geldim eve. Rabbim hepimize şifa versin evlatlarımızla sınamasın

Ay kocişsiz bi hamilelik geçirdin resmen ya helal olsun sana iyi üstesinden geldin. Doğumdan sonra da yurtdışı seyahatleri olacak mı
Kız öyle deme iyi yönleri de vardır ben bazen benimkini balkondan atmak istiyorum içimde bi çocuk büyütüyorum yetmiyo babadını da hala büyütcem diye uğraşıyorum

Sağol canım evet zamanla verilecek ama bende biraz takıntı oldu artık aldıkça aldım bebekler iyi olsun da artık zamanla gider

Ben bayılırım normalde ama ilk haftalarda bi tiksindim yiyemiyorum ya. Hiç yoktan iyidir deyip bir cesaret büyüklerden aldım yağsız yaptım fırında şükür bulantı yapmadı.
Koku olarak büyükler daha az kokuyor canım bu doğru küçük olanları ekmek arası yicen başka türlü ağır geliyo djdjd

Kız ne güzel betimledin kahkaha attım ama doğru tespit olmuş biraz

Biri elimde işte şuraya gelse de anlatsa çektiklerini gerçi bana çektirdikleri de bin basar da neyse bedavadan baba oluyorlar banane
Seni kocana kurulurken görmek isterdim ya
Beni en çok gece rahat uyuması rahatsız ediyo bu arada bide bana akıl vermesi. Aramış beni bugün diyor ki koltuktan kalkarken bacaklarını ayırma teknik öğretiyor. Dedim o içgüdüyle olan bisey. En canımın yanmayacağı sekilde yapılması gerekeni biliyorum diyorum hala 3 cocuk doğurmus giib bana akıl veriyor. Ya sabırrr

İnşallah her hafta her gün daha da iyi olacak annesi imkanın varsa dayanabiliyorsan tuzu komple kes ben kestiğimden beri 11-6 12-7 gerçi nidicard da kullanıyorum sabah akşam Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Ben bayılırım normalde ama ilk haftalarda bi tiksindim yiyemiyorum ya. Hiç yoktan iyidir deyip bir cesaret büyüklerden aldım yağsız yaptım fırında şükür bulantı yapmadı.
ben de kırmızı ette öyle oldu. hala çok tiksiniyorum ama zorla yiyorum ne yapayım. saçma bi sekilde ciğer falan seviyorum ama onun dışında hiç bi kırmızı ete tahammülüm kalmadı...

Aslında haftan ileri olduğu için dozu 4 yapsaydı keşke. Cünkü 38. Haftaya kadar her türlü rahat rahat artırabilir dozu. Vardır gerçi bi bildiği. En kötü birde kardiyolojiye görünürsün.
Kan akımına falan baktı mı canım orda bi sorun yok değil mi?

Ya kuzum bu nidicard beni bi tuhaf yaptı artık başım dönüyor yanaklarım kıpkırmızı. Hastanedeyken başım dönmüyodu mesela simdi böyle olması normal mi acep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…