Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    206
Kızlar bende muayeneden çıktım bu arada güncelleyeyim sizi tombik kızım 2900 olmuş 35 haftamdayım, 2 hafta önden gidiyordu şimdi 5 6 gün önde gidiyor gibi çıktı onun bi açıklamasını yaptı doktorum ama anlayamadım tam üstelemedim de bi sıkıntı yok dedi. Zaten 5 6 gün önde dediği halde yine kilosu var yani aynı oranda almış. Nst hep stabil gidiyor sancı yüzü görmedim hiç yine şükür sürekli 20lerdeyim eğer bebiş beklerse hiç sancı görmezsek erken almak istemiyorum 3 Kasımda alırım dedi 39 küsür hafta oluyorum o zaman, ama erken gelmek isterse sancı durumuna göre beklemeyiz bir hafta önce de alabiliriz 27 ekim dolaylarında sen hazırlıklı ol dedi. Bakalım hayırlısı ben de zamanımdan çok geç doğmuşum benim kızçe bekletecek bizi gibi

Selam kızlar Ben yarın öğleden sonra 2 gibi doğuma giriyorum. Sabırsız kızım kanalda iyice ilerlemiş. Sağlığı kilosu güzel cok şükür. Dua edin bize, sağlıkla kavuşalım
Yaaaaa çileğim hayırlı sağlıklı güzel bir doğum olsun insallah hiç anlamadan bebeğini kucağına alasın dualarım seninle

Bizim de 27 28 Ekim gibi aynı gün sürpriz de yapabiliriz sağlıkla gelsin

Kızlar hastane odası isimli kapı süsü yada hediyelik tarzı şeyleri nereden yaptırdınız. Tavsiye edebileceğiniz linkler varmı?

Askooo iki çocuk doğurdum hala anlayamıyorum göbek asagi nasıl iniyor müsait olursan bir karin fotosu atar mısın inince nasıl oluyor diye

Maşallah tombişe yumuş yumuş olacak annesi doğduğunda ne güzel ele avuca gelir sağlıkla zamanında gelsin canım

Selam kızlar Ben yarın öğleden sonra 2 gibi doğuma giriyorum. Sabırsız kızım kanalda iyice ilerlemiş. Sağlığı kilosu güzel cok şükür. Dua edin bize, sağlıkla kavuşalım
Canım hadi hayırlı haberlerle inşallah Alya kuşum geleceği zamanı seçti kız doğumdan çıkınca bize haber et. Merak ederim iyi misiniz nasılsınız diye.

Aaa neden öyle bir karar aldı canım sancı çıktı mı?? Yoksa sadece ilerlemiş diye mi? Hayırlısıyla sağlıkla gelsin inşallah

Kızlar hastane odası isimli kapı süsü yada hediyelik tarzı şeyleri nereden yaptırdınız. Tavsiye edebileceğiniz linkler varmı?
Ben şöyle kalpli anahtarlıklar yaptım kendim, amigurumiye merak salmıştım son zamanlarda, hem oyalandım yaparken kapı süsünü çikolata vs trendyoldan aldım, çikolatanın tadını çok beğendik
Kapı süsü

Eklentiler

• 1000009860.webp
    56,7 KB · Görüntüleme: 0
  • 1000009859.webp
    44,5 KB · Görüntüleme: 0
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…