Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    214
Ay maşallah çok güzel geçmiş sağlıkla büyüsün inşallah. Benim merak ettiğim bir konu var. 36. Haftadan sonra ciğer geliştiriciyi neden yapıyorlar. Hala gerek oluyor muymuş

Allahım bize de böyle pozitif hikayeler nasip et valla sizi okudukça içim rahatlıyor

Masallah canim, saglicakla buyusun vatana millete hayirli evlat olsun suyun gelmis miydi

Kız insanı doğurmaya sevk ediyorsunuz öyle güzel anlatıyorsunuz ki her biriniz allahım hepimize o kavuşmayı yaşatsın inşallah

Ay maşallah çok güzel geçmiş sağlıkla büyüsün inşallah. Benim merak ettiğim bir konu var. 36. Haftadan sonra ciğer geliştiriciyi neden yapıyorlar. Hala gerek oluyor muymuş
Yine erken dogum haftasina denk geliyor diye sanirim, 37den sonra yapmiyorlar sanki. Kilosu 3un altinda diyede olabilir, tabi bunlar benim teorilerim

Yeri daraldığından az hissetmek normal evham yapma güzel haberler alırsın inşallah.

Sonunda makinenin tambur bakım modunu çalıştırdım sonrası yavrumun kıyafetleri

Bu arada şimdiye kadar doğan çocukların hepsi kız mı acaba (kocam sordu bana)

Cnaımm çok sevindimm her ikinizinde iy olmasına maşallahh gözün aydınn darısı sağlıklıca bizlere inşallahh

Bende öyle ya eskisine göre daha az hissediyorum bir iki gündür. Benimki daha çok gerinme hareketi yapmaya başladı doktora sormuştum geçen hafta alanı daraldığı için artık geriniyor demişti. Doktor çıkışı buraya da yazar mısın seninki ne diyecek merak ettim

Ay ne tatlı yaa ama komik de neyse böyle 2 ay giydirince yenidoğan takımı çok almayın çok az giyecekler diyenlere cevap oluyor

Ay ne tatlı yaa ama komik de neyse böyle 2 ay giydirince yenidoğan takımı çok almayın çok az giyecekler diyenlere cevap oluyor
Ben kıyafet alırken farkında olmadan prematüre almışım 2 takım yıkayıp ütülerken farkettim eşime de dedim hatta yanlış almışız diye o da belki erken gelir demişti doğunca onları giydirdik

Halam vefat etti canım gurbetteyim gidemiyorum da çok üzgünüm.
Çok ağırlaştık artık sağa sola dönmek bile yorucu oluyor gerçekten

Ben kıyafet alırken farkında olmadan prematüre almışım 2 takım yıkayıp ütülerken farkettim eşime de dedim hatta yanlış almışız diye o da belki erken gelir demişti doğunca onları giydirdik
Bizde de eşim alalım mı ne olur ne olmaz diye sordu haftalar önce. Ben de sus sus çağırma demiştim çağırmışız çoktan herhalde neyse benim iki takım iş görecek belliki

Bizde de eşim alalım mı ne olur ne olmaz diye sordu haftalar önce. Ben de sus sus çağırma demiştim çağırmışız çoktan herhalde neyse benim iki takım iş görecek belliki
Vaktinde gelsin yine de ama doğarsa da artık risk yok biz doğurduk ahajsj

Vaktinde gelsin yine de ama doğarsa da artık risk yok biz doğurduk ahajsj
Evet evet zaten risklerden ziyade evdeki hesabın çarşıya uymaması sorunu ile karşı karşıyayız şu 36. Hafta da bitse daha bir rahatlayacağım

Evet evet zaten risklerden ziyade evdeki hesabın çarşıya uymaması sorunu ile karşı karşıyayız şu 36. Hafta da bitse daha bir rahatlayacağım
Geçer geçer az kalmış zaten 1 hafta daha tut içinde abjasn ya bu arada hamileyken zaman hiç geçmiyormuş doğurmasaydım 38 e girmiş olacakmışım su gibi geçti 12 gün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…