Canım bu durum bende bayadır oluyor. Ve hiçbir sorun çıkmadı. Son kontrolde doktora söyledim. Poposu sol göğsümün altında, ayaklarını sol yanıma dayamış. Kafasını da mesaneme gömmüş. Özellikle sol tarafım çürüdü artık. Nefesimi kesiyor poposunu dayadığı zaman. Bu bebeğin bir yere toplanmasıymış. Ama doktor sancı olunca bütün karnın kaskatı kesilir dedi. Anlamamak imkansızmış.Yok öyle keskin bir ağrım falan yok sadece sertleşiyor. Tümsek olan yer ağrıyor geçiyor ve tekrarlıyor. İlk defa öğlenden beri olunca korktum biraz uzanıp dinleneyim en iyisi
Ohooo bu ara benimki dansa başladıKızlar bebeğiniz hareketli mi ya benim bebek çok hareketli karnımda özellikle yattığımda salıncak var sanki, içimde oradan oraya atıyor kendini .Resmen sıkışıyorum hareketleriyle ne nerede onu da bilmiyorum
Şimdi uzandım valla bi iyi geldi ki. İyiyim sanıp yoruyoruz kendimizi bazen. Niye toplanıyorsa bu bebeler deYorma kendini kuzucum aman dikkat et dinlen, evet bana da hep tüm karnın sertleşmesinden bahsediyolar bazen geriliyor gibi hissediyorum ama işte kestiremiyorum çok. Bugün doktorum da dedi sürekli toplanma yaslanma hali olur bu dönemde, bütün karnın sert mi komple taş gibi oluyo mu geriliyo mu ve akabinde bi ağrı sızın varmı ona bak dedi. Tam yaşayamadan tabi asla anlayamayacağım farkı
Geçmiş olsun canımAşağıda değildi ondan eminim.
Karnımdaki sertleşme tüm karın değil çocuk hareketinden kaynaklı gibi yani bir yere yaslanıyor toplanıyor gibi. Ama araba sürerken fena arttı anlattıklarıma göre gel için rahat olsun dediler.
Neyse NST iyi çıktı. Sonra sorumlu hemşire doktorumu aradı o da alttan muayene yap demiş. Arkadaşım da orada hemşire bana demişti ki bu çok hoyrat bakıyor haftan erken korkuyorum uyaracak falan diye. Arkadaşım baksın dedim o hemşire de kıdemliyim diye arkadaşıma baktırmadı. Çok ısrar etti baktırmam için ama kağıt imzalayıp geldim devam ederse yarın doktoruma gelirim dedim. NST iyi karnın yumuşak diyorlar ne gerek anlamadım. Neyse sanırım yordum kendimi bugün. Şimdi dinlenicem geçer. Sertlik tüm karın olsaymış sıkıntıymış sanırım.
Ben yana yattığımda bir sol taraf şişiyor bak bir sağ taraf sanki kayar gibi sanırsın deprem oluyorOhooo bu ara benimki dansa başladı
Canım benimki de bgn akşamdan beri tam tersi durgun ya. Hareket sayımına ihtiyacım olmazdı üç dört saattir hareket sayıyorum. Bi ara iki üç tekme canımı acıtacak kadar sert tekmeler attı. Bazende uyanık karın yüzeyimde hissediyorum, elimi koyduğumda hareket ediyor rahatsız etmişim gibi. Sonra yine duruyor. Doktora gitsem mi bilemedim.Kızlar bebeğiniz hareketli mi ya benim bebek çok hareketli karnımda özellikle yattığımda salıncak var sanki, içimde oradan oraya atıyor kendini .Resmen sıkışıyorum hareketleriyle ne nerede onu da bilmiyorum
Yaklaşık 10 gündür benimki de baya hareketli canım. Bazen inanılmaz bir şekilde sallıyor karnımıKızlar bebeğiniz hareketli mi ya benim bebek çok hareketli karnımda özellikle yattığımda salıncak var sanki, içimde oradan oraya atıyor kendini .Resmen sıkışıyorum hareketleriyle ne nerede onu da bilmiyorum
Kızzzzzz sancı cekiyorum sancıııı anamdan emdiğim süt burnumdan geldi ne oturabiliyorum ne kalkabiliyorumPeki doğuma almasa nolurmuş onu merak ettim açılma vs yoksa niye doğuma alacak ki kızçen stres mi oldu
Ay çok heyecanlı yarın bu saatlerde viyaklayan bir minik kuşun olacakk
Ben sadece akşamları 16lık levemir yapıyorum yetmiyor bence doktora bir söyleyeyim sana yeterli geliyor mu? rahat yemek yemek için bile doğurmak istiyorum artıkKahvaltıdan ve öğle yemeğinden hemen önce Humalog yapıyorum. Kahvaltı biter bitmez 8 ünite Levemir yapıyorum. Bir de uyumadan tekrar 26 ünite Levemir yapıyorum.
