Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    207
Ne muhteşem bir pozitiflik,ne kadar özendiriciböyle her anın tadını çıkara çıkara yaşamak ve beraber yaş almak nasip olsun,inşallah her birimiz senle aynı duyguları yaşarız

C cilekcanavari Canım gözün aydın. Güle güle büyüt Alya kuşu Ne güzel anlatıyorsun hissettiklerini, yaşadıklarını. Zaman çabucak geçse de biz de kavuşsak bebeklerimize. Sen anlatırken öyle canım çekti

Kızlar lohusa takımını kaç tane almak lazım hastaneye götürülen, birinde 3 tane gördüm çok değil mi kafam karıştı

Doğuma kadar yaprak dökümü biter mi acaba Bi de bölüm sonlarında aile resminizi yollayın yazısı çıkıyor da gönderenleri gösteriyorlar ya. Ağlıyom hamilelikten bazen onları izlersem

Kızlar lohusa takımını kaç tane almak lazım hastaneye götürülen, birinde 3 tane gördüm çok değil mi kafam karıştı
Ben bir tane lohusa takımı bir tane pijama takımı aldım bana yeter gibi geldi. Bide hırka yelek falan da aldım. İhtiyaç olursa eşim veya kardeşim yine evden getirir zaten.

Ne güzel anlatıyorsun yaa benim ikinci ama ilkinde panikten bişey anlamamıştım, Allahım biz kalanlarada aynı güç kuvvet enerji ve pozitiflikten ver, Amin sana da maşşallah kuzum her muayeneye gittiğim de taburcu olan bebeklerle karşılaşıyordm, belki de yarın birisi sen olucaksın daha bir dikkatli bakıcam girişte bu sefer

aa benim de 34 gün kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…