- 17 Ağustos 2024
- 535
- 361
- 23
- 30
Minik tospiğinin ay burcu boğa olacakOyyy teşekkür ederim cancazımmmm hepiniz iyi ki varsınız pozitif enerjilerinizin hepsini aldımmm
Tarçınlı kek yaptımTatlı bir şeyler yiyip yana mı uzansan acaba her zaman aynı enerjide olmuyorlar sanırım,çok nadir de olsa bazı günler benim bebek de hareket etmiyor özellikle ayaktaysam zor.
Ya inanmıyorummm ağzından bal damlıyor resmen şuan. En cok duymak istediğim iki şeyi söyledin ne kadar mutlu ettin beniMinik tospiğinin ay burcu boğa olacak
Ay burcu anne göstergesidir minik tospikle ilişkiniz supper olacak bir de iştahlı olabilir hazır ol çileksaglicakla kucağına almak nasip olsun
Hem öpeceksin hem koklayacaksın ohh mis gibi kokar o şimdi pamuk pamukk. Accık canım çekmiş olabilirAyyy bebeğimi mi öpücem şimdi ben yarın yasanki rüyaaa
Canım ya inş düzelirsin hızlıcaKızlar napcam ben bu tansiyonla. 3 doz çıktı ilaç gayet güzeldi dün. Şimdi yine 150/90 oldu. Hafif yürüyüş yaptık eşimle dışarda 135/70 oldu. Şimdi yine 145/90 . Yine olmadı yürüyüşe çıkcaz temiz hava iyi geliyor gibi ama eve gelince biraz sonra yine yükseliyor
Tam bir Venüs kizçesi olacak süslü püslüYa inanmıyorummm ağzından bal damlıyor resmen şuan. En cok duymak istediğim iki şeyi söyledin ne kadar mutlu ettin beni
Burcu da terazi oluyor bıdışın
Anneye düşkün olur mu acabasııııTam bir Venüs kizçesi olacak süslü püslü
Sabrettttt sakın kimse peşimden gelmesin 38i bekleyeceksiniz hepiniz minimumHem öpeceksin hem koklayacaksın ohh mis gibi kokar o şimdi pamuk pamukk. Accık canım çekmiş olabilir
22 Kasım’dan öncesi akrep değil mi ya. Akrep bekliyorum kizimiiiastroleblebi kız burçlardan anlamamda benim kızçem 22kasomdan sonra önce değişiyormuş burçlar. O zaman diyelim ki yay ya da boğa oldu. Hangisinde daha sosyal canlı bi birey oluyor? Sakin bi bebeklik geçiren hangisi oluyor Merak ettim.
Hay allah ya dinlenme durumundayken niçin böyle üzüyor seni bu tansiyon :/ sıfıra yakın tuz diyeti uyguluyor musun canım? Belki faydası olur. Vücutta ne kadar az sodyum birikirse o kadar iyiKızlar napcam ben bu tansiyonla. 3 doz çıktı ilaç gayet güzeldi dün. Şimdi yine 150/90 oldu. Hafif yürüyüş yaptık eşimle dışarda 135/70 oldu. Şimdi yine 145/90 . Yine olmadı yürüyüşe çıkcaz temiz hava iyi geliyor gibi ama eve gelince biraz sonra yine yükseliyor
Benim de sizin gibi sabah açlıklarım uzun süre 100/105 gibi çıkıyordu.Ben sadece akşamları 16lık levemir yapıyorum yetmiyor bence doktora bir söyleyeyim sana yeterli geliyor mu? rahat yemek yemek için bile doğurmak istiyorum artık
95 normal mi oluyor sabah olanBenim de sizin gibi sabah açlıklarım uzun süre 100/105 gibi çıkıyordu.
Son 10 gündür 90/95 çıkmaya başladı
Ama akşam açlıklarım hala 100/110’larda.
Bu arada doktorum açlıklardan ziyade tokluklar daha önemli diyor.
Ay evet doğumdan sonra biz de yiyelim artık
Saglikla gelsin cilekcim , bebisin yaninda, sütün bol, sıkıntısız ve çooook kolay geçsin inşallahSabrettttt sakın kimse peşimden gelmesin 38i bekleyeceksiniz hepiniz minimum
İlk doğuranlardan biri olacağımı da hiç tahmin etmezdim bu arada
Hamileyken de yiyememek işkence bize yaBenim de sizin gibi sabah açlıklarım uzun süre 100/105 gibi çıkıyordu.
Son 10 gündür 90/95 çıkmaya başladı
Ama akşam açlıklarım hala 100/110’larda.
Bu arada doktorum açlıklardan ziyade tokluklar daha önemli diyor.
Ay evet doğumdan sonra biz de yiyelim artık
95 normalmiş 100 e kadar yine iyi demişti doktor bana95 normal mi oluyor sabah olan
Benim bebis az toplu cikinca doktor tahlil istedi sende seker mi var diye. Tahlilde de glukoz çıktı. Sabah açlik sekerine bakalim dedi Allah tan normal çıktı. Çok iri bebislerde sekere bagli diye biliyorumHamileyken de yiyememek işkence bize yaBebeğin önde gitme durumu falan var mı etkiliyor mu şeker
Demek ki bebişinin kendi tontonluğu maşallahBenim bebis az toplu cikinca doktor tahlil istedi sende seker mi var diye. Tahlilde de glukoz çıktı. Sabah açlik sekerine bakalim dedi Allah tan normal çıktı. Çok iri bebislerde sekere bagli diye biliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?