Benim de özellikle akşam yemeği öncesi ve sabah açlıklarım yüksek. Sizi o kadar iyi anlıyorum kio kadar emeğe bu değerler can sıkıyor ama sona yaklaştık sayılır
Kızına kavuşacağın anı düşün çok az kaldıı kokusunu almana onu düşünerek rahatlat kendini aşkitomKızzzzzz sancı cekiyorum sancıııı anamdan emdiğim süt burnumdan geldi ne oturabiliyorum ne kalkabiliyorumbebek ucuna gelmiş zaten, doktor elle muayene yaparken parmağı direkt kafasına değdi. Sabaha kadar nidicard içerek dayancam bu sancılara da
Herkes korkuyor musun diye soruyor, içimde gram ne korku ne stres var. Sadece tospiğime kavuşacağım anı hayal ediyorummmKızına kavuşacağın anı düşün çok az kaldıı kokusunu almana onu düşünerek rahatlat kendini aşkitomay herşeyin hazırmııı tamam mısınızz üff çok heyecanlı
Bak işte pozitiflik budur en güzelini yapıyorsun sakin ol korku strese zaten hiç gerek yok, yarından itibaren koynunda olacak inşallah güzel kızınHerkes korkuyor musun diye soruyor, içimde gram ne korku ne stres var. Sadece tospiğime kavuşacağım anı hayal ediyorummm
Hersey hazırrr sadece hazırlanıp evden cıkmak kaldı. Tahmin edebileceğimden daha heyecanlı bi olaymış bu yaaaa
Ayy ben orayı kaçırmışım kuzumm kıyamamKızzzzzz sancı cekiyorum sancıııı anamdan emdiğim süt burnumdan geldi ne oturabiliyorum ne kalkabiliyorumbebek ucuna gelmiş zaten, doktor elle muayene yaparken parmağı direkt kafasına değdi. Sabaha kadar nidicard içerek dayancam bu sancılara da
Ayyy bebeğimi mi öpücem şimdi ben yarın yaAyy ben orayı kaçırmışım kuzumm kıyamamyerim onun kafasını annesi yarın öğleden sonra öp yerime. Bu geceyi de atlattın mı tamam artık
Ben yaşıyorum ara ara sürekli soluma yatmaya calismaktan oldu diye düşünüyorum arada sağıma da dönüyorum artık baya rahatladı bir de eşime at kestanesi kremi ile masaj yaptırıyorum o da çok iyi geliyor lanet bir ağrı iyi biliyorumKızlar hepimizde ayrı bir sıkıntı son haftalar bizi nası yordu yabende de üç dört gündür yeni bir güncelleme oldu siyatik ağrısı böyle kalçadan giriyor bir anda topuğuma kadar elektrik çarpması mı desem ağrı acı mı desem kramp girecek gibi oluyor. Yürüyemiyorum bikaç dakika. İnternetten baktım hamilelikte yaygın sıkıntılardanmış. Yaşayan var mı acaba?
Bu arada ben aşırı alerjik bir insanım lohusa dönemi için daha önce beije markasının doğal pedlerinden aldım. Bugün de molped pure&soft gecepedi 30 lu üç paket yani toplam 90 tane ped içeren bir paket Hepsiburada dan 369 tl ye aldım kızlar gratisten falan baya ucuza geldi. Bu dediğim doğal pamuk olan alerji yapmayan pedlerinden. Emiciliği beije nin iyi mi bilemiyorum riske atmak istemedim. Ben depend falan kullanamıyorum onlar da alerji yapıyor. İlk sezeryanımda da sadece ped kullandım hastane dahil. Almak isteyen olursa indirimli paketleri kaçırmasın trendyolda da var bu arada.
Oyyy teşekkür ederim cancazımmmm hepiniz iyi ki varsınız pozitif enerjilerinizin hepsini aldımmmBak işte pozitiflik budur en güzelini yapıyorsun sakin ol korku strese zaten hiç gerek yok, yarından itibaren koynunda olacak inşallah güzel kızınzaten bunu düşünmek yetiyor insana.
Heyecanlı olmazmııı hiç dünyanın en güzel hissi, çok güzel bir anne olacaksın çileğim
Tatlı bir şeyler yiyip yana mı uzansan acaba her zaman aynı enerjide olmuyorlar sanırım,çok nadir de olsa bazı günler benim bebek de hareket etmiyor özellikle ayaktaysam zor.Canım benimki de bgn akşamdan beri tam tersi durgun ya. Hareket sayımına ihtiyacım olmazdı üç dört saattir hareket sayıyorum. Bi ara iki üç tekme canımı acıtacak kadar sert tekmeler attı. Bazende uyanık karın yüzeyimde hissediyorum, elimi koyduğumda hareket ediyor rahatsız etmişim gibi. Sonra yine duruyor. Doktora gitsem mi bilemedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?