Ay maşallah çok güzel geçmişKızlarr çok şükür toparlanıp geldim. Dün 15.30 da yatışım yapıldı. Direkt ciğer geliştirici ve bir kere de suni Sancı verildi. Normalde asla sancım çıkmıyordu ama vücudum bunu bekliyormuş anında sancılarım başladı ve ebe kendi sancılarım olduğunu söyledi. Çok düzenli ve güzeldi sancılar ama 9 saatin sonunda hala 1 cm açıklığım vardı. Bu da hem haftanın küçük olmasıyla hem bebiş tam kanalda olmadığından hem de benim fizyolojik yapımdan kaynaklıymış. Doktorum ister sezeryana çevirelim ister devam edelim ama bu şekilde çok zorlanacaksın dedi uzun süre beklemem gerekecekti. Çınarın strese girmesini istemedi. Daha küçük diye. Dedim sezeryan yapalım riske gerek yokanında aldılar spinal yapıldı. Asla ilk girişi bile hissetmedim korkmayın sakın. 5 dk sonra doğum başladı bebeğin sesini 4. Dk da duydum. o kadar hızlı ve acısız bir işlem ki asla korkmayın. En azından ben hiç bişey hissetmedim çınarın sesini dinlerken bir bakmışım Dikişlerim de bitmiş. çok güzel bir duyguydu geldiler yanağıma koydular ya herşey geçti bitti sonra odaya alındım hemen ardımdan Çınarı getirdiler. Şükür her değeri iyi çıktı, ciğer geliştirici de işe yaramış küvez durumu olmadı. Hemen tuttu emmeye başladı. tam bir kucakçı yatırmaya gelmiyor. Ben de iyiyim bi kaç saat elbette ağrım oldu ilaçlar çok iyi geldi. 5 saat sonra yürüdüm gazımı çıkardım sonra da bol bol yürümeye devam ettim şu an kendim oturup kalkabiliyorum. Yarın sabah da taburcuyuz inşallah olduğunca anlatmaya çalıştım umarım tedirginlik vermemişimdir. Her gecenin doğumu farklı bir serüven elbette ama sonucu daima aynı. O mis kokulu için hepsine değer
Allahım bize de böyle pozitif hikayeler nasip et valla sizi okudukça içim rahatlıyorKızlarr çok şükür toparlanıp geldim. Dün 15.30 da yatışım yapıldı. Direkt ciğer geliştirici ve bir kere de suni Sancı verildi. Normalde asla sancım çıkmıyordu ama vücudum bunu bekliyormuş anında sancılarım başladı ve ebe kendi sancılarım olduğunu söyledi. Çok düzenli ve güzeldi sancılar ama 9 saatin sonunda hala 1 cm açıklığım vardı. Bu da hem haftanın küçük olmasıyla hem bebiş tam kanalda olmadığından hem de benim fizyolojik yapımdan kaynaklıymış. Doktorum ister sezeryana çevirelim ister devam edelim ama bu şekilde çok zorlanacaksın dedi uzun süre beklemem gerekecekti. Çınarın strese girmesini istemedi. Daha küçük diye. Dedim sezeryan yapalım riske gerek yokanında aldılar spinal yapıldı. Asla ilk girişi bile hissetmedim korkmayın sakın. 5 dk sonra doğum başladı bebeğin sesini 4. Dk da duydum. o kadar hızlı ve acısız bir işlem ki asla korkmayın. En azından ben hiç bişey hissetmedim çınarın sesini dinlerken bir bakmışım Dikişlerim de bitmiş. çok güzel bir duyguydu geldiler yanağıma koydular ya herşey geçti bitti sonra odaya alındım hemen ardımdan Çınarı getirdiler. Şükür her değeri iyi çıktı, ciğer geliştirici de işe yaramış küvez durumu olmadı. Hemen tuttu emmeye başladı. tam bir kucakçı yatırmaya gelmiyor. Ben de iyiyim bi kaç saat elbette ağrım oldu ilaçlar çok iyi geldi. 5 saat sonra yürüdüm gazımı çıkardım sonra da bol bol yürümeye devam ettim şu an kendim oturup kalkabiliyorum. Yarın sabah da taburcuyuz inşallah olduğunca anlatmaya çalıştım umarım tedirginlik vermemişimdir. Her gecenin doğumu farklı bir serüven elbette ama sonucu daima aynı. O mis kokulu için hepsine değer
