Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    207
Kızlar hepimizde ayrı bir sıkıntı son haftalar bizi nası yordu ya bende de üç dört gündür yeni bir güncelleme oldu siyatik ağrısı böyle kalçadan giriyor bir anda topuğuma kadar elektrik çarpması mı desem ağrı acı mı desem kramp girecek gibi oluyor. Yürüyemiyorum bikaç dakika. İnternetten baktım hamilelikte yaygın sıkıntılardanmış. Yaşayan var mı acaba?
Bu arada ben aşırı alerjik bir insanım lohusa dönemi için daha önce beije markasının doğal pedlerinden aldım. Bugün de molped pure&soft gece pedi 30 lu üç paket yani toplam 90 tane ped içeren bir paket Hepsiburada dan 369 tl ye aldım kızlar gratisten falan baya ucuza geldi. Bu dediğim doğal pamuk olan alerji yapmayan pedlerinden. Emiciliği beije nin iyi mi bilemiyorum riske atmak istemedim. Ben depend falan kullanamıyorum onlar da alerji yapıyor. İlk sezeryanımda da sadece ped kullandım hastane dahil. Almak isteyen olursa indirimli paketleri kaçırmasın trendyolda da var bu arada.

Yok öyle keskin bir ağrım falan yok sadece sertleşiyor. Tümsek olan yer ağrıyor geçiyor ve tekrarlıyor. İlk defa öğlenden beri olunca korktum biraz uzanıp dinleneyim en iyisi
Canım bu durum bende bayadır oluyor. Ve hiçbir sorun çıkmadı. Son kontrolde doktora söyledim. Poposu sol göğsümün altında, ayaklarını sol yanıma dayamış. Kafasını da mesaneme gömmüş. Özellikle sol tarafım çürüdü artık. Nefesimi kesiyor poposunu dayadığı zaman. Bu bebeğin bir yere toplanmasıymış. Ama doktor sancı olunca bütün karnın kaskatı kesilir dedi. Anlamamak imkansızmış.

Kızlar bebeğiniz hareketli mi ya benim bebek çok hareketli karnımda özellikle yattığımda salıncak var sanki, içimde oradan oraya atıyor kendini .Resmen sıkışıyorum hareketleriyle ne nerede onu da bilmiyorum

Ohooo bu ara benimki dansa başladı

Şimdi uzandım valla bi iyi geldi ki. İyiyim sanıp yoruyoruz kendimizi bazen. Niye toplanıyorsa bu bebeler de

Geçmiş olsun canım içine sinen neyse onu yapmak lazım

Canım benimki de bgn akşamdan beri tam tersi durgun ya. Hareket sayımına ihtiyacım olmazdı üç dört saattir hareket sayıyorum. Bi ara iki üç tekme canımı acıtacak kadar sert tekmeler attı. Bazende uyanık karın yüzeyimde hissediyorum, elimi koyduğumda hareket ediyor rahatsız etmişim gibi. Sonra yine duruyor. Doktora gitsem mi bilemedim.

Yaklaşık 10 gündür benimki de baya hareketli canım. Bazen inanılmaz bir şekilde sallıyor karnımı Önceden hep korkuyla karnımı dürtükleyip duruyordum. Artık pek gerek kalmıyor.

Karnınızda deprem gibi bişey de oluyo mu oluyosa o niye oluyo ya bugün kaç kez yaşadım bi anda bi titreme oluyor sarsılma gibi çok hızlı ama şoklanıyorum titreşim modunu açtı diyorum bizimki djdk

Peki doğuma almasa nolurmuş onu merak ettim açılma vs yoksa niye doğuma alacak ki kızçen stres mi oldu
Ay çok heyecanlı yarın bu saatlerde viyaklayan bir minik kuşun olacakk
Kızzzzzz sancı cekiyorum sancıııı anamdan emdiğim süt burnumdan geldi ne oturabiliyorum ne kalkabiliyorum bebek ucuna gelmiş zaten, doktor elle muayene yaparken parmağı direkt kafasına değdi. Sabaha kadar nidicard içerek dayancam bu sancılara da

Ben sadece akşamları 16lık levemir yapıyorum yetmiyor bence doktora bir söyleyeyim sana yeterli geliyor mu? rahat yemek yemek için bile doğurmak istiyorum artık

Kızına kavuşacağın anı düşün çok az kaldıı kokusunu almana onu düşünerek rahatlat kendini aşkitom ay herşeyin hazırmııı tamam mısınızz üff çok heyecanlı

Kızına kavuşacağın anı düşün çok az kaldıı kokusunu almana onu düşünerek rahatlat kendini aşkitom ay herşeyin hazırmııı tamam mısınızz üff çok heyecanlı
Herkes korkuyor musun diye soruyor, içimde gram ne korku ne stres var. Sadece tospiğime kavuşacağım anı hayal ediyorummm
Hersey hazırrr sadece hazırlanıp evden cıkmak kaldı. Tahmin edebileceğimden daha heyecanlı bi olaymış bu yaaaa

Bak işte pozitiflik budur en güzelini yapıyorsun sakin ol korku strese zaten hiç gerek yok, yarından itibaren koynunda olacak inşallah güzel kızın zaten bunu düşünmek yetiyor insana.

Heyecanlı olmazmııı hiç dünyanın en güzel hissi, çok güzel bir anne olacaksın çileğim

Ayy ben orayı kaçırmışım kuzumm kıyamam yerim onun kafasını annesi yarın öğleden sonra öp yerime. Bu geceyi de atlattın mı tamam artık

Ben yaşıyorum ara ara sürekli soluma yatmaya calismaktan oldu diye düşünüyorum arada sağıma da dönüyorum artık baya rahatladı bir de eşime at kestanesi kremi ile masaj yaptırıyorum o da çok iyi geliyor lanet bir ağrı iyi biliyorum

Oyyy teşekkür ederim cancazımmmm hepiniz iyi ki varsınız pozitif enerjilerinizin hepsini aldımmm

Tatlı bir şeyler yiyip yana mı uzansan acaba her zaman aynı enerjide olmuyorlar sanırım,çok nadir de olsa bazı günler benim bebek de hareket etmiyor özellikle ayaktaysam zor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…