Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    204
Hayırlı olsun sizin de korku olmaz mı kafada kur kur manyak oluyor insan rüyalar abuk sabuk sonra düşündüm büyüyecekler koca sıpa olacaklar endişelerimiz hiç bitmeyecek

Doğum korkusu bende hiç yok yaa heyecan duyuyorum o anı yaşamak için Hiç kötü ya da olumsuz seyler getirme aklınaa hamilelik zaten uzun bi yolculuk, bari doğumumuzun her saniyesi keyifle dolu olsun

Ohh maşallah
İyiyim canikom çok şükür ağrım yok annem var yanımda. Yiyip içip yatıyorum yarın kontrole gidicez
Allah nazardan saklasın canım inşallah yarın da güzel haberler alacaksın ben de öyle annem var yat babam yat başka bir şey yapmıyorum eşimi çok özledim o da bakalım ya bu cuma ya da haftaya gelecek yurtdışından

Maşallah inşallah daha da hızlı kilosunu ve gelişimini tamamlar vaktinde de gelir annesinin kucağına

Ctg nin nst olduğunu düşünerek cevap veriyorum. Ben hep telefonumla giriyorum. Hemşireler de tabiki alabilirsiniz sorun olmaz dediler

Bi arkadaşım var ne zaman konuşsam neden takıyorsun Bi de hamilesin diyor. Ama telefona bağlı değil, bluetooth u kapatıyorum o şekilde sorun olmaz bence. Akşam da telefonu uçuş koduna aliyorum
Valla ben de taktım ya bilmiyorum zaten sürekli telefonlar elimizde, yanımızda. Evde WiFi var hep etkileşimdeyiz

Kızlar ya bende bugün kontrole gidicem 3de yazmıştım zaten bikaç gündür bel ağrısı yaşıyorum bacağıma vuruyor hatta regl olacak gibi bi ağrı özellikle geceleri oluyo gündüz olmuyo ama yine de gece beni korkutuyor. Normalde nst için perşembe günüydü randevum ilk nstye girecektim. Ama bugüne çektim korkudan

Ay kocişsiz bi hamilelik geçirdin resmen ya helal olsun sana iyi üstesinden geldin. Doğumdan sonra da yurtdışı seyahatleri olacak mı

Ben de geldim kontrolden, bizim kızın yine ayaklar aşağıdaydı bu gidişle sezaryen olacağız gibi ama doktor rahim ağzına dikislerine baskı yapamaz bu şekilde o yüzden dursun böyle sorun yok dedi. Karnımın üstünde ağrı olan bir bölge vardı meğer cimcime başını dayıyormuş oraya tak ultrason yaparken çekti başını rahatladım ağrım geçti nst ye girmedim haftaya çağırdı o zaman gireceğim. Ve evet kaşar peyniri+tahin sanki bende de işe yaradı gibi. Ama 15.kilomu aldım öyle bi problemimiz var

Oyy bak senin kızçe dikişlere zarar vermemek için yönünü değiştirmemiş demek ki

Aman boşver arkadaşım bizim aldığımız kiloların önemi yok veririz nasılsa. Sen hiç hareket edemedin doğru düzgün, kilo almaman doğaüstü bi durum olurdu. Ki iyi bile almışsın süper gidiyorsun devam böyle

Ay kocişsiz bi hamilelik geçirdin resmen ya helal olsun sana iyi üstesinden geldin. Doğumdan sonra da yurtdışı seyahatleri olacak mı
2 hafta orada 1 hafta burada olacak valla sorma nazımı kedime yaptım anneme kıyamadım aşı işleri olmasa bebeğin çoktan gitmiştim ama toparlasin biraz ben de gider gelirim artık adam yaptı çocuğu kaçtı gitti bordo bereli gibi vur kaç ahahahahaha

Aynen balım valla gün içinde o koltuktan öbür koltuğa yuvarlana yuvarlana bu güne geldik benim kızçenin dönmeye niyeti yok gibi geldi bana annesine seçim şansı bırakmadı kendisini de vahşi kelebek ilan ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…