Masallah canim, saglicakla buyusunKızlarr çok şükür toparlanıp geldim. Dün 15.30 da yatışım yapıldı. Direkt ciğer geliştirici ve bir kere de suni Sancı verildi. Normalde asla sancım çıkmıyordu ama vücudum bunu bekliyormuş anında sancılarım başladı ve ebe kendi sancılarım olduğunu söyledi. Çok düzenli ve güzeldi sancılar ama 9 saatin sonunda hala 1 cm açıklığım vardı. Bu da hem haftanın küçük olmasıyla hem bebiş tam kanalda olmadığından hem de benim fizyolojik yapımdan kaynaklıymış. Doktorum ister sezeryana çevirelim ister devam edelim ama bu şekilde çok zorlanacaksın dedi uzun süre beklemem gerekecekti. Çınarın strese girmesini istemedi. Daha küçük diye. Dedim sezeryan yapalım riske gerek yokanında aldılar spinal yapıldı. Asla ilk girişi bile hissetmedim korkmayın sakın. 5 dk sonra doğum başladı bebeğin sesini 4. Dk da duydum. o kadar hızlı ve acısız bir işlem ki asla korkmayın. En azından ben hiç bişey hissetmedim çınarın sesini dinlerken bir bakmışım Dikişlerim de bitmiş. çok güzel bir duyguydu geldiler yanağıma koydular ya herşey geçti bitti sonra odaya alındım hemen ardımdan Çınarı getirdiler. Şükür her değeri iyi çıktı, ciğer geliştirici de işe yaramış küvez durumu olmadı. Hemen tuttu emmeye başladı. tam bir kucakçı yatırmaya gelmiyor. Ben de iyiyim bi kaç saat elbette ağrım oldu ilaçlar çok iyi geldi. 5 saat sonra yürüdüm gazımı çıkardım sonra da bol bol yürümeye devam ettim şu an kendim oturup kalkabiliyorum. Yarın sabah da taburcuyuz inşallah olduğunca anlatmaya çalıştım umarım tedirginlik vermemişimdir. Her gecenin doğumu farklı bir serüven elbette ama sonucu daima aynı. O mis kokulu için hepsine değer
Kız insanı doğurmaya sevk ediyorsunuz öyle güzel anlatıyorsunuz ki her biriniz allahım hepimize o kavuşmayı yaşatsın inşallahKızlarr çok şükür toparlanıp geldim. Dün 15.30 da yatışım yapıldı. Direkt ciğer geliştirici ve bir kere de suni Sancı verildi. Normalde asla sancım çıkmıyordu ama vücudum bunu bekliyormuş anında sancılarım başladı ve ebe kendi sancılarım olduğunu söyledi. Çok düzenli ve güzeldi sancılar ama 9 saatin sonunda hala 1 cm açıklığım vardı. Bu da hem haftanın küçük olmasıyla hem bebiş tam kanalda olmadığından hem de benim fizyolojik yapımdan kaynaklıymış. Doktorum ister sezeryana çevirelim ister devam edelim ama bu şekilde çok zorlanacaksın dedi uzun süre beklemem gerekecekti. Çınarın strese girmesini istemedi. Daha küçük diye. Dedim sezeryan yapalım riske gerek yokanında aldılar spinal yapıldı. Asla ilk girişi bile hissetmedim korkmayın sakın. 