Amaaaan kaaaççç çekilirmi bu ayolKızlar bu gebeliği halletmiş gibi saçma bir soru soracağım ahahhaha aramızda bir daha gebelik,bebek düşünürüm diyen var mı merak ediyorum
Her kafadan bir ses çıkıyor ya bu zamanlar da en güzelini sen tecrübe ederek öğreneceksin zaten bir de her bebek çook farklı ben tecrübe ettim ama belki bu bebiş de beni başka yöntemlere itecek o yüzden anı yaşamak en güzeliEvet en mantıklısı böyle olacak gibivalla baya şekillendi kafamda kızlar ya sağolun. Aynı fikirde olduğumuz için mutluyum. En sakin insanlardan biriyim beni bile pinpirikli yaptılar
Ben 2. Ye çok zor ikna oldumKızlar bu gebeliği halletmiş gibi saçma bir soru soracağım ahahhaha aramızda bir daha gebelik,bebek düşünürüm diyen var mı merak ediyorum
Kızlar bu gebeliği halletmiş gibi saçma bir soru soracağım ahahhaha aramızda bir daha gebelik,bebek düşünürüm diyen var mı merak ediyorum
Aaa belli olmuyor muymuş renkli ultrasonda belki olur diye ben de soracaktımdoktorum hala detaylı ultrasonda ciddi ciddi bebeğin saç rengini sorduğum için hatırlatıp gülüyo unutamadı adam kaç haftadır benim rezilliği doğurcam hala dalga geçiyo
Eşim daha şimdiden ikinci çocuğun hayalini kuruyor. Ama ben bir daha yapabileceğimi sanmıyorum. Hamilelik süreci bende travma olarak kalacak gibi hissediyorumKızlar bu gebeliği halletmiş gibi saçma bir soru soracağım ahahhaha aramızda bir daha gebelik,bebek düşünürüm diyen var mı merak ediyorum
Ben de hamileliği yaşadıktan sonra bir daha cesaret edemem diye düşünüyorum,bir de doğunca ne olacak kim bilir .Kimle konuşsam baştan aynı süreçleri yaşamak çok zor geliyor,bana başlamadan zor geliyor onları anlıyorumben oldum olası tek çocuk taraftarıydım, iyice kanaat getirdim belki ileride maddi manevi yetebileceğime emin olursam evlat edinmek hayalim
Canım o kuradursun bebeği taşıyan,ruh hali ve fiziksel durumu değişen sensin.Kolay bir hamilelik değilse tabiki travma oluyor.Sadece fizyolojik de değil,insanın özel hayatında yaşadığı şeylerde hamilelikte iki kat misliyle etkiliyor bence .Bu da kolay unutulmuyor .Eşim daha şimdiden ikinci çocuğun hayalini kuruyor. Ama ben bir daha yapabileceğimi sanmıyorum. Hamilelik süreci bende travma olarak kalacak gibi hissediyorum
2 güzel bir seçim ama kararında olmuşBen 2. Ye çok zor ikna oldumAllah isteyenlere nasip etsin diyorum benden bu kadar valla
Biz bir tane daha istiyoruz ama bu ilk çocuğumuz tecrübe ettikten sonra farklı bir karar verebilirizKızlar bu gebeliği halletmiş gibi saçma bir soru soracağım ahahhaha aramızda bir daha gebelik,bebek düşünürüm diyen var mı merak ediyorum
Eşim çok istiyordu kızım da isteyince kıramadım onları2 güzel bir seçim ama kararında olmuş
Yalan yok yaşım 43 olmasa ben çok isterdim tek tüpte 3 embriyom kaldı ya da kendim denerdimKızlar bu gebeliği halletmiş gibi saçma bir soru soracağım ahahhaha aramızda bir daha gebelik,bebek düşünürüm diyen var mı merak ediyorum
Peki öneriniz tavsiyeniz var mi , sarılık olmaması için. Gebelik okulunda da hiç bahsetmedilerBide sarılıkla ilgili sarı tülbenti bende annemin önerisiyle koymuştum ama hiç fayda etmedi doğduktan 4. Gün sonra hastaneye yatış yapıldı 1 gece Işın aldı kızım ve sonra da 1 ayda anca düzelmişti. O yüzden tamamiyle gerçek dışı olduğuna inanıyorum bunda öyle bişey yapmıcam zaten gurbetteyim kimse de zorlayamaz
Bir arkadaşımın çocuklar arası 1.5 yaş var,kız bitti yani.Ne zaman konuşsam tavsiye etmiyorum kesinlikle dedi.Ve sürekli ilk çocuğunu düşünmek zorunda kaldı ama çok ara vermek de gerçekten insanın istemeyeceği bir şey haline geliyor.Tekrar bir konfor dönemine giriyor çünküEşim çok istiyordu kızım da isteyince kıramadım onlarıama şuan eşim de diyor 2 tane yeter diye o da istemiyor artık
Şaka bi yana yaş ilerledikçe ve araya da zaman girdikçe çok uzaklaşılıyor aynı şeyleri yaşamaktan insan. Diğer türlü de yaş arası az olunca anne dinlenemiyor hiç. Çok değişik bi denklem ya hiç büyük konuşmaya da gelmiyor böyle şeyler
Benim bildiğim anne karnında fazla kalması ve sık emzirmek iyi geliyormuş.Peki öneriniz tavsiyeniz var mi , sarılık olmaması için. Gebelik okulunda da hiç bahsetmediler
Başkalarına yanlış ya da ters gelebilir bu benim kendi yaşadığım tecrübem ve nacinaze fikrim ben bu şekilde yapıcam.Peki öneriniz tavsiyeniz var mi , sarılık olmaması için. Gebelik okulunda da hiç bahsetmediler
Olsun ya onun da kısmeti tek çocuk olmak olsun,hayat bizim planladığımız gibi olmuyor çoğu zamanYalan yok yaşım 43 olmasa ben çok isterdim tek tüpte 3 embriyom kaldı ya da kendim denerdim
1.5 yaş mı çookkk zor ya Allah kolaylık versin arkadaşınaBir arkadaşımın çocuklar arası 1.5 yaş var,kız bitti yani.Ne zaman konuşsam tavsiye etmiyorum kesinlikle dedi.Ve sürekli ilk çocuğunu düşünmek zorunda kaldı ama çok ara vermek de gerçekten insanın istemeyeceği bir şey haline geliyor.Tekrar bir konfor dönemine giriyor çünkü
Biz bir tane daha istiyoruz ama bu ilk çocuğumuz tecrübe ettikten sonra farklı bir karar verebiliriz
Aynen ilk çocuktan sonra bütün fikirler değişir artık ama kimi de rahat bir süreç geçiriyor ikinciyi o yüzden yapıyor,ikinci pek birinciye benzemiyor o ayrıBiz bir tane daha istiyoruz ama bu ilk çocuğumuz tecrübe ettikten sonra farklı bir karar verebiliriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?