Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    214
Kızlar akıntı durumlarınız nasıl acaba? Ben Progestan fitil kullanıyorum. Akıntı şeklimi, miktarını ezberlemiş sayılırım aylardır. Dünden beri lavaboya her gidişimde kurulanırken peçeteye çok az miktarda sümüksü bir akıntı geliyor. Açık renk ve miktarı az ama sümüksü, jel gibi olduğu için ChatGPT’ye sordum. Mukus tıkacı bu haftalarda yavaş yavaş gelebilir, vücut kendini doğuma hazırlıyor olabilir dedi. Tedirgin oldum.

Canım bende şeffaf değil ama çok afrdersin tuvaletimi yaptıktan sonra farkediyorum idrarımdan sonra beyaz akıntı geliyor son günlerde miktarı epey arttı

Canım bende şeffaf değil ama çok afrdersin tuvaletimi yaptıktan sonra farkediyorum idrarımdan sonra beyaz akıntı geliyor son günlerde miktarı epey arttı
Benim akıntım Progestan kullanımından dolayı hep fazlaydı ama böyle jel gibi olunca kafam karıştı. Bu internet, ChatGPT bizi mahvediyor gerçekten. Mukus tıkacı olabilir dedi ve bana yeni bir gündem yarattı resmen. Bazen bilmemek, cahil olmak daha iyi diye düşünüyorum. Biz bu gidişle kafayı yiyeceğiz çünkü.

Pembe oluyor diye biliyorum. Bir de o gelse bile sancı ve suyu beklemek gerekiyor demişlerdi. 1-2 gün içinde doğum gerçekleşiyormuş ondan sonra ama tıkaç gelince gidilmiyor dediler hastaneye

Yaa benim ta 23.haftada detaylı ultrasona gireceğim zaman jel gibi bi akıntım oldu. Chatgptye sordum mukus tıkacı işte ara ara gelebilir sorun değil falan yazdı. Ultrasona girince doktora da söyledim hatta dedim mukus tıkacı olabilir mi acaba jdjkd bana ne alaka der gibi baktı. ChatGPT bazen bütün bildiklerini sallıyo, korkma

kızlar puset örtüsü yerine kalın müslin nasıl olur sizce daha kullanışlı olur gibime geldi
Ben böyle bişey aldım bi tarafı pike kumaşı kalın yani müslinlere göre. Bi tarafı müslin kumaş. Çift yönlü kullanılıyor. Kış bebeği olacak bizimkiler zaten puseti ilk 5-6 ay kullanacağız oda hep soğuk dönem. Anca böyle bişey paklar dedim. Cidden kaliteli geldi kumaşı da.

Eklentiler

• IMG_9488.webp
    15,3 KB · Görüntüleme: 60
Benim 2 gündür üst karnımda beş parmak boşluk oldu. Alt karın iyice sertleşti. Birkaç yazı okudum hemen karın düştükten sonra 2-4 hafta içinde doğum olur yazıyor O kadarını zaten tahmin ederdik. Yazılar da fayda etmedi. Bana kocakarı bilgileri lazım Hee birde yüzümün şiştiğini farkediyorum.

Şuan üstüne yeşil papatyalı bi tulum giydirdim ask yasıyoruz öpüş koklaş emzir falaaaaan. Özendirmek gibi olmasınn hahahahahagafs
Valla çoktan özendik Bende istiyorum Sıkıldım artık beklemekten. Erken doğumdan korka korka bugünlere geldim. Artık 12 gün daha dursa bence tamamdır yani.
O minik prensesi de miss gibi boynunun altından kokla benim için

Nisaniniz geldi mi, belki idrardir bilemedim simdi. Yarin bi kontrole gidersiniz her ihtimale karsi

Benim icinde kotu bir gece, 2den beri ayaktayim, mide yanmamdan uyuyamiyorum, grip olucak gibiydim mandalina yedim yatmadan dokundu bana bir yakti ki beni belki gecer diye sut ictim, daha kotu oldum ne var ne yok cikardim. Simdi naneli sakiz cigniyorum

Ben iki gebeliğimde de su gelmesi olayını doğal şekilde yaşamadım. Sadece ilk doğumda doktor, tabiri caizse suyumu patlattı ve kovayla döker gibi su geldi. O yüzden su gelişi yavaş yavaş oluyor mu bilmiyorum. Ama su gelmesi önemli bir durum. Sana her zaman ki durumundan farklı gelmiş bu yaşadığın. İdrar kokusu da yoksa gelen sıvıda bence doktor muayene etmeli.

Evet var doktorumla konuştum hastaneye geldim nstye bağladılar bebeğin suyu mu değil mi turnusollu ped verdiler bekliyorum şu an hastane çantasını hazırladım 5te anca geldik hastaneye

Son 1 saattir yoğun bir şekilde geliyor iradem dışında çiş yapıyor gibi oluyor ama gelen sıvı berrak ve kokusuz

Ben de yiyorum içiyorum bazen vicdan yapmıyorum olur o kadar diyorum stres olunca her şey daha kötü afiyet olsunnn

Merhaba linki var mı acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…