- 22 Kasım 2022
- 4.294
- 5.166
- 88
Napiyim teyzeleri kızım cok tatlı cıktı herkesi özendirebilir aaaaaaAllaaaaaaahhhhbak senin yüzünden erkenden doğurma isteği geldi zaten evi temizleyip duruyorum belki bir umut diye shdhdj ah benim minik ellim güzel prensesim Rabbim nazarlardan sakınsın
Oyyyy minnakkkO zaman durun azıcık daha özendireyim
Sizin usg fotoları bu kadar net miiiii teyzoşlar
Yakama yapışan şu ele bi bakın bakınnn
Oyyy vahşi kelebeğimO zaman durun azıcık daha özendireyim
Bende korkuyorum ya bu demirden içemiyorum da ilacı. Ama doğumdan sonra çok halsiz ve bitkin yapıcak bu düşüklük bizi.Yok yok ferritinim baya 5, gebeliğin başında 118di ki o bile çok iyiydi benim için benim hep düşük çünkü
Ya ete abanmak lazım doğumdan sonra, ben hiç ette yiyemedim aşırı midemi bulandırıyo, ya benim hamileliğim de sınavım bulantı oldu asla geçmedi 35. Haftamdayım hala prilam içiyorum nexium alıyorum ama yok, gerçekten bıktım bu durumdan, rüyalarımda beyti göriyorum uyanıyorum misemi bulandırıyoBende korkuyorum ya bu demirden içemiyorum da ilacı. Ama doğumdan sonra çok halsiz ve bitkin yapıcak bu düşüklük bizi.
Allah'ım nazardan saklasın aaaaaa ağlamaklı oldum ben Allah hepimize nasip etsin ömrü uzun sağlıklı olsun yavru kuşunun hiç nazar değmesinO zaman durun azıcık daha özendireyim
Sen ne durumdasın kuzucum ağrı sızı nasıl sezaryen deneyiminden de bahsetttKızlar bugün bütün aile oturup Alyanın kaka yapma anını izledikçok muntazamdı skdjdjjdjdhd
Ahahhahhshs tabi artık gündeminiz bu çok normalKızlar bugün bütün aile oturup Alyanın kaka yapma anını izledikçok muntazamdı skdjdjjdjdhd
Ayyy sorma ben de içiyorum içtikçe afedersin kabız oluyorum acayip rahatsız edici! Neyse ya , ben yurtdışındayım doktorumu en son 7 hafta önce gördüm de , aradaki mesafe uzayınca böyle şeyleri kendi kendime çözmeye çalışıyorum bu gece rahat bi uyurumKız zaten bir o yana bir bu yana devriliyorum allahtan annem yanımda yemeğimi temizliğimi yapıyo allah razı olsunyoksa benim iş nanay bide demir ilacını içmeyi de denedim kusmaktan içemedim ben ilaçta alamıyorum o yüzden
Amiiiinnn maşallah maşallah hepimizin bebişineAllah'ım nazardan saklasın aaaaaa ağlamaklı oldum ben Allah hepimize nasip etsin ömrü uzun sağlıklı olsun yavru kuşunun hiç nazar değmesin
Bak onu boşver işteSen ne durumdasın kuzucum ağrı sızı nasıl sezaryen deneyiminden de bahsettt
Bende yurtdışındayım doktorun umuru değil benim durumum, annemle evde halletmeye çalışıyoruz anca sonuç 5 oldu işteAyyy sorma ben de içiyorum içtikçe afedersin kabız oluyorum acayip rahatsız edici! Neyse ya , ben yurtdışındayım doktorumu en son 7 hafta önce gördüm de , aradaki mesafe uzayınca böyle şeyleri kendi kendime çözmeye çalışıyorum bu gece rahat bi uyurumiki gündür falan bunu düşünüyordum
Evet hemoglobin değerim . Sanırım yanlış anlaşılma oldu. :/Canım hemoglobin değerin olmasın o. Benim de 9 ama arkadaşın bahsettiği referans aralığı farklı sanırım çünkü 12 olması gerekiyormuş en düşük bu değerlerde
Bu 5 olan hemoglobin değerin mi ??Bende yurtdışındayım doktorun umuru değil benim durumum, annemle evde halletmeye çalışıyoruz anca sonuç 5 oldu işte
Kaç değeriniz benim de düşük 11. Doktor idare eder dediBende korkuyorum ya bu demirden içemiyorum da ilacı. Ama doğumdan sonra çok halsiz ve bitkin yapıcak bu düşüklük bizi.
Merhaba bende de bulantı baş belası haline geldiğİ için yazmak istedim gece yatmadan 1 prilam sabah uyanınca da zofer içiyorum bulantımı kesiyor. Zofer benim en sadık dostum oldu hamilelikteYa ete abanmak lazım doğumdan sonra, ben hiç ette yiyemedim aşırı midemi bulandırıyo, ya benim hamileliğim de sınavım bulantı oldu asla geçmedi 35. Haftamdayım hala prilam içiyorum nexium alıyorum ama yok, gerçekten bıktım bu durumdan, rüyalarımda beyti göriyorum uyanıyorum misemi bulandırıyo
Başlamaz senin yüzüne doğum inmedi daha ama benim indiC cilekcanavari senin karnın aşağı indikten sonra mı sancıların başlamıştı yoksa sancıların oldukça mı karnın indi. Benim biraz aşağı indi de korkmaya başladım. Annemler şehir dışında inşallah yakın zamanda sancı falan başlamaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?