Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    206
Ayy di mi herkeste ayrı şikayet baş gosteriyor bebis gelince daha zor olacak diyorlar, bunlar iyi günlerimiz galiba.. Ama onları gorunce şikayet de kalmaz heralde

Eşim daha şimdiden ikinci çocuğun hayalini kuruyor. Ama ben bir daha yapabileceğimi sanmıyorum. Hamilelik süreci bende travma olarak kalacak gibi hissediyorum
Geçen biz de konuştuk dondurulmuş embriyolar var, ama bundan sonraki her gebelikte Serklaj olmam gerekiyormuş hafif travma bıraktı bende

Yarın gideceğim söylerim bakalım ne diyecek teşekkürler canım
Geçmiş olsun gaita istedi mi doktor onda daha net sonuç alırsın
Doktoruma yarın gideceğim canım nasıl bir yol izler bilemiyorum

Geçen biz de konuştuk dondurulmuş embriyolar var, ama bundan sonraki her gebelikte Serklaj olmam gerekiyormuş hafif travma bıraktı bende
Canım sen acil serklaj olmuştun, değil mi? Öyle olunca biraz zorluyormuş ama 12. haftada atılan önlem amaçlı serklaj hayatına hiç engel olmuyormuş. Bir ara benim de rahim ağzı kısalığıyla ilgili korkularım olunca baya araştırmıştım.

Hamilelik öncesi yapılan bir serklaj tipi var diye biliyorum. Biraz araştırmıştım bende de kısalma başlayınca. Transfere de engel olmuyormuş.

Evet canım 11mm ken acil olmuştum, dediğin gibiymiş sanırım doktora sorucam bunu da

Hamilelik öncesi yapılan bir serklaj tipi var diye biliyorum. Biraz araştırmıştım bende de kısalma başlayınca. Transfere de engel olmuyormuş.
Evet abdominal oluyormuş karından galiba. Kısalma korkutucu gerçekten, uzadı mı sonradan sizin

Ben de 0 pozitifim eşim de A pozitif o zaman Allah korusun sarılık durumu mu olacak

Evet canım 11mm ken acil olmuştum, dediğin gibiymiş sanırım doktora sorucam bunu da
Benim 22. haftamda rahim ağzı uzunluğu 28 mm ölçülmüştü. Cumartesi günü 25 mm ölçüldü. Bazen düşünüyorum. Acaba yemek yapmak harici hep yattığım için mi daha fazla kısalmadı yoksa yapım mı böyle diye

Benim geçen hafta 13mm ölçüldu, hastanedeyim o günden beri

Süt saklama poşet ve şişelerim de geldi benim gibi hala alışverişi bitmeyen var mı arada gelenleri yazın da aklımıza gelsin eksikler
Bizim daha çok eksiğimiz var gibi burun aspiratörü, tırnak makası, tarağı nevresimi falan alınmadı daha düşündükçe de çıkıyor
Ya bende iştahsızlık başladı sizde de var mı
Bende de var iştahsızlık daha doğrusu acıkıyorum ama masaya oturunca çok yiyemiyorum canım istemiyor kısa süre sonra tekrar acıkıyorum

Ben de 0 pozitifim eşim de A pozitif o zaman Allah korusun sarılık durumu mu olacak
Bizde de var bana ilk haftalarda sağlık ocağındaki ebe demişti ben 0+ eşim ab+ daha sonra gittiğim doktorlara sorduğumda önemli bir şey olmadığını söylediler

Canım kendini yormamanın da etkisi olmuştur, bebişler ağırlaştıkça baskıları artıyor rahim ağzına o yüzden de zamanla zaten kısalıyor kendiliğinden. 3 mm gibi ölçü farkları o anki yatış pozisyonundan idrara sıkışık olmandan bile farkedebiliyor. Artık istesek de aktif olamıyoruz zaten önceden ayaklanmak istiyordum hep ama yatmak artık daha makul geliyor

Çok geçmiş olsun haftanız ilerlemiş az daha dişinizi sıkın kendinizi üzüp sıkmayın o bile kasıyor insanı ben çok hikaye okudum dikiş olmadan 39ları görenler de vardı
Enfeksiyon da buldular, ondan kaynaklı da olabiliyormuş. Bu saatten sonra az kaldı allahtan. Yatıp kendimi yormazsam düzelir ve son haftalara kadar bekleyebiliriz inş. Erken doğum riski testi yapıldı negatif cikti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…