Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    207
Ben resmen küçük bir şey hissettim elimle,elimi koydum kaçtı
Benim haftalardır öyle canım. Hiç dönmüyor mu bu oğlan, anlamıyorum. Çürüttü beni
Çoğumuz öyleyiz şu an
bu akşam ilk defa hissettim şok oldum ya elimi koydum cidden hareket vardı nasıl oraya getirdi patisini acaba göğsüm sıkışıyo çok fena oldum her gece alışkanlık haline getirmese bari nefesim daraldı aşırı

İstersen bide ben anlatıyım ahshshsj

C cilekcanavari Alya'mın güzel annesi gözün aydın bebişin artık yanında

Ne muhteşem bir pozitiflik,ne kadar özendiriciböyle her anın tadını çıkara çıkara yaşamak ve beraber yaş almak nasip olsun,inşallah her birimiz senle aynı duyguları yaşarız
Canım doğum yapınca göreceksin dünya ikinizin etrafında dönecek. Başkalarında ağlıyor bende susuyor. Göğsümde mışıl mışıl uyuyor inanılmaz bisey bu ya babasının sesini de tanımış karnımdayken. Ona ilk verdiklerinde ağlıyormuş, babası konusunca hemen susmuş

Ayy canım gözün aydın ohh bu gece koyun koyunasınız ikinizin de iyi olmasına çok sevindim. Seni beklerken biz de dokuz doğurduk burda hahahahha

Bak ağlatacaksın şu an beniiii duygular şelale motive ettin şu grubu kız büyük sevaba girdin Allahım size sağlıklı huzurlu mutlu uzun ömürler versin

kızlar burda anne 0+ kan grubu ise bebek sarılık oluyomuş gibi bi şeyler yazılmıştı ben bununla ilgili bilgi bulamadım bunu yazan nerden duymuş bunu merak ettim

Kızlar ya bişey sorcam 3 4 gündür geçmeyen bel ağrım var ama hiç geçmiyor önceden ara ara olur pozisyona göre hafiflerdi, günde 1-2 kere tüm karna yayılan keskin ağrı giriyor ve pozisyonla geçmiyor kendi kendine geçmesi lazım hareket bile edemiyorum o sırada. Alt bölgeme el değmiyor sanki tamamen bere olmuş gibi yürümek çok canımı acıtıyor. Bir de bugün iki kere afedersiniz pijamama kadar geçen ıslaklık oldu çevre çizgisi kahvemsi görünüyor ama lekelenmem veya akıntım yok. Tuvalet alışkanlığım da 1 haftadır tamamen değişti sürekli büyük tuvaletim varmış gibi o bölgede ağrı var. Kuruntu mu yapıyorum yoksa zamanımız azalıyor mu acaba? Doktora da yazmadım artık yarın zaten kontrolüm var. Ama aklıma da çok takıldı.

Canım çok iletişimde olmadık ama grup dolayısıyla cook okudum seni, senin adına çok çok mutluyum özellikle doğumdan sonra bu kadar pozitif yazman hepimiz için çok cesaret verici, umarım bol sağlıklı, bereketli, sevgi dolu bir hayatı olur minik kuzunun

Anlattıkların birebir bende de var bel ağrım özellikle tam kuyruk sokumu beni mahvediyor. Nstye falan girdim ama bi şey çıkmadı

Yarın tüm bunları sor mutlaka canım bize de haber ver, bebişin ağırlaştı ve alt bölgedeki organlara artık daha fazla baskı yapıyor ben ağrıların ondandır diye düşünüyorum ama belki senin bebiş de sıraya giriyorum demiştir

Anlattıkların birebir bende de var bel ağrım özellikle tam kuyruk sokumu beni mahvediyor. Nstye falan girdim ama bi şey çıkmadı
Ben de de 3 gün önce sancı yoktu ama şu karna giren ağrı normal gelmedi bana hiç iki büklüm kalıyorum bakalım yarın çıkacak mı?

Ya zaten 2 haftadır başı kanaldaydı hadi bere hissi ondan olsun dedim de 3 gün içinde bütün hepsi kombo olarak gelince dedim geliyor mu gelmekte olan yarın hepsini sorcam bakalım ne dıcek

Ya zaten 2 haftadır başı kanaldaydı hadi bere hissi ondan olsun dedim de 3 gün içinde bütün hepsi kombo olarak gelince dedim geliyor mu gelmekte olan yarın hepsini sorcam bakalım ne dıcek
Her an her şeye hazırlıklıyız artık zaten

Canım hayırlı sonuçlar alırsın yarın inşallah ama burada yapılan doğum sancısı tariflerine benziyor güzel bir haftadasın hayırlısı sağlıklısı olur inşallah

Canım amin çok teşekkür ederim Rabbim hepinize ferah doğumlar nasip etsin

Bak ağlatacaksın şu an beniiii duygular şelale motive ettin şu grubu kız büyük sevaba girdin Allahım size sağlıklı huzurlu mutlu uzun ömürler versin
Aşkım aylardır bugünün hayaliyle yaşadık biliyorsun bir gün bile doğumla alakalı bi endişe yaşamadım. Hep hayalini kurdum ve rabbim de biraz bu enerjinin biraz da onlarca duacımız sayesinde bu mutluluğu nasip etti. Lütfen korkmayın tadını cıkarın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…