5 dk sonra doğum başladı bebeğin sesini 4. Dk da duydum. o kadar hızlı ve acısız bir işlem ki asla korkmayın. En azından ben hiç bişey hissetmedim çınarın sesini dinlerken bir bakmışım Dikişlerim de bitmiş. çok güzel bir duyguydu geldiler yanağıma koydular ya herşey geçti bitti sonra odaya alındım hemen ardımdan Çınarı getirdiler. Şükür her değeri iyi çıktı, ciğer geliştirici de işe yaramış küvez durumu olmadı. Hemen tuttu emmeye başladı. tam bir kucakçı yatırmaya gelmiyor. Ben de iyiyim bi kaç saat elbette ağrım oldu ilaçlar çok iyi geldi. 5 saat sonra yürüdüm gazımı çıkardım sonra da bol bol yürümeye devam ettim şu an kendim oturup kalkabiliyorum. Yarın sabah da taburcuyuz inşallah olduğunca anlatmaya çalıştım umarım tedirginlik vermemişimdir. Her gecenin doğumu farklı bir serüven elbette ama sonucu daima aynı. O mis kokulu için hepsine değer
Yine erken dogum haftasina denk geliyor diye sanirim, 37den sonra yapmiyorlar sanki. Kilosu 3un altinda diyede olabilir, tabi bunlar benim teorilerimAy maşallah çok güzel geçmişsağlıkla büyüsün inşallah . Benim merak ettiğim bir konu var. 36. Haftadan sonra ciğer geliştiriciyi neden yapıyorlar. Hala gerek oluyor muymuş
Yeri daraldığından az hissetmek normal evham yapma güzel haberler alırsın inşallah.kizlar bebisi bir kac gundur cok az hiss ediyorum bu gun kontrolum var zaten acaba bisey olurmu ki yaa panik yaptim yoksa yeri daraldigindanmi az hareket ediyor bilemiyorum. 1 2 saate gidecegiz doktora heyacandan karnim agriyor buraya kadar gelmisim insallah bir sorun cikmaz
Bende uyuyamıyorum hiçKızlar ya uyku sorunu yaşayan var mııınormalde uykuya düşkün biriyim ama çok yoğun zamanlar geçirdiğim halde gece 3 4 de zor uyuyorum sabah da 8de kalkıyorum hergün
Cnaımm çok sevindimm her ikinizinde iy olmasına maşallahh gözün aydınn darısı sağlıklıca bizlere inşallahhKızlarr çok şükür toparlanıp geldim. Dün 15.30 da yatışım yapıldı. Direkt ciğer geliştirici ve bir kere de suni Sancı verildi. Normalde asla sancım çıkmıyordu ama vücudum bunu bekliyormuş anında sancılarım başladı ve ebe kendi sancılarım olduğunu söyledi. Çok düzenli ve güzeldi sancılar ama 9 saatin sonunda hala 1 cm açıklığım vardı. Bu da hem haftanın küçük olmasıyla hem bebiş tam kanalda olmadığından hem de benim fizyolojik yapımdan kaynaklıymış. Doktorum ister sezeryana çevirelim ister devam edelim ama bu şekilde çok zorlanacaksın dedi uzun süre beklemem gerekecekti. Çınarın strese girmesini istemedi. Daha küçük diye. Dedim sezeryan yapalım riske gerek yokanında aldılar spinal yapıldı. Asla ilk girişi bile hissetmedim korkmayın sakın. 5 dk sonra doğum başladı bebeğin sesini 4. Dk da duydum. o kadar hızlı ve acısız bir işlem ki asla korkmayın. En azından ben hiç bişey hissetmedim çınarın sesini dinlerken bir bakmışım Dikişlerim de bitmiş. çok güzel bir duyguydu geldiler yanağıma koydular ya herşey geçti bitti sonra odaya alındım hemen ardımdan Çınarı getirdiler. Şükür her değeri iyi çıktı, ciğer geliştirici de işe yaramış küvez durumu olmadı. Hemen tuttu emmeye başladı. tam bir kucakçı yatırmaya gelmiyor. Ben de iyiyim bi kaç saat elbette ağrım oldu ilaçlar çok iyi geldi. 5 saat sonra yürüdüm gazımı çıkardım sonra da bol bol yürümeye devam ettim şu an kendim oturup kalkabiliyorum. Yarın sabah da taburcuyuz inşallah olduğunca anlatmaya çalıştım umarım tedirginlik vermemişimdir. Her gecenin doğumu farklı bir serüven elbette ama sonucu daima aynı. O mis kokulu için hepsine değer
Bende öyle ya eskisine göre daha az hissediyorum bir iki gündür. Benimki daha çok gerinme hareketi yapmaya başladı doktora sormuştum geçen hafta alanı daraldığı için artık geriniyor demişti. Doktor çıkışı buraya da yazar mısın seninki ne diyecek merak ettimkizlar bebisi bir kac gundur cok az hiss ediyorum bu gun kontrolum var zaten acaba bisey olurmu ki yaa panik yaptim yoksa yeri daraldigindanmi az hareket ediyor bilemiyorum. 1 2 saate gidecegiz doktora heyacandan karnim agriyor buraya kadar gelmisim insallah bir sorun cikmaz
Ay ne tatlı yaaKız yeni doğanların bacakları sallanıyor 3 te 2 si boşyeni doğan takımları 2 ay giyecek gibi geliyor bana bakalım görcez büyük büyük giydiriyorum şu an katlayarak boşuna küçük almaya gerek yok
17 ekim diye kendimi şartlayıp 29 eylülde doğurdum aşkım biliyosun ahsjsjAy 10.10 olsun diye çabaladım da 11.10 a kaldık yaböyle olacağını bilsem acele etmezdim
Ben kıyafet alırken farkında olmadan prematüre almışım 2 takım yıkayıp ütülerken farkettim eşime de dedim hatta yanlış almışız diye o da belki erken gelir demişti doğunca onları giydirdikAy ne tatlı yaaama komik de neyse böyle 2 ay giydirince yenidoğan takımı çok almayın çok az giyecekler diyenlere cevap oluyor
Halam vefat etti canım gurbetteyim gidemiyorum da çok üzgünüm.Umarım önemli bir şey değildir aldığınız haberveya her neyse düzelir bir an önce. Ben de öyleyim ya gün içinde de çok yoğunum uyku da uyumayınca o kadar bitiğim ki anlatamam neden uyuyamıyorum fikrim yok ama rahatım da aslında yatakta ama uyku tutmuyo
Bizde de eşim alalım mı ne olur ne olmaz diye sordu haftalar önce. Ben de sus sus çağırma demiştimBen kıyafet alırken farkında olmadan prematüre almışım 2 takım yıkayıp ütülerken farkettim eşime de dedim hatta yanlış almışız diye o da belki erken gelir demişti doğunca onları giydirdik
Vaktinde gelsin yine de ama doğarsa da artık risk yok biz doğurduk ahajsjBizde de eşim alalım mı ne olur ne olmaz diye sordu haftalar önce. Ben de sus sus çağırma demiştimçağırmışız çoktan herhalde neyse benim iki takım iş görecek belliki
Evet evet zaten risklerden ziyade evdeki hesabın çarşıya uymaması sorunu ile karşı karşıyayızVaktinde gelsin yine de ama doğarsa da artık risk yok biz doğurduk ahajsj
Geçer geçer az kalmış zaten 1 hafta daha tut içinde abjasn ya bu arada hamileyken zaman hiç geçmiyormuş doğurmasaydım 38 e girmiş olacakmışım su gibi geçti 12 günEvet evet zaten risklerden ziyade evdeki hesabın çarşıya uymaması sorunu ile karşı karşıyayızşu 36. Hafta da bitse daha bir rahatlayacağım
Mervenin oğluşu olduSonunda makinenin tambur bakım modunu çalıştırdım sonrası yavrumun kıyafetleri
Bu arada şimdiye kadar doğan çocukların hepsi kız mı acaba (kocam sordu bana)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?