Evet gerçekten zor ama en azından çok kilo almamış oldukHamileyken de yiyememek işkence bize yaBebeğin önde gitme durumu falan var mı etkiliyor mu şeker
Evet güzel bir anne kız ilişkiniz olacak sen de tüm sevgini gösterebilecek sonAnneye düşkün olur mu acabasıııı
Burda gittiğim endokrinoloji doktoruna göre 95 altında olması normal. Doğum için geldim buraya normalde İtalya’dayız. Oradaki doktorum 90 diyordu açlık sınırı için95 normal mi oluyor sabah olan
Açıkcası hiç stres yapmıyorum çok rahattım sabah öğlen akşam ölçtüm dün çok güzeldi. Mutluydum. Bugün akşam birden yine yükseldi.Canım ya inş düzelirsin hızlıcavalla çok zor. Tansiyonu saat başı mı ölçüyorsun canım? Bi fikir geldi aklıma belki saçma olabilir ama eşin ölçse sen görmesen, seni pozitif etkilese sonra bi saat daha ölçse kontrol etse düşüyor diye belki psikolojik olarak üstünde ki stres giderse biraz düşer. Üzüldüm ya
Bende anlamadım canım. İlaçlara direnç mi kazanıyor acabaHay allah ya dinlenme durumundayken niçin böyle üzüyor seni bu tansiyon :/ sıfıra yakın tuz diyeti uyguluyor musun canım? Belki faydası olur. Vücutta ne kadar az sodyum birikirse o kadar iyi
Normal burcunun boğa olması mümkün değil Mayıs ayında doğması lazım boğa olması için benim boğa diye bahsettiğim ay burcu haritalarimizda tüm gezegenlerin burcu ve etkilediği alanlar var ve evet ay burcu boğa olan bebekler daha sakin ve iştahlı olabilir, 22 kasımdan sonra yay burcu oluyor artık öncesi akrepastroleblebi kız burçlardan anlamamda benim kızçem 22kasomdan sonra önce değişiyormuş burçlar. O zaman diyelim ki yay ya da boğa oldu. Hangisinde daha sosyal canlı bi birey oluyor? Sakin bi bebeklik geçiren hangisi oluyor Merak ettim.
Yay Burcu olursa daha sosyal arkadaş canlısı bıcır bıcır ve meraklı olurastroleblebi kız burçlardan anlamamda benim kızçem 22kasomdan sonra önce değişiyormuş burçlar. O zaman diyelim ki yay ya da boğa oldu. Hangisinde daha sosyal canlı bi birey oluyor? Sakin bi bebeklik geçiren hangisi oluyor Merak ettim.
Canim peki ne yapıyorsun yüzlere cıkınca. Doktorda 120 ye çıkınca hemen gel dedi. Ben de bu sabah 95i görünce saglik ocagında içim rahatlamşsti. Direnç olunca dikkat mi etmemiz gerekiyor yedigimizeDemek ki bebişinin kendi tontonluğu maşallahSabah açlık benim de hala kan tahlilinde normal çıkıyor ev ölçümünde yüzlere çıkıyor bazen niye anlamadım şeker yok direnç var demek ki falan dedi doktor ama anlamadım da o ne demek
Evvett güneş burcu yani normal burcu akrep oluyor Ekim sonunda 22 kasima kadar dogarsa22 Kasım’dan öncesi akrep değil mi ya. Akrep bekliyorum kizimiii
Tam 95se ne oluyorBurda gittiğim endokrinoloji doktoruna göre 95 altında olması normal. Doğum için geldim buraya normalde İtalya’dayız. Oradaki doktorum 90 diyordu açlık sınırı için
Kiz ben de boga olayını anlamadım.Normal burcunun boğa olması mümkün değil Mayıs ayında doğması lazım boğa olması için benim boğa diye bahsettiğim ay burcu haritalarimizda tüm gezegenlerin burcu ve etkilediği alanlar var ve evet ay burcu boğa olan bebekler daha sakin ve iştahlı olabilir, 22 kasımdan sonra yay burcu oluyor artık öncesi akrep
Öyledir herhalde22 Kasım’dan öncesi akrep değil mi ya. Akrep bekliyorum kizimiii
Yaylar az gamsiz oluyorYay Burcu olursa daha sosyal arkadaş canlısı bıcır bıcır ve meraklı olur
Bu dediklerin güneş burclari bir de ay burcu var herkesin ay burcu farklı oluyorKiz ben de boga olayını anlamadım.
terazi-akrep-yay bu üçünden biri olcak bu gruptakilerin bebisleri
Ayol güneş burcunu yeni öğrendim zaten ayida bosverelimBu dediklerin güneş burclari bir de ay burcu var herkesin ay burcu farklı oluyor
Kardiyolojiye de görün sen yeniden canım yaŞimdi tekrar ölçtüm 150/95 yine acile gidiyorum
Oh oh bal damladı ağzındanEvet güzel bir anne kız ilişkiniz olacak sen de tüm sevgini gösterebilecek son
95 aslında tıbbi açıdan belirlenmiş teknik sınır. Yoksa 94 çıktı çok iyi 96 çıktı çok kötü anlamına gelmiyor tabiki.Tam 95se ne oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?