- 22 Şubat 2025
- 28
- 18
- 3
- 35
Saglikla ve kolaylikla gelsin mutlulukla kavusun insallah aminCanım kızlar cok teşekkür ederim dualarınızı kalpten hissediyorum. Heyecandan kalbim ağzımda, zaman cabuk geçse bari![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Saglikla ve kolaylikla gelsin mutlulukla kavusun insallah aminCanım kızlar cok teşekkür ederim dualarınızı kalpten hissediyorum. Heyecandan kalbim ağzımda, zaman cabuk geçse bari![]()
Bende de duygusallik artti ozellikle sabahlari oluyor cikabilirsem disari cikiyorum cikamazsam evde hareketli ingilizce bebek sarkilari ya da komedi dizileri aciyorum kendimi eylemeye calisiyorumArtık bebek görünce falan ağlıyorum o derece oldum
Evet oluyor hatta uykudayken de oluyor uyanip soguk su icince rahatliyorumKizlar arada sıcak basması size de oluyor mu anlık 5-10 saniye ter basiyor kıpkırmızı oluyorum geçiyor sonra![]()
merhaba, trombosit değeriniz kaç çıktı ?insallah oyle olur canim. benim 2 ci sezaryen olacak zaten az cok neler olacagini biliyorum aslinda zorda degil 3 gune guzel yurumustum 1 hafta bas agrim olmustu o da ilaclarla idare etdikden sonra. hepsini toplasam 7 - 10 gune her sey gecti gibi sayilirdi. sadece o zamanlar kan pihtilasma sorunum yoktu simdi var ondan korkuyorum aslinda burada yazmak istemiyordum endiselerimi sizide endiselendirmek istemem ama etrafimda kime soylesem korkumu kimse anlamiyor her kez bebeyin sagligini dusunuyor ayy sana ne olacak ki diyorlar bisey olmaz falan. oyle kendi kendime dusunmekten deliricek gibi oluyorum ondan yazdim paylastim
Ayyy ben de aynı. 2.5 hafta sonra yani tam 36.hafta mecburen doğum yapacağım şehre gideceğim. 5 saat.Kizlar bi cilginlik yapip 36. Hafta arabayla uzun yola çıkıyorum doğum için. Böyle olan var mi cevresinde falan önerileriniz var mi
Doktor izin verdi bu arada
Benden de gelmedi sanırım hiç fark etmedimkızlar benden hiç süt falan gelmedi ya geldiyse de ben fark etmedim![]()
![]()
Yürüyememeye baslayincaKizlar 32+3 oldum kizim asiri hareketlendi bayagi tekme yumruk hissediyorum bu normaldir dimibir de 3 gun once kontrolde bebek ters dedi basi yukardaymis bebisiniz bas asagi donerken hissettiniz mi nasil bi histi?
Ahh kaderdasimAyyy ben de aynı. 2.5 hafta sonra yani tam 36.hafta mecburen doğum yapacağım şehre gideceğim. 5 saat.
Öneriler ?![]()
Ahh kaderdasimben hiç istemeye istemeye gidiyorum o ayrı
Allah bize yardım etsin
Bunda değil ama ilk kızımda hissettim ben, böyle göbeğim sağ sol, sağ sol, sağ sol çekildi resmenKizlar 32+3 oldum kizim asiri hareketlendi bayagi tekme yumruk hissediyorum bu normaldir dimibir de 3 gun once kontrolde bebek ters dedi basi yukardaymis bebisiniz bas asagi donerken hissettiniz mi nasil bi histi?
Yüksek dediğiniz değerler kaç ?Kızlar şekerden konu açılmışken nasıl gidiyor ölçümler ben insülin de kullanıyorum akşamları ama kaçıyor yüksek çıkıyor bazen yediğimde bazen de açlıkta annemler de gebelikte çıkıyor şeker çok takılma bizde de çıktı dikkat bile etmedik diyorlar ama doktorlar aşırı önem gösteriyor bilmiyorum dozu için konuşsam mı yoksa arada bir böyle yüksek çıkması normal mi
Canımmm sen nasıl oldun bebiş nasıl
Ben artık bende değilim kalk diyolar kalkıyorum emzir diyolar emziriyorum ye diyolar yiyorum uyu diyolar uyuyamıyorum bugün emzirmeden çıkarken memem açık çıkmışım hemşire uyardı o derece mala bağladım artıkCanımmm sen nasıl oldun bebiş nasıl
Sağlıkla kavuşursunuz inşallah, Allah yanınızda olsunSelam kızlarBen yarın öğleden sonra 2 gibi doğuma giriyorum. Sabırsız kızım kanalda iyice ilerlemiş. Sağlığı kilosu güzel cok şükür. Dua edin bize, sağlıkla kavuşalım
![]()
Ay kahkaha attımBen artık bende değilim kalk diyolar kalkıyorum emzir diyolar emziriyorum ye diyolar yiyorum uyu diyolar uyuyamıyorum bugün emzirmeden çıkarken memem açık çıkmışım hemşire uyardı o derece mala bağladım artık
Sağ salim eve giderim inş ajsjsj
Aynen öyle kim bana beddua ettiyse Allah cezasını versin wjajs kesin kaynanam olacak kaknem kadın ettiaahsjsAy kahkaha attım
Kıyamam ya analık lohusalık bebişin durumu hepsi üst üste geldi hastaneden çıkamadın doğru düzgün, iyi bile dayanıyorsunuz. Bebiş nasıl, senin sütün geliyor mu?