- 22 Kasım 2022
- 4.294
- 5.170
- 88
Hepinize dua ettim canım inşallah vaktinde ve keyifle yaşayın hepiniz süreciniziC cilekcanavari bir türlü yazamadım, kaç gündür sürecini takip ediyordum. girdiğimde sayfalar birikmiş oluyordu acaba son sayfada çilek doğurmuş olur mu heyecanı oluyordu her günher şeyin bu kadar güzel geçmesine çok sevindim. bu mutluluğun daim olsun. inşallah bizim de doğuma dair güzel anılarımız olur. alyakuş kankilerine uğur getirsin, güzel güzel vaktinde sağlıkla güzellikle doğuralım hepimiz inşallah
İlk günler olduğu için tetikteyiz hep. 3 saatte 1 emzirip gazını çıkartıyorum. Emmenin sonuna yaklasınca memede uyuyor o en sevdiğim olayC cilekcanavari günde kaç saat uyuyor çok yoruluyor musun? (Utanmasam annelik kaç saat mesai alıyor diye soracağım)
9 du en son evet en düşük 12 olması gerekiyormuş. 9 olması iyi değil dedi bana geçen acile gittiğim doktor. Açıkçası ilk doğumdan sonra bundan çok çekmiştim sonrasında demir takviyesi almak zorunda kalmıştım serumla.Kaç değeriniz benim de düşük 11. Doktor idare eder dedi
Sen dikkat et hazırlıklarını bitir yaşadık gördük bak yüze inince doğuruyorsunBaşlamaz senin yüzüne doğum inmedi daha ama benim indi
Ben de her seferinde son saniyede yetişiyorum lavaboyaHaftaya Perşembe gideceğim doktora. İnşallah benimki hâlâ yukarılarda bir yerlerde duruyordur Gerçi aşağı inse karın da aşağı inmiyor mu acaba? Benim hâlâ göğsümün altı dolu.
Yok canım. Hiç ağrı, sızı hissi yoktu. Sadece böyle karnım her an yere düşecekmiş gibi ilginç bir histi. Geçti. Ayakta çok da durmadım aslında. Her zamanki gibi sadece yemek yaptım.
Alıntıyı eklememişAnladım canım hiç başıma gelmedi ama ilginçmiş
Canım daha önce yazdın mı görmedim . Hamileliğimin başlarında benim de 9du. Takviyeyde demir ilacıyla zorla 11e çıkarabildim. Sen demir ilacı kullandın mı9 du en son evet en düşük 12 olması gerekiyormuş. 9 olması iyi değil dedi bana geçen acile gittiğim doktor. Açıkçası ilk doğumdan sonra bundan çok çekmiştim sonrasında demir takviyesi almak zorunda kalmıştım serumla.
O zaman ne kadardı bilmiyorum ama demir depon bile yok demişti doktor.
Beslenmeye gerçekten dikkat etmemiz gerekiyor.
Hahahahahshgagzys off ağzımın suyu aktıııŞuan üstüne yeşil papatyalı bi tulum giydirdim ask yasıyoruz öpüş koklaş emzir falaaaaan. Özendirmek gibi olmasınn hahahahahagafs
Hepimizde böyle bir korku oluyordur canım ama sürece odaklan şu an doğuma gitmiyorsun onu o zaman düşünürüm de,bazen de ağrısız sısız bir şey olmadığını kabul etmek gerekiyor.Elbette ağrılar,yorgunluk,sancılar olacak neticede bir canlı çıkacak içimizden.Bir de olumsuz doğum hikayesi çok kötü kaygılandırıyor ,bunları okumak da çok olumsuz etkiliyor.Ben elimden geldiğince denk gelirsem ekranı kaydırıyorum.kızlar ya benim doğumu düşününce evde bile bacaklarım titriyo korkudan bütün vücudum kasılıyo ağlayasım geliyo bu korkuyla napıcam bilmiyorum bildiğiniz titriyorum
Düşünme bacim. Ben hiç düşünmüyorum ohh kafa rahat…kızlar ya benim doğumu düşününce evde bile bacaklarım titriyo korkudan bütün vücudum kasılıyo ağlayasım geliyo bu korkuyla napıcam bilmiyorum bildiğiniz titriyorum
masallah Allah korusun. bana ruya gibi geliyor gruptaki herkesin bebeyi kendi bebisim gibi seviniyorum. resmen birlikte bekledik korkularida sevincinide birlikte yasadik 9 aydirO zaman durun azıcık daha özendireyim
Sizin usg fotoları bu kadar net miiiii teyzoşlar
Yakama yapışan şu ele bi bakın bakınnn
Sanki bana hafif hafif suyunuz geliyor gibi geldi ama tecrübem yok ilk gebeliğim okuyunca öyle düşündüm sadece anlattıklarınıza bakarak. Normal doğum olacaksa isterseniz bekleyin biraz sancı başlarsa gidersiniz hastaneye çünkü hemen gelmenize gerek yok evde de yavaş yavaş ağrıyı çekebilirsiniz demişti doktorum bana. başlamazsa sabah gider bi muayene olursunuz her ihtimale karşı.Kizlar uyanık olan var mı tecrübeli annelerden ağrım kasilmam yok ama uyurken sanki altıma işiyor gibi uyandım biraz kacirmistim cok sıkıştım heralde dedim olmazdı normalde tuvaletimi yaptım ayağa kalktım şeffaf bir sızıntı oldu yere sonra birkaç dakika sonra yine minik bir sızıntı vardı suyum mu geliyor anlamadım ben bir ped taktim oturdum bekliyorum şimdi napicam ben
Normal mi olacak bilmiyorum ki duruma göre bakarız demişti doktorum çok erken dahaSanki bana hafif hafif suyunuz geliyor gibi geldi ama tecrübem yok ilk gebeliğim okuyunca öyle düşündüm sadece anlattıklarınıza bakarak. Normal doğum olacaksa isterseniz bekleyin biraz sancı başlarsa gidersiniz hastaneye çünkü hemen gelmenize gerek yok evde de yavaş yavaş ağrıyı çekebilirsiniz demişti doktorum bana. başlamazsa sabah gider bi muayene olursunuz her ihtimale karşı.
Di mi yaSen dikkat et hazırlıklarını bitir yaşadık gördük bak yüze inince doğuruyorsun
Nefesine odaklan. Zaten doğumda da yapabileceğin en önemli şey o. Derin nefes teknikleri bul doğum için.kızlar ya benim doğumu düşününce evde bile bacaklarım titriyo korkudan bütün vücudum kasılıyo ağlayasım geliyo bu korkuyla napıcam bilmiyorum bildiğiniz titriyorum
Sancı var mı acabaKizlar uyanık olan var mı tecrübeli annelerden ağrım kasilmam yok ama uyurken sanki altıma işiyor gibi uyandım biraz kacirmistim cok sıkıştım heralde dedim olmazdı normalde tuvaletimi yaptım ayağa kalktım şeffaf bir sızıntı oldu yere sonra birkaç dakika sonra yine minik bir sızıntı vardı suyum mu geliyor anlamadım ben bir ped taktim oturdum bekliyorum şimdi napicam ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?