Ne muhteşem bir pozitiflik,ne kadar özendiriciKızlar aynı karnımdaki gibi cabbar bi bebek Alyam maşallah
Doğar doğmaz çığlığı bastı bi görseniz. Süreci sonra detaylı yazıcam size ama şunu bilin sadece, sezaryen hiç korkutucu değil. 10 dk içinde bebeği elinize veriyorlar korku falan kalmıyor insanda. Herkes çevremizde pervane eş dost öyle tatlı bi süreç ki. Hele meme emerken ondan gelen mis koku, yeniden doğdum sanki. Rabbim hepinize benmki gibi keyifli doğum nasip etsin inşallah
Ben iki tane aldım canım bi de normal pijama götürürüm artık yetmezse idarelik napimKızlar lohusa takımını kaç tane almak lazım hastaneye götürülen, birinde 3 tane gördüm çok değil mi kafam karıştı
Yetmemesi neden kaynaklı oluyor ki kanama filan mıBen iki tane aldım canım bi de normal pijama götürürüm artık yetmezse idarelik napim
Evet öyle bir durum olursa diyeYetmemesi neden kaynaklı oluyor ki kanama filan mı
Ben bir tane lohusa takımı bir tane pijama takımı aldım bana yeter gibi geldi. Bide hırka yelek falan da aldım. İhtiyaç olursa eşim veya kardeşim yine evden getirir zaten.Kızlar lohusa takımını kaç tane almak lazım hastaneye götürülen, birinde 3 tane gördüm çok değil mi kafam karıştı
Aynen bencede eşim getirir benimde iki tane sağlam koysam yeterBen bir tane lohusa takımı bir tane pijama takımı aldım bana yeter gibi geldi. Bide hırka yelek falan da aldım. İhtiyaç olursa eşim veya kardeşim yine evden getirir zaten.
Ne güzel anlatıyorsun yaaKızlar aynı karnımdaki gibi cabbar bi bebek Alyam maşallah
Doğar doğmaz çığlığı bastı bi görseniz. Süreci sonra detaylı yazıcam size ama şunu bilin sadece, sezaryen hiç korkutucu değil. 10 dk içinde bebeği elinize veriyorlar korku falan kalmıyor insanda. Herkes çevremizde pervane eş dost öyle tatlı bi süreç ki. Hele meme emerken ondan gelen mis koku, yeniden doğdum sanki. Rabbim hepinize benmki gibi keyifli doğum nasip etsin inşallah
aa benim de 34 gün kaldıTam da 33 günüm var oh falan diye düşünürken beni yarın doğurmay heveslendirmeye ne hakkın varGeçmiş olsun ve hayırlı olsun kuzucuklar. İnş bize de güzel kolay doğumlar nasip olur. Ne güzel emiyormuş da, süt durumların nasıl?
Çoğumuz öyleyiz şu ankızlar bebeğin ayakları göğsünün altında olan var mı
KaburgalarımdaÇoğumuz öyleyiz şu an
Kaburgalarımdakızlar bebeğin ayakları göğsünün altında olan var mı
Benim haftalardır öyle canım. Hiç dönmüyor mu bu oğlan, anlamıyorum. Çürüttü benikızlar bebeğin ayakları göğsünün altında olan var mı
2 Takim bir tanede fazladan pijama alt koymanda fayda var, bazen muayene ederken pijamana gece biliyor, benim 2 takimda kanlanmistiYetmemesi neden kaynaklı oluyor ki kanama filan mı
BENİMkızlar bebeğin ayakları göğsünün altında olan var mı
Ben resmen küçük bir şey hissettim elimle,elimi koydum kaçtıkızlar bebeğin ayakları göğsünün altında olan